Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω λοιπόν ένα EeePc 1001PX το οποίο παίρνω μαζί παντού και χρησιμοποιώ για τα πάντα, μεχρι που σε καποια φάση το έβαλα να φορτίσει και αποφάσισε οτι δεν θέλει... :-(

Στα ηλεκτρονικά κατέχω τα βασικά οπότε μέτρησα το output του φορτιστή και δίνει, επομένως συμπεραίνω οτι πρόκειται για το jack (το εσωτερικό καρφάκι) το οποίο απ'οτι διάβασα γυρω- γύρω είναι πιεσμένο απο μηχανή αλλα όχι κολλημένο στα περισσοτερα μοντέλα οπότε απο την χρήση ξεκολλάει.

Δυστυχώς οπως ειπα απο ηλεκτρονικά μονο τα βασικά, οπότε προτιμώ να μην βάλω πολύ χέρι, πόσο μάλλον να κάνω κόλληση. Απο την άλλη όμως το να το αφήσω σε κάποιον να μου το φτιάξει μου είναι θέμα διότι εχω ένα κόλλημα οσον αφορά την πρόσβαση στα αρχεία μου (ο υπολογιστής δεν ειναι κλειδωμένος καθολου αφου τον χρησιμοποιώ μόνο εγω και είναι πάνω μου συνέχεια).

Έχετε λοιπόν κανέναν να προτείνετε να κάνει την δουλειά, που να είναι επαγγελματίας αλλα να μην εχει προβλημα να ειμαι πανω απο το κεφάλι του οσο κανει την δουλειά?

Δημοσ.

Βγαζεις τον δισκο και το στελνεις για service αφοβα,ή πες του να στον αφαιρεσει μπροστα σου και να τον παρεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, roger δεν το ειχα σκεφτει...

Ωραία επειδη ομως μονο πιο light προβληματα μου είχαν κατσει μέχρι στιγμής οποτε τα εφτιαχνα μονος μου, και πλαισιο-public δεν θέλω να χαλάσω τα λεφτά μου, εχει κανεις να προτείνει προς αγια παρασκευη- χολαργο κανέναν ή παμε για κεντρο?

Δημοσ.

Σε ένα EeePc 1005ΗΑ που είχα ανοίξει τελευταία,για τον ίδιο λόγο, έφταιγε όντως το power jack , που όμως ήταν κολλημένο πάνω στη μητρική σε αρκετά σημεία.

http://www.ebay.com/itm/Power-Jack-DC102-Asus-EEE-PC-EEEPC-1001PX-1001PQD-1001PXD-/251122324689?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item3a780e94d1

και ένα βιντεάκι από YouTube για το μοντέλο EEE PC 1000H/HE

Δημοσ.

Έτυχε να αλλάξω το power jack σε ένα Asus EeePc και ήταν πράγματι μπελάς να ξεκολλήσει. Τελικά, μιας και ήταν να τοποθετηθεί έτσι και αλλιώς καινούργιο power jack, επιλέχθηκε η λύση της κοπής των ακροδεκτών του παλιού, ώστε να αφαιρεθεί ευκολότερα.

• Like 1
Δημοσ.

Έτυχε να αλλάξω το power jack σε ένα Asus EeePc και ήταν πράγματι μπελάς να ξεκολλήσει. Τελικά, μιας και ήταν να τοποθετηθεί έτσι και αλλιώς καινούργιο power jack, επιλέχθηκε η λύση της κοπής των ακροδεκτών του παλιού, ώστε να αφαιρεθεί ευκολότερα.

Aυτη τη μαγκια δεν την ξερει ο κοσμος και καταστρεφει το board.

Πρεπει να διαλυσει τελειως το βυσμα για να αφαιρεθει πολυ ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτη τη μαγκια δεν την ξερει ο κοσμος και καταστρεφει το board.

Πρεπει να διαλυσει τελειως το βυσμα για να αφαιρεθει πολυ ευκολα.

και να γιατι λεω να το δώσω σε κάποιον επαγγελματια.. ρε παιδια μιλαμε για δουλειά που θα κοστίσει πολύ? αμα ειναι να το κοιτάξω αλλιιως το θεμα.. απλα δεν μου παει η καρδιά να το κάνω ανταλλακτικά και να παρω αλλο.

Δημοσ.

Δε το συζητάμε καν, να πάει το laptop για ανταλλακτικά, λόγω ενός χαλασμένου βύσματος. Δυστυχώς είμαι Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να βοηθήσω. Περίμενε μήπως βρεθεί κάποιος συμφορουμίτης να σου προτείνει ενάν τεχνικό στην περιοχή σου ή κάνε μια αναζήτηση στο google για service H/Y στον Χολαργό.

Πιστεύω η χρέωση να είναι γύρω στο 30άρι, κυρίως επειδή πρέπει να λυθεί όλο το laptop για να γίνει η επισκευή (ευκαιρία να σου το καθαρίσει κιόλας από τις σκόνες!). :-)

Δημοσ.

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτό που αναφέρεις, χρειάζεται απορροφητικό κολλητήρι και "χειρουργική" δουλειά για να μην γίνει ζημιά στη μητρική. Η λύση που προτείνεις είναι σωστή μιας και το παλιό power jack έτσι κι αλλιώς είναι για πέταμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...