bmv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έχω τον fx6300 με την asus m5a97 r2.0 κανά 2 βδομάδες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και μέχρι 4.2 που έχω πάει τον επεξεργαστή όλα δουλεύουν μια χαρά. Καμία δυσκολία ή ασυμβατότητα δεν αντιμετώπισα με την μητρική. 10/10 από εμένα. 1
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλά μπροστά σε κάτι άλλα που έχω ακούσει ή έχω πάθει είναι πταίσμα, πίστεψε με. Δεν δικαιολογώ τον πωλητή, δεν μου κάνει και εντύπωση όμως και είναι συχνό φαινόμενο, στο εμπόριο γενικότερα και όχι μόνο στην αγορά υπολογιστών. For the record και εγώ με 970 είμαι.
bmv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και kingston μνήμες έχω επίσης...Το μόνο που έκανα ήταν να αλλάξω manual τα timings με αυτά του κατασκευαστή.
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 βασικα δεν ειχε αδικο ο πωλητης οσον αφορα τα τροφοδοτικα.σχεδον τα ιδια ειναι. επισης καλυτερη μητρικη σου προτεινε.οχι χειροτερη με παραπανω λεφτα. ενταξει ισως οι δικαιολογιες που σου εδωσε δεν ηταν καλες.
MauMaus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 κ στο φιναλε μπορει οντως να ειχανε τιποτα θεματακια , με τοσα κομματια εχουνε να κανουνε εχει πολυ δουλεια το συγκεκριμενο μαγαζι ! το σιγουρο ειναι οτι δε προσπαθησε να σου σπρωξει μουφες (δε μιλαω για το ετοιμο που λες οτι σου ειπε αλλα για την μητρικη) τον μενελαο λεμε ζηταμε πολυ καλο παιδι και γνωστης ..
Trenix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Aν το Cooler Master B500 500W των 40 ευρω ειναι ισαξιο με το corsair CX 500 των 59 ευρω (τιμες msystems) δεν το γνωριζω,αν ειναι ετσι τοτε το Cooler Master B500 500W ειναι μεγαλη ευκαιρια και να το μαθουν και αλλοι και να το παιρνουν! Οσον αφορα τη μητρικη, ναι καλυτερη μου προτεινε αλλα ηξερα να τη βαλω και μονος μου.budget pc ειναι Τελος παντων κακη αρχη με το Μsystems...μενω στην Asus Μ597 R2.0 και αν ειναι ετσι το Μsystems φανταζομαι τι θα ακουσω στο e-gate,e-shop... Με βλεπω για vision studio...
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι θα πεταχτεί ο Μπάμπης ο πωλητής μέσα απ'τη φόρμα παραγγελίας του e-shop/e-gate και θα σου προτείνει να πάρεις Intel αντί για AMD... Είσαι λιγάκι υπερβολικός, δε νομίζεις; Μαζί σου να τους κράξουμε όταν κάνει το οποιοδήποτε μαγαζί χοντράδες / παίζει π@#$% με εγγυήσεις RMA κτλ αλλά όχι χωρίς λόγο. Εντάξει είπε μια κοτσάνα ο πωλητής, what else is new...
sotiris123 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 επειδη εχω ψωνισει και εγω καποιες φορες απο το μαγαζι και δεν ειχα προβλημα ουτε στην επικοινωνια ουτε πουθενα εχω να πω τα καλυτερα λογια... το 970 δεν εχει προβλημα για τον 6300 αλλα αν σκεφτεσε για 8320-50 η να αλλαξεις αργοτερα με καποιον καλυτερο πηγαινε σε αυτη που σου προτεινε ο πωλητης γιατι μπορει να εχεις ασυμβατοτητες λογο χαμηλου ρευματος... τελικα εσυ τη ρωτησες οτι θες να φτιαξεις? busget pc η μια αξιοπρεπη gaming συνθεση? γιατι αν θες αξιοπρεπη μπορει να το χρειαζεσε το 1000αρικο για πυργο....
bmv Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Με 1000ρικο δεν φτιάχνεις αξιοπρεπή σύνθεση αλλά τούμπανο πύργο...
Trenix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Zaknafein παλι δεν σε καταλαβαινω,αν θελει ο πωλητης ας λεει κοτσανες στη παρεα του οχι οταν αφορα χρηματα αλλων και επισης ειπε μαζεμενες κοτσανες..να παρω ετοιμο,ο πυργος μονον θελει 1000 ευρω για αξιοπρεπες gaming,την asus την εβγαλε αχρηστη,εξομοιωσε τα 2 τροφοδοτικα που αναφερω παραπανω (αλλα αυτο δεν ξερω αν ειναι αληθες η οχι) και να πω και αυτο που δεν το ειχα αναφερει..οταν κατεβασα το μπατζετ στα χρηματα που ηθελα ξενερωσε και με ψιλοεγραφε μετα Αν ειχα παει στο πλαισιο δεν θα ανοιγα καν τοπικ,εκει οι πωλητες λενε απιστευτα και ειναι γνωστο,πηγα σε ενα απο τα καλυτερα μαγαζια υποτιθεται τελος παντων εγω θα παρω την asus και αφηνω το Msystems να λεει τα δικα του και για την μητρικη και για το ποσα χρηματα χρειαζομαι για να φτιαξω ενα αξιοπρεπες gaming συστημα και τελος Υ.Γ Δεν θα κανω οβερκλοκ οποτε δεν τεθηκε ποτε θεμα να χρειαστω καλυτερη μητρικη και το ανεφερα εξαρχης
Thanos1972 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κοιταξε να δεις.το θεμα με τα τροφοδοτικα το ειπε γιατι στην ιδια κατηγορια παιζουν και τα 2.δεν ξεχωριζουν για κατι καλο η κακο. οσον αφορα την μητρικη,ειναι καλυτερη εκεινη που σου ειπε,το ειπαμε αυτο.αλλα μπορει να του ετυχαν τιποτα ασυμβατοτητες τωρα τελευταια με την asus και γιαυτο να σου το ειπε.δεν ξερουμε. οσον αφορα το χιλιαρικο για gaming πυργο ενταξει υπερβολικο το ποσο αλλα πρεπει να ειναι καλυμμενος γιατι δεν ξερει το πως το θεωρεις εσυ το αξιοπρεπες gaming και πως αυτος.καταλαβαινεις τι θελω να πω. εαν βαλεις μια 770 μεσα και μνημη 8gb και ssd 120 αμεσως αμεσως σου εχει φυγει το μισο budget.χωρια κουτι,σκληρο για αποθηκη,μητρικη Intel λογικα με επεξεργαστη μαζι και τροφοδοτικο.οποτε αντε δεν θελεις 1000,θελεις 900.λεμε τωρα. στην τελικη καλα κανεις και το ψαχνεις.οτι θελεις εσυ θα κανεις.
MauMaus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 τα 18 παραπανω η μητρικη και oc που δε θες να κανεις τα αξιζει να εισαι σιγουρος γι αυτο !
Zaknafein Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καλά ναι, μακάρι οι πωλητές να λέγαν κοτσάνες μόνο στο παρεάκι τους, αλλά αυτό not in this life που λένε. Επίσης, είναι σχετικό το τι από όσα σου είπε είναι κοτσάνα, πχ όταν λέμε gaming πύργο τι εννοούμε; Γιατί με i7 και μια 770 μια χαρά το φτάνεις το 1000άρικο. Αν βάλεις και ακριβό κουτί κτλ το ξεπερνάς κιόλας. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι υπερβολή και πχ με i5+760 δεν κάνεις gaming σύνθεση με αρκετά λιγότερα €, που θα σε καλύψει πλήρως. Η μητρική, σε άλλο μαγαζί, σε αντίστοιχη περίπτωση με τη δικιά σου, μου είχε προταθεί (και είχε πολύ μικρή διαφορά τιμής, για τα εξτρά που προσφέρει, που δεν είναι μόνο το overclock), οπότε ως πρόταση μόνο κοτσάνα δεν τη λες. Κότσανα είναι όντως να λέει την Μ5Α97 ακατάλληλη, εκεί ναι, συμφωνούμε. Τα τροφοδοτικά είναι παραπλήσια. (μην μπερδεύεις τα entry level Corsair με τα Seasonic/CWT ΟΕΜ που είναι οι πιο "καλές" σειρές της) Εγώ μαζί σου στο να κριτικάρεις τους διάφορους εμπόρους, αλλά όταν παίζουν λαλακίες και όχι γιατί ένας πωλητής σου πρότεινε έτοιμο πχ (ναι οκ άκυρο αυτό, αλλά αφού πας με δική σου σύνθεση δε σε νοιάζει κιόλας). Με απλά λόγια να τα περιμένεις όλα από τους πωλητές, όσο καλή φήμη κ όνομα να έχει ένα μαγαζί. Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό τουλάχιστον;
Trenix Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Zaknafein και για οσους αναφερουν 770 και i7 ειχα ξεκαθαρισει το μπατζετ μου εξαρχης στον πωλητη...οποτε δεν τεθηκε 770 και χιλιαρικου και i7 και να ξεφυγω απο αυτο το μπατζετ,εξαλλου η μονη προυποθεση που εθεσα ηταν να παιζει τα παιχνιδια του 2013 (και αναλογα το παιχνιδι φυσικα,δεν ειπα για crysis) στο medium,high με εκπτωσεις στα φιλτρα κτλ και σε αναλυση 1680χ1050,δεν χρειαζομαι 770 για αυτες τις απαιτησεις Εχεις δικιο στο τελευταιο Ζaknafein και συμφωνω Απλα δεν περιμενα αντιμετωπιση πλαισιου... Ασχετο...επισης για σκληρο μου προτεινε να βαλω αντι για wd caviar blue που ειπε οτι ειναι αργος (ειναι τοσο αργος ο caviar blue?) με 20 ευρω παραπανω ενα υβριδικο που ειναι πιο γρηγορος και απο τον black λεει και περιεχει 8 gb Ssd
Millennium Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει δεν είναι και τόσο αργός ο blue.Ανάλογα και για τι τον θες και με τι τον συγκρίνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα