Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν Ελλαδι, με τους φιλους δεν επαιζε γενικα θεμα στις αλληλοτρακες. Πανω κατω στο ιδιο καζανι βραζαμε, οποτε δεν εμπαινε κανεις μεσα, κ αν εμπαινε κανα 10ευρω το μηνα ξερω γω , κλαην.

Εγω νομιζω οτι το θεμα θα ταν για τρακαδορους τσιγαρων.

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι το θεμα θα ταν για τρακαδορους τσιγαρων.

To '76 είχαμε χοντρό πρόβλημα τρακαστράτων.Σε κάποια φάση έδωσα σε ένα φιλαράκι δεκαπέντε δραχμές να πάρει καρελάκι.Μούχε ξεσκίσει τα Παλμάλ τα άφιλτρα,αυτά με το κίτρινο αυτοκολητάκι του "φόρου καπνού εξωτερικού".

Σε κάποιον άλλον είχα βάλει μέσα δυναμιτάκι και με το που έκανε τη πρώτη τζούρα τεντώνοντας το κορμί του πίσω (στο καφενείο του Ρούσου,στη πλατεία),έσκασε το δυναμιτάκι και γελάγαμαν όλοι είκοσι λεπτά.Ήρθε μαλλιοκούβαρα.

• Like 3
Δημοσ.

Ειμαι/ημουν  κ γω μεγαλος τρακαδορος, τουλαχιστον ομως οποτε εχω πακετο δινω αβερτα, κ σε αγνωστους. προφανως και το πακετα σπανια επιζει πανω απο 3-4 ωρες οταν ειμαι εξω.

Οι πιο εκνευριστικοι ειναι αυτοι που τρακαρουν κ δεν δινουν, η ακομα χειροτερα, που κανουν τρακες ενω εχουν (!!!) . για πολυ κραξιμο

Δημοσ.

Τελικά τι τα ήθελε ο άλλος τα 2 ευρώ;

2€ ναι είναι λίγα αλλά ο άλλος τι θα κάνει; Λογαριασμούς θα πληρώσει ή το ενοίκιο; Εκτός αν είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που τα θέλει για να αγοράσει 2 πακέτα μακαρόνια να τα φάει σκέτα

Με 2 ευρω στο λιντλ, παιρνεις 2 πακετα μακαρονια (90 λεπτα το κιλο) συν μια ετοιμη σαλτσα για ενα κιλο, οποτε βγαζεις ανετα οικογενεια για μια μερα, ή ενα ζευγαρι για ενα διημερο.

Δημοσ.

οχι 2 ευρω ειναι 2 ευρω. δεν ειναι λιγα. ειδικα οταν ο μεσος ελληνας δεν βγαζει ουτε 1000 το μηνα

Πωπω δραχμοφωνιάαααςςςς σιγα ρε σιγα πες οτι κερασες έναν φιλο. Ενα χυμο.

οκ δύσκολες εποχές αλλά τον τελευταίο καιρό το θέμα έχει ξεφύγει.

χθες ένας μου ζήτησε δανεικά και μάλιστα όχι τόσο φίλος και σήμερα άλλος ένας.

ο ένας ήθελε 20€ ο άλλος 2€.

και να πω ότι έχω κάποια οικονομική άνεση πάει στο διάολο.

και τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά και αγύριστα. το καταλαβαίνεις και από αυτά που σου λένε.

έδωσα στον έναν τα 2€ και μου είπε θα τα επιστρέψει αύριο. (τα θεωρώ χαμένα βέβαια)

κάτι μου λέει ότι ενώ πριν τον έβλεπα συχνά από αύριο θα χαθεί...

συμβαίνει και σε σας;

δε κάνω θέμα για τα 20€ ή 2€ απλά σχολιάζω την κατάσταση.

αλλά όπως ειπώθηκε 2€ εδώ 2€ εκεί μαζεύονται.

επίσης πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να επιστραφούν τέτοια ψιλά;

περισσότερες πιθανότητες έχεις να πάρεις πίσω τα 20€ παρά τα 2€.

πάντως απορώ με την άνεση που έχουν μερικοί να ζητάνε.

εγώ μια περίοδο που είχα στριμωχτεί άσχημα οικονομικά έβρισκα δικαιολογίες για να αποφύγω πχ να βγω έξω παρόλο που αν έλεγα ότι υπάρχει οικονομικό θέμα κάποιος θα μου δάνειζε. δεν ήθελα να υποχρεωθώ σε κανέναν.

Εδω δεν έχεις την άνεση να πεις στον άλλον ΟΧΙ δεν σου δινω και μπαινεις εδω μεσα και ανοιγεις θρεντ ελεος οσο δεν κανονιζετε καλα τις δουλειες σας μερικοι τοσο θα στεναχωριεστε αδικα. Δεν θες να δωσεις? μη δινεις. Οχι να δινεις και μετα να το κανεις θεμα. Πιο πολυ σε σεβονται στην πρωτη περιπτωση παρα στην δευτερη. Στην δευτερη δεν ξες τι θες

• Like 3
Δημοσ.

Πωπω δραχμοφωνιάαααςςςς σιγα ρε σιγα πες οτι κερασες έναν φιλο. Ενα χυμο.

Εδω δεν έχεις την άνεση να πεις στον άλλον ΟΧΙ δεν σου δινω και μπαινεις εδω μεσα και ανοιγεις θρεντ ελεος οσο δεν κανονιζετε καλα τις δουλειες σας μερικοι τοσο θα στεναχωριεστε αδικα. Δεν θες να δωσεις? μη δινεις. Οχι να δινεις και μετα να το κανεις θεμα. Πιο πολυ σε σεβονται στην πρωτη περιπτωση παρα στην δευτερη. Στην δευτερη δεν ξες τι θες

Αυτο. Πολυ σωστο. Αν δεν θες να δωσεις λες απλα δεν με παιρνει και δεν παρεξηγιεται κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα μιλησω για τον δανεισμο εργαλειων και αλλων αντικειμενων.

Εχω δωσει laptop σε φιλο που το ειχε αναγκη , γυρισε με στραβωμενη θυρα usb.

Την περασμενη εβδομαδα μου επεστρεψαν ενα ηλεκτρικο τρυπανι λερωμενο με μπογιες.

Χαλασμενη τρομπα , σπασμενο αλφαδι ,κατεστραμμενα κατσαβιδια.

Ε τα υπουργεια μου να πουμε δεν δινω πλεον ουτε βιδα.

• Like 9
Δημοσ.

Εγω θα μιλησω για τον δανεισμο εργαλειων και αλλων αντικειμενων.

Εχω δωσει laptop σε φιλο που το ειχε αναγκη , γυρισε με στραβωμενη θυρα usb.

Την περασμενη εβδομαδα μου επεστρεψαν ενα ηλεκτρικο τρυπανι λερωμενο με μπογιες.

Χαλασμενη τρομπα , σπασμενο αλφαδι ,κατεστραμμενα κατσαβιδια.

Ε τα υπουργεια μου να πουμε δεν δινω πλεον ουτε βιδα.

Μεγαλο θεμα ανοιγεις :(

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο. Πολυ σωστο. Αν δεν θες να δωσεις λες απλα δεν με παιρνει και δεν παρεξηγιεται κανεις.

Εννοειται ρε φιλε. Είχα μια γνωστή στο μεταξυ ρε φιλε δεν μου ειχε κανει μονο αυτη της ειχα κανει και εγω βοηθειες έτσι? και μου κτυπησε μια μερα που μου ειχε δωσει δωρο 100 ευρω οταν ειχα μπει φανταρος. Ενταξει την εβρισα ασχημα. Και μετα απο λιγο καιρο η πλακα ειναι οτι πηγα απο το σπιτι της και ηθελε να με κερασει οχι της κανω δεν θελω τιποτα εσυ τα κτυπας. Δηλαδη αυτο το πραγμα ειναι απαισιο δεν θες? μη δινεις. Εσυ αποφασιζεις τι θα κανεις.

@Gtr34 ε ειναι ζωα οι γνωστοι σου ρε φιλε οταν παιρνεις κατι σε καλη κατασταση το προσεχεις. Αλλα μην σου μεινει απωθημενο και δεν δινεις ποτε τιποτα απλα να προσεχεις σε ποιους τα δινεις ο αλλος μπορει να ειναι για τα πανηγυρια και να μην προσεχει δες σε τι κατασταση εχιε τα δικα του βιβλια πρωτα.

• Like 1
Δημοσ.

εμενανε με μπαίνει ο διάολος μέσα μου οταν με λέει κανας άκυρος να τον βγάλω ξηγα απ τα λεφτά μου. Να δώσω σε φίλο κανα 2-3 euro ναι , αλλα περισσότερα δε δανειζόμαστε μεταξύ μας γιατι δεν έχουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Γειώνω με φαντασμαγορική ευκολία (Ούτε ΚΑΝ χαχαχα) άσχετους που χώνονται για τράκα. Απορώ γιατί μερικοί νιώθουν άβολα.

Αλλά ναι, σε συγγενή / κολλητό δεν παίζει θέμα, δίνω και συκώτι. Τι να το κάνουν να μου πεις...

• Like 4
Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι που δεν κρατανε αρκετα λεφτα μαζι τους και ζητανε μικρα ποσα για να συμπληρωσουν...

αυτοι ειναι επαγγελματιες τρακαδοροι !!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Γειώνω με φαντασμαγορική ευκολία (Ούτε ΚΑΝ χαχαχα) άσχετους που χώνονται για τράκα. Απορώ γιατί μερικοί νιώθουν άβολα.

Αλλά ναι, σε συγγενή / κολλητό δεν παίζει θέμα, δίνω και συκώτι. Τι να το κάνουν να μου πεις...

Αν το στιψουν (τουλαχιστον το δικο μου), ανοιγουν μπαρ κι εχουν καβα για ενα χρονο :)

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...