Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ενα σχετικα φθηνο repeater το οποιο ομως εκτος απο το να μου δινει ασυρματο ιντερνετ σε μεγαλυτερη εμβελεια να εχει και ethernet εξοδο μιας και στο σημειο που θα το βαλω εχω διπλα μια κονσολα xbox 360 στην οποια θελω να δινω ενσυρματα ιντερνετ..

Θα ηθελα δηλαδη να μπορει να δωσει ταυτοχρονα και ασυρματο και ενσυρματο..

Ετυχε να περναω απο το Πλαισιο στο mall και το μονο που μπορουσε να εκπεμπει ταυτοχρονα αποτι μου ειπε ο υπαλληλος εκει ήταν ενα της Netgear το οποιο ομως κοστιζε 40+..

Δημοσ.

Καλησπερα..

Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις ενα σχετικα φθηνο repeater το οποιο ομως εκτος απο το να μου δινει ασυρματο ιντερνετ σε μεγαλυτερη εμβελεια να εχει και ethernet εξοδο μιας και στο σημειο που θα το βαλω εχω διπλα μια κονσολα xbox 360 στην οποια θελω να δινω ενσυρματα ιντερνετ..

Θα ηθελα δηλαδη να μπορει να δωσει ταυτοχρονα και ασυρματο και ενσυρματο..

Ετυχε να περναω απο το Πλαισιο στο mall και το μονο που μπορουσε να εκπεμπει ταυτοχρονα αποτι μου ειπε ο υπαλληλος εκει ήταν ενα της Netgear το οποιο ομως κοστιζε 40+..

Καμια ιδεα;;;

Δημοσ.

Τα αντίστοιχα της tp-Link - το TL-WA850RE έχεις σίγουρα και ethernet, αλλά στα ίδια λεφτά είναι 30-40 ευρώ...

http://www.tp-link.com/gr/products/?categoryid=1247

Το ειχα δει το συγκεκριμενο αλλα ο υπαλληλος στο πλαισιο με διαβεβαιωνε οτι λειτουργει ή το ασύρματο ή το ενσυρματο και οχι και τα δυο ταυτοχρονα..  :unsure: 

Και θα βολευε αυτο γιατι ειναι μικροτερο και φθηνοτερο.. Συγκεκριμενα το αδερφακι του για 150Mbps κοστιζει κατω απο 30..

Δημοσ.

Νομίζω ότι σου είπε βλακεία... Είχα το  850 και δούλευε από ότι θυμάμαι ταυτόχρονα. Για σιγουριά μπες στο foroum της tplink και ρώτα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι σου είπε βλακεία... Είχα το  850 και δούλευε από ότι θυμάμαι ταυτόχρονα. Για σιγουριά μπες στο foroum της tplink και ρώτα.

Τελος παντων.. Μαλλον θα παω για το το tp-link το 750..

Και στο site του κατασκευαστη ειδα οτι γινεται ταυτοχρονη μεταδοση ενσυρματα και ασυρματα του δικτυου..

Δημοσ.

Τελικα αγόρασες κάποιο φίλε; Εαν ναι ποιό και σε τι τιμή;

Οχι ακομα.. Ενδιαφερεσαι κι εσυ; Εχεις ψαξει-γνωριζεις κατι σχετικο; 

Ειμαι λιγο αναποφασιστος οσο δε βρισκω καποιον να μου πει στα σιγουρα οτι θα κανω τη δουλεια μου.. Δεν περισσευουν κιολας..  :unsure: 

Λογικα την επομενη εβδομαδα θα ρισκαρω και θα παρω καποιο.. Μαλλον το TP-Link που εχει αναφερθει..

Δημοσ.

Με ενδιέφερε παλιά το θέμα, αλλα τελικά είπα να μην προχωρήσω στην αγορά, δεδομένου οτι δεν το είχα και τόοοοσο ανάγκη.

(Πάλι δούλευε το wifi, απλά σε ποιο χαμηλό σήμα! )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ πάντως προχωρήσα στην αγορά του netgear wn2500rp. Τσιμπημένο στην τιμή αλλά δοκιμασμένο από φίλο κι εξαιρετικό. Επίσης δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις για εγκατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...