Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας,

Θα ήθελα τα φώτα σας....Το εν λόγω λάπτοπ-μοντέλο 2009,συγγενικών μου προσώπων-λογικά λόγω θερμοκρασίας από τις αρχές του καλοκαιριού σταματούσε τη λειτουργία του..Αυτό έγινε 2-3 φορές, σταμάταγε, το άφηνες να κρυώσει και μετά λειτουργούσε κανονικά.

Υπέθεσα και μάλλον σωστά? ότι είναι θέμα κάρτας γραφικών και ότι χρειάζεται καθάρισμα.

Το έδωσα σε φίλο-έχει μαγαζί με pc και πιάνουν τα χέρια του- το καθάρισε αλλά το λαπτοπ δεν άνοιγε...

Το πήγα στο πλαίσιο, πλήρωσα 25 ευρώ και η διάγνωσή τους ήταν:πρόβλημα στη μητρική, πρόβλημα στην τροφοδοσία και πρόβλημα στην καλωδιοταινία της οθόνης....  

Βρέθηκα στην cosmodata τις προάλλες και μου είπαν ότι μπορούν να το ελέγξουν με 15 ευρώ αλλά επειδή δεν θέλω να το πηγαίνω από εδώ και από εκεί και επειδή πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί?θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει έναν αξιόπιστο τεχνικό-Αθήνα βρίσκομαι-ώστε να πάρω μία σίγουρη και έγκυρη γνώμη...

Γνωρίζω ότι αυτά τα μοντέλα είχαν θέμα με κάποια κόλληση της κάρτας γραφικών που είχε θέμα στις θερμοκρασίες.

Αν απαγορεύεται να μου πείτε ονόματα εδώ παρακαλώ πολύ στείλτε μου με pm....

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Το 2ο λαπτοπ μου ειναι ενα cq61 κι εγω αντιμετωπιζα προβληματα με θερμοκρασιες αλλα το προβλημα λυθηκε με ενα καθαρισμο που του εκανα και τωρα ειναι σαν καινουργιο.Μπορει ο φιλος σου κατα την συναρμολογηση του λαπτοπ να μην εχει συνδεσει το καλωδιο που συνδεεται με το κουμπι εκκινισης,γιατι το ειχα παθει κι εγω,αν ομως σου δουλευει και απλα εχεις μαυρη οθονη τοτε τσεκαρε τις μνημες αν εχουν κουμπωσει καλα.Γενικα στα λαπτοπ πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος κατα την συναρμολογηση γιατι αν ξεχασεις κατι ειναι μπελαλιδικη δουλεια να το ξανανοιγεις.Το αλλο ενδεχομενο ειναι να εκανε καμια σταβη ο φιλος και να χαλασε τιποτα καταλαθος.

Με το πλαισιο μην ανακατευεσαι δεν ξερουν τι τους γινεται.Απο την στιγμη που σου δουλευε κανονικα και το μονο προβλημα σου ηταν μονο οι θερμοκρασιες κατι παιζει να εχει γινει κατα την συναρμολογηση

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι και εγώ...Μήπως μπορείς να μου συστήσεις κάποιο τεχνικό εδώ Αθήνα?Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...