Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά κάπου διάβασα πως γίνετε να συνδέσεις το iban σου κατευθείαν με το paypal για να κανεις αγορές απο ebay πχ,ισχύει; αλοι λένε ναι αλοι λενε μονο ανάληψη μπορει να με διαφωτίσει κάποιος; εχω λογαριασμό στην εθνική,επίσης μη μου προτείνετε κάρτες προπληρωμένες κλπ δεν θελω,ευχαριστώ

Δημοσ.

αυτό ενωω, μπορώ να το κανω  αυτό θα μου βγάλει επιλογή οταν κανω register στο paypal ή οχι;

σύμφωνα με αυτό

https://www.paypal.com/ca/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/NewConsumerLink-outside

μπορώ..αλλα το θέμα είναι τι διαδικασία πρέπει να κάνω μετά;πρέπει να πάω τράπεζα και να τους πω τι; :S

Δημοσ.

αυτό που λες δεν γίνετε, 

και δεν γίνετε γιατί τα χρήματα που φεύγουν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς καθυστερούν τρεις με τέσσερις εργάσιμες μέρες μέχρι να μπουν στον παραλήπτη. Το να ενώσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal γίνετε, αλλά για συγκεκριμένη ενέργεια. Η οποία είναι η αποστολή των χρημάτων κάποιας πώλησης μέσω του paypal στο τραπεζικό σου λογαριασμό.

σε περίπτωση που δεν θες να χρησιμοποίησης κάρτες. ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

1. κάνε log in στο paypal 

θα σου εμφανίσει το PayPal balance από το paypal account σου, λογικά είναι 0.00ευρω

2. από το μενού θα επιλέξεις: My Account -> Top up

3. σου εμφανίζει τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να στείλεις χρήματα απο τον τραπεζικό λογαριασμό σου, στο λογαριασμό του paypal.

αν διαθέτεις ίντερνετ bank είναι πιο οικονομική η μεταφορά των χρημάτων

αυτά και ελπίζω να βοήθησα, Καλά Χριστούγεννα!

Δημοσ.

Αφού έχεις λογαριασμό στην τράπεζα, δε χρειάζεται να βγάλεις προπληρωμένη. Με την κάρτα που έχεις ήδη για να βγάζεις λεφτά από το  ΑΤΜ κάνεις τη δουλειά σου. Ή ούτε τέτοια κάρτα θες να συνδέσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...