totti211 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια..εχω καταφερει να ξεμπερδεψω με τα γραφειοκρατικα κ ειμαι ετοιμος να ανοιξω ενα μαγαζακι service k πωλησεις Η/Υ..Ειμαι στο σημειο που ψαχνομαι γιατι το τι εμπορικη εφαρμογη πρεπει να αγορασω που να μπορει να εκδιδει τιμολογια κ αποδειξεις ναι κραταω εσοδα εξοδα κ ολα τα συναφη..χωρις να αγορασω ταμειακη μηχανη....Εχεισ κανεις κατι καλο να προτεινει??
pournaras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι για συνοικιακο μαγαζι, δε νομιζω να σε συμφερει ο Η/Υ. Μονο ο φορολογικος μηχανισμος (που ειναι απαραιτητος), κοστιζει οσο μια ταμειακη, βαλε μετα και το προγραμμα, βαλε και εκτυπωτη κλπ, θα σου ερθουν τουλαχιστον τα διπλα χρηματα. Επισης ειναι αχρηστο, διοτι ο ογκος των τιμολογιων θα ειναι ελαχιστος, αντε 3-4 το μηνα, που σημαινει οτι το χειρογραφο θα σου κανει τη δουλεια. Συν του οτι, το χειρογραφο μπορεις να το "παιξεις" ως προς τις ημερομηνιες, ωστε καποιες στιγμες να σε βολεψει, για δικη σου ή του πελατη σου εξυπηρετηση, πραγμα που δεν γινεται με το μηχανογραφημενο, γιατι εχει αυτοματη ημερομηνια. 1
Highlander Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα παιδια..εχω καταφερει να ξεμπερδεψω με τα γραφειοκρατικα κ ειμαι ετοιμος να ανοιξω ενα μαγαζακι service k πωλησεις Η/Υ..Ειμαι στο σημειο που ψαχνομαι γιατι το τι εμπορικη εφαρμογη πρεπει να αγορασω που να μπορει να εκδιδει τιμολογια κ αποδειξεις ναι κραταω εσοδα εξοδα κ ολα τα συναφη..χωρις να αγορασω ταμειακη μηχανη....Εχεισ κανεις κατι καλο να προτεινει?? Αν πας σε μια τέτοια κατάσταση θα πας σίγουρα πάνω από 1000€. Ναι μεν θα έχεις οργάνωση και τα σχετικά, αλλά θα έχεις επιπλέον κόστος. Δες www.megasoft.gr, έχουν και πρόγραμμα για διαχείριση συσκευών. Αν οικονομικά δεν μπορείς να το αντέξεις, μπορείς να κρατάς αρχείο σε Excel ή σε κάποιο free software.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα