REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν και δυσλεξικός μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχα πρόβλημα με το γ και το χ τώρα τελευταία τα μπερδεύω και πολλές φορές αντί για εγώ γράφω έχω Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό ?
bilakos10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Διάλεξες το χειρότερο φόρουμ για να εκμυστηρευτείς το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας... 4
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Διάλεξες το χειρότερο φόρουμ για να εκμυστηρευτείς το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας... Μπα με τοσο κραξιμο που εχω φαει για τα ορθογραφικα πλεον το ξερουν και οι πετρες 2
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τα συμπτωματα της δυσλεξιας με μια προχειρη ερευνα που εκανα μπορουν να επιδεινωθουν.. μαλλον εισαι σε τετοιο σταδιο..
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τα συμπτωματα της δυσλεξιας με μια προχειρη ερευνα που εκανα μπορουν να επιδεινωθουν.. μαλλον εισαι σε τετοιο σταδιο.. Μην μου λες τέτοια ρε Έχεις κάποιο link ?
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://www.madata.gr/diafora/health/185950.html Εδω , μιλαει για επιδεινωση συμπτωματων.. μηπως εισαι αρρωστος; η αγχωμενος;
Cossutius. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 redodin σου έχω πει χιλιάδες φορές. Εχεις υπερβολικά μικρό πρόβλημα δυσλεξίας το οποίο, τουλάχιστον όσο σε διαβάζω, δεν έχει επιδεινωθεί. Ειναι φυσιολογικό να μπερδεύεις γράμματα. Ημαρτον, ειναι η βασική αρχή της δυσλεξίας. Και όχι δεν χειροτερεύει η δυσλεξία, παρά μόνο αν βρίσκεσαι σε φάση άγχους, (η αν εισαι 10 χρονων και δε σε προσέχει κανεις) οπου ναι, εκει δε θα είσαι τόσο προσεκτικός και δε θα δεις κάτι που σε άλλη φάση θα το έβλεπες...
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://www.madata.gr/diafora/health/185950.html Εδω , μιλαει για επιδεινωση συμπτωματων.. Αυτο εδω λες ? Για την επιδείνωση των συμπτωμάτων παίζει ρόλο και η υγεία του παιδιού, είτε αυτή είναι η σωματική (μπορεί να περνάει κάποια ίωση ή να είναι άρρωστος) είτε η ψυχολογική (μπορεί να είναι στεναχωρημένος ή να φοβάται για κάτι).
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι.. αρα κατω απο ορισμενες συνθηκες μπορει σιγουρα να χειροτερεψει..
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 redodin σου έχω πει χιλιάδες φορές. Εχεις υπερβολικά μικρό πρόβλημα δυσλεξίας το οποίο, τουλάχιστον όσο σε διαβάζω, δεν έχει επιδεινωθεί. Ειναι φυσιολογικό να μπερδεύεις γράμματα. Ημαρτον, ειναι η βασική αρχή της δυσλεξίας. Και όχι δεν χειροτερεύει η δυσλεξία, παρά μόνο αν βρίσκεσαι σε φάση άγχους, (η αν εισαι 10 χρονων και δε σε προσέχει κανεις) οπου ναι, εκει δε θα είσαι τόσο προσεκτικός και δε θα δεις κάτι που σε άλλη φάση θα το έβλεπες... Βασικα το κακο ειναι οτι οντως αργησα να το βρω οπως εχω πει το βρηκα στα 16-17 και αυτο κατα τυχη αλλιως θα ημουν ενας τεμπελης για καποιους που δεν παιρνει τα γραμματα. Δεν θα το ελεγα λιγα απο αυτα που διαβασα εχω τα εξης: αντιστροφές γραμμάτων - αριθμών (ε αντί για 3) αντιμεταθέσεις ή παραλείψεις ή προσθήκες γραμμάτων (ή συλλαβών) στην ίδια λέξη (πότι ή πι ή τοτόπι αντί για τόπι) κάνουν "περίεργα" και αδικαιολόγητα λάθη, έχουν δυσανάγνωστα γραπτά. δυσκολεύονται να αντιγράψουν από τον πίνακα ή από σημειώσεις. έχουν προβλήματα προσανατολισμού στο χώρο και στο χρόνο. καθυστέρηση στην εκμάθηση εργασιών όπως το δέσιμο των παπουτσιών ή το να λένε την ώρα δυσκολία έκφρασης απροσεξία και περισπασμός της προσοχής αδυναμία να ακολουθήσει κατευθύνσεις σύγχυση αριστερού-δεξιού ανάμειξη της σειράς των γραμμάτων ή των αριθμών κατά το γράψιμο αντιστροφή γραμμάτων ή αριθμών απώλεια προσωπικών αντικειμένων, περιορισμένες δυνατότητες οργάνωσης διστακτικός λόγος δυσκολία εύρεσης των κατάλληλων λέξεων δυσκολία οργάνωσης των ιδεών, για να γράψει ένα γράμμα ή ένα έγγραφο προβλήματα ορθογραφίας περιορισμένη ικανότητα να βρίσκει τους γύρω δρόμους και δυσκολία να βρει το αυτοκίνητο στο χώρο στάθμευσης Ναι.. αρα κατω απο ορισμενες συνθηκες μπορει σιγουρα να χειροτερεψει.. Ναι εχεις δικιο ρωτησα και ενα φιλο που ειναι λογοθεραπευτης γιατι αγχωθηκα, ευτηχως δεν εκφυληζεται ο εγκεφαλος αυτο φοβομουν εγω μην φτασω σε σημειο που δεν μπορω να συνεννοηθω. Αυτο που εχω οφειλεται σε στρες οπως ειπε και φιλος cossutius.
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://www.beingdyslexic.co.uk/forums/index.php?showtopic=6117
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 http://www.beingdyslexic.co.uk/forums/index.php?showtopic=6117 Νομιζω οτι εχω παθει αυτο The trouble is you can get stressed from noticing the symptoms of stress, and it becomes a vicouse circle
saya Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ναι και εγω αυτο πιστευα.. ειτε εισαι κουρασμενος σωματικα ..χαλαρωσε.. 1
Cossutius. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σώωωωωωπα Λοιπόν άσε τη κλάψα και συγκεντρώσου Στην ηλικία σου και με τη πρόοδο που έχεις κάνει, ειναι απαγορευτικό να αναφέρεσαι στη δυσλεξία. Κατ αρχήν εσύ έχεις ενα πολυ θετικό στοιχείο. Ο ορθογράφος σου είναι λειτουργικός, σε αντίθεση με άλλους που είτε τον βάλουν είτε όχι, η δυσλεξία, τους κάνει να δουν κάτι διαφορετικό απο αυτό που θα έπρεπε. If you know what i mean...
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Σώωωωωωπα Λοιπόν άσε τη κλάψα και συγκεντρώσου Στην ηλικία σου και με τη πρόοδο που έχεις κάνει, ειναι απαγορευτικό να αναφέρεσαι στη δυσλεξία. Κατ αρχήν εσύ έχεις ενα πολυ θετικό στοιχείο. Ο ορθογράφος σου είναι λειτουργικός, σε αντίθεση με άλλους που είτε τον βάλουν είτε όχι, η δυσλεξία, τους κάνει να δουν κάτι διαφορετικό απο αυτό που θα έπρεπε. If you know what i mean... To κανω και εγω αυτο που και που ευτηχως σπανια , νομιζω εχω βελτιωθει πολυ χαρη στο μπλογκ και φυσικα στο φορουμ. BTW καπου ακουσα οτι το ιδανικο ειναι ορθογραφος με φωνητικες δυνατοτητες , ξερεις αν παιζει κατι τετοιο για ελληνικα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα