Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κράτα το 20ρικο στην άκρη και βάλε έναν 120άρι SSD σε δεύτερο χρόνο(Ο kingston βγαίνει κάπου στα 81€ πχ). Μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου στο μεταξύ με τον blue.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδη εχω ψωνισει και εγω καποιες φορες απο το μαγαζι και δεν ειχα προβλημα ουτε στην επικοινωνια ουτε πουθενα εχω να πω τα καλυτερα λογια... το 970 δεν εχει προβλημα για τον 6300 αλλα αν σκεφτεσε για 8320-50 η να αλλαξεις αργοτερα με καποιον καλυτερο πηγαινε σε αυτη που σου προτεινε ο πωλητης γιατι μπορει να εχεις ασυμβατοτητες λογο χαμηλου ρευματος... τελικα εσυ τη ρωτησες οτι θες να φτιαξεις? busget pc η μια αξιοπρεπη gaming συνθεση? γιατι αν θες αξιοπρεπη μπορει να το χρειαζεσε το 1000αρικο για πυργο....

Επειδή χρησιμοποιώ ASUS M5A97 R2.0 με τον FX8350 στα 4.6GHz, δεν το κατάλαβα αυτό με την ασυμβατότητα και το χαμηλό ρεύμα. :huh:

Δημοσ.

η δικια σου μητρικη αν δε κανω λαθος εχει 4+2 φασεις ρευματος και μπορει να δημιουργησει προβληματα με το cpu... ειδικα αν  σκεφτεσε για overclock η να αλλαξεις cpu με τη νεα σειρα(αν κρατησει η αμδ ιδιο σοκετ) μπορει να μη το δεχετε καν... επειδη πριν κανα δυο βδομαδες ηθελα να βαλω στη δικια μου τον 8320 οπου και να διαβασα στους μισους δεν επαιζε καθολου η σωστα(η δικια μου ειναι 4+1) και ολοι το αποδιδανε εκει το προβλημα... οποτε μπορει και ο πωλητης να εχει δει τετοια περιστατικα και να προτεινε τη μεγαλητερη (8+2 αν δε κανω λαθος)...

Δημοσ.

η δικια σου μητρικη αν δε κανω λαθος εχει 4+2 φασεις ρευματος και μπορει να δημιουργησει προβληματα με το cpu... ειδικα αν  σκεφτεσε για overclock η να αλλαξεις cpu με τη νεα σειρα(αν κρατησει η αμδ ιδιο σοκετ) μπορει να μη το δεχετε καν... επειδη πριν κανα δυο βδομαδες ηθελα να βαλω στη δικια μου τον 8320 οπου και να διαβασα στους μισους δεν επαιζε καθολου η σωστα(η δικια μου ειναι 4+1) και ολοι το αποδιδανε εκει το προβλημα... οποτε μπορει και ο πωλητης να εχει δει τετοια περιστατικα και να προτεινε τη μεγαλητερη (8+2 αν δε κανω λαθος)...

καμια σχεση,τεθηκε εξαρχης οτι δεν κανω Οc,και φυσικα ουτε λογος για 8320 στο μελλον,τελος παντων εληξε το θεμα,η Asus m5r97 r2 ειναι μια χαρα,και αστον να λεει οτι θελει τον πωλητη του Μsystems,topic closed 

Δημοσ.

Δεν έπαιζε ο FX8320 και παίζει ο FX8350 στα 4.6GHz ???  Μήπως ήθελε BIOS Update ??

Τα VRM της M5A97 R2.0 είναι μια χαρά και δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα. Ναι είναι 4+2.

1kl5.jpg

Δημοσ.

εγω δεν εχω τη δικια σου εχω την 970extreme 4.. με 4+1 ρευμα.. και στο ιντερνετ αλλοι λενε οτι ειναι οκ αλλοι οχι.. για τη δικια σου δε ξερω. απλα ο πωλητης μπορει να ειδε τα χαρακτηριστικα και για αυτο το λογο να προτεινε την 990

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...