Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας Android συσκευής έχοντας στο νου μου τα παρακάτω:

1. Κύριο μέλημα μου είναι ένας επεξεργαστής που απλά δεν θα σέρνεται με το που βγεί η επόμενη έκδοση Android.

2. Δεύτερο κυριότερο είναι η διαθέσιμη μνήμη για εφαρμογές. Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ώστε να χωράει 4-5 βασικές εφαρμογές που έχω κατα νου (όχι περιττά πράματα ή παιχνίδια).

3. Όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία.

4. Δεν με ενδιαφέρουν: μέγεθος οθόνης, ποιότητα κάμερας, άχρηστες δυνατότητες (βλ. galaxy s4), χρήματα (μέχρι ενός σημείου), gps.

Απ ότι είναι προφανές οι απαιτήσεις μου είναι οι ίδιες που είχα όταν αγόαρασα το Νόκια 3310 μου με την μόνη διαφορά τα Android. Προορίζεται για βασική χρήση.

Έχω δει και διαβάσει καλά λόγια για τα xperia T, Nexus 4, αλλά και htc one mini και s4 mini που είναι σε άλλη κατηγορία. Σε ποιά από τις 2 πιστεύετε ότι πρέπει να κινηθώ και τι θα προτείνατε εσείς;

Ελπίζω να μην κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

Δημοσ.

για nexus 4 σε κόβω. το xperia t δεν το βλέπω να παιρνει άλλη έκδοση android, το htc one mini ειναι κοσμημα αλλα δεν πληροι τα 2gb ραμ που ψάχνεις αν και δεν θα χεις θέμα και με το 1gb αλλά λογικά κοιτας και σε βαθος χρόνου. s4 mini καλή πρόταση αλλα τώρα με το knox τα κάνανε λίγο μαντάρα. βέβαια δεν ξέρω αν το knox θα περάσει και στο s4 mini.

απ αυτά που έχεις στο νου σου και στη τιμη που κυμαίνονται όλα τα παραπάνω περίπου 350Ε δηλαδή θα πρότεινα το nexus που πήγε κατω απο 300. με παραπάνω χρήματα θα προτεινα το htc one η nexus 5

Δημοσ.

πολύ καλή, δεν το πρότεινα γιατί η lg δεν φημίζεται για τις ενημερώσεις της. πολύ  καλή συσκευή ανωτερη απο το nexus4 αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεις με το γεγονος οτι δεν θα παρει μάλλον αλλη αναβαθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλή, δεν το πρότεινα γιατί η lg δεν φημίζεται για τις ενημερώσεις της. πολύ  καλή συσκευή ανωτερη απο το nexus4 αλλά θα πρέπει να συμβιβαστεις με το γεγονος οτι δεν θα παρει μάλλον αλλη αναβαθμιση.

Αυτό με την αναβάθμιση είναι γεγονός; Τώρα φοράει την 4.1.2 Ρε γαμώτο καινούργιο μοντέλο είναι, δεν είναι 2ετίας.

Δημοσ.

δεν αξίζει να περάσεις custom για μένα. αφού ρε παιδιά ειναι απροβλημάτιστη η μαμα ρομ και δεν της λειπει τιποτα δεν πιστεύω ότι ειναι ανασταλτικός παραγοντας να μην προβείς σε αγορά αυτού του κινητού για κάτι τέτοιο. το andoid είναι ολοκληρωμένο στη 4.1.2 και όσοι έχουν δουλέψει λίγο το optimus g βλέπουν ότι δε κολλάει πουθενα

• Like 2
Δημοσ.

Το lg δουλεύει άψογα από μόνο του, συμφωνώ απόλυτα ότι δεν κολλάει πουθενά.

Και εφόσον είναι απροβλημάτιστο με αυτή την έκδοση η αναβάθμιση δεν είναι θέμα.

Δημοσ.

Ακριβώς ότι είπαν και οι πιο πάνω το G έχει πολύ καλή μαμά rom και να μην πάρει αναβάθμιση σιγά τα ωά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Όντως σαν κινητό μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ καλό. Αν η αναβάθμιση δεν θα του προσθέσει κάτι σημαντικό μάλλον έχει προτεραιότητα για αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...