drapanakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου φιλε . Δεν ειμαι και τοσο ειδικος με τα κομπιουτερ,δεν καταλαβαινω τι μου λες.Εψαξα κατα πρωτον να βρω απο τον πινακα ελεγχου το framework 4 αλλα τιποτα. Πως θα κανω μια μια τις ενημερωσεις ? Αυτη που θια μου κανει τι ? Σε ευχαριστω για το χρονο σου. Οποτε μπορεις αν θες μου απαντας.
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εννοω οτι μη τις τσεκαρεις ολες μαζι τις ενημερωσεις να γινουν. κανε πρωτα αυτες των windows..... και συνεχιζεις. Σε καποια θα σου βγαλει αυτο το μηνυμα που λες, αστην τελευταια και βλεπουμε. Γενικως το πισι σου δε θα το κλεινεις, θα το αφηνεις να προσπαθει να κανει το configuring και να κανει ρεσταρτ μονο του και να ξανανοιγει.
drapanakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αυτο το κανω . Δεν τσεκαρω ομως καμια ενημερωση. Μου γραφει οτι πρεπει να γινουν καποιες ενημερωσεις και παταω οκ. Πως θα το κανω να τις κανει μια μια ? Τις βρηκα μαλλον. Εννοεις εκει που γραφει windows updates > select updates to install
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 πατας πανω εκει που σου λεει ας πουμε "19 καινουργιες ενημερωσεις" και σου βγαζει ενα αλλο παραθυρο που σου εχει check-uncheck στη καθεμια. Κανε και μια αλλη δοκιμη ταυτοχρονα. Βγαλε οτιδηποτε εχεις πανω στο πισι σου πριν κανει ενημερωσεις. Usb sticks, cd's....... τα παντα. θα εχεις μονο το ποντικι, πληκτρολογια και το καλωδιο ethernet συνδεδεμενο. Εχε υποψη σου οτι αυτο ειναι ενα προβλημα στο οποιο δεν εχει δωθει λυση ποτε. Με πατεντες παμε. Στο τελος η μια δυο που θα σου μεινουν και δε θα γινοντε, θα τις κανεις με δεξι κλικ>αποκρυψη....... και θα συνεχισεις να ζεις ετσι. Σιγουρα δεν εχεις framework 4 client? Τι framework εχεις? Σε αυτο που εχεις θα κανεις δεξι κλικ>repair (πρωτα αυτο θα κανεις)
drapanakis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Eυχαριστω και παλι. Οντως εκανα οπως ειπες και καποιες, μεχρι τωρα,δεν εγκαθιστανται . Τι εννοεις framework, δεν ξερω ποιο εχω και αν εχω.
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δες το απο το control panel. Καλο θα ηταν να κανεις και απο cmd>run as administrator την εντολη sfc /scannow edit: σε safe mode Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2013 από rfc 1
rfc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κανε ρεσταρτ τωρα και δες αν μπορει να γινουν οι ενημερωσεις
Destro.Malhunt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μου εβγαλε αυτη την ενδειξη Και στην διαδρομή που σου αναφέρει στο command prompt, πάρε το log file που έχει δημιουργηθεί και ανέβασε το κάπου για να του ρίξω μια ματιά. 1
drapanakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη για την καθηστερηση. Εκανα restart ,κανει τα ιδια. Δεν μπορω να βρω που ειναι το log file η δεν καταλαβαινω τι-που ειναι. Moυ κανει και αλλα τωρα. δεν μου ανοιγει καθολου το security center service . Eπισης εκει που δουλευε χτες κατερευση η σελιδα στο ιντερνετ και εκανε απανεκκινηση.
rfc Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 κανε κανα full scan με Download: malwarebytes πρωτα. Καντο update πρωτα και στο τελος της εγκαταστασης ξετικαρισε αυτο που λεει για την trial εκδοση. 2
drapanakis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Το εχω εγκατεστημενο ηδη στον υπολογιστη.Δε βρηκε τιποτα. Δεν ξετικαρισα ομως την trial επιλογη ,να το ξανακανω ?
redstar57 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 για τσεκαρε τι χρονολογια εχεις στο ρολοι σου.... μην εισαι στο 2012 2002 κλπ .... κ διορθοσετην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα