Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Σχετικά με τα convectors, να αναφέρω ότι χαρακτηριστικό τους είναι ότι ΜΥΡΙΖΟΥΝ όταν είναι καινούργια. Γι αυτό αν τα επιλέξεις, να τα λειτουργήσεις λίγες ώρες ΜΟΝΟ με ανοιχτά παράθυρα, γιατί η μυρωδιά αυτή μπορεί να είναι και επιβλαβής.</p>

<p> </p>

<p>Από εμπειρία με καλοριφέρ λαδιού, είναι μια χαρά και δεν μυρίζει τίποτα, είναι σαν κανονικό καλοριφέρ σαν αίσθηση που σου δίνει.</p>

Με πιο απο τα 2 θα πληρώνω πιο φτηνά κ θα έχω πιο πολύ ζέστη ; αυτό με νοιάζει.

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0006HIYD2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

βγαίνει στα 100 ευρώ με τα έξοδα αποστολής. μεγάλο συν σε αντίθεση με αυτά που πωλούνται ελλάδα ότι έχει ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη. έχει αγγλική μπρίζα οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να μην χάσεις την εγγύηση είναι να πάρεις μία μπαλαντέζα και να της προσαρμόσεις αγγλικό θυληκό

http://www.ebay.co.uk/itm/Masterplug-Heavy-Duty-UK-Mains-Socket-Rewireable-13A-/380480271512?pt=UK_DIY_Material_Electrical_Fittings_MJ&hash=item5896643498

ΑΝ τυχόν πάει για κάτι από Αγγλία, έχει μετατροπεα φθηνό κι Link.png Site: εδώ από eshop, εγώ έχω πάρει 2 τέτοια εδώ και 2 χρόνια και δουλεύουν άψογα

Δημοσ.

Είχα πάρει καλοριφέρ λαδιού κάποια στιγμή που και εγώ χρειάστηκα να έχω ένα δωμάτιο πιο ζεστό. Είχε βγει γύρω στο 80άρι, με θερμοστάτη ενσωματωμένο, και δυστυχώς δε θυμάμαι να σου πω πόσο έκαιγε ακριβώς ή πόσες φέτες είχε. Ήταν μικρούλι σχετικά, και για ένα ευρύχωρο δωμάτιο έφτανε και με το παραπάνω. Ζέσταινε έντονα και πολύ γρήγορα τον χώρο. Απλώς αν έχεις απώλειες από τίποτα πόρτες/παράθυρα η ζεστούλα δεν θα κρατάει για πολύ αφότου το κλείσεις.

Βέβαια, ειδικά σε εμένα που το έκαιγα και από το πρωί, ο λογαριασμός έτσουξε λίγο όταν ήρθε, αλλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ έχω πάνελ υπέρυθρης της INTECH Γερμανικό και είμαι υπέρ ευχαριστημένος άλλα είναι ακριβά.

Η πρόταση μου είναι να πας σε έναν θερμοπομπό οικονομικής σειράς στα 80-100 ευρώ θα είναι καλλίτερα από ένα καλοριφέρ λαδιού.

Δημοσ.

<p>Εγώ έχω πάνελ υπέρυθρης της INTECH Γερμανικό και είμαι υπέρ ευχαριστημένος άλλα είναι ακριβά.</p>

<p>Η πρόταση μου είναι να πας σε έναν θερμοπομπό οικονομικής σειράς στα 80-100 ευρώ θα είναι καλλίτερα από ένα καλοριφέρ λαδιού.</p>

Πήρα τελικά τον izzy Ph20. Νομίζω στα λεφτά του είναι οτι καλύτερο.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα; Ψάχνω κάτι παρόμοιο για απλή συντήρηση κατά το βράδυ. Απλά να μην παγώνει το δωμάτιο και να κόβει την υγρασία.

Δημοσ.

<p>Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα; Ψάχνω κάτι παρόμοιο για απλή συντήρηση κατά το βράδυ. Απλά να μην παγώνει το δωμάτιο και να κόβει την υγρασία.</p>

Φίλε κάνει δουλειά . Εγω το δουλεύω μέχρι στιγμής στα 1600w και στο ρελαντί στα 400w. Δεν έχω δουλέψει όμως κάποιον ακριβότερο για να εχω άποψη. Για τα χρήματα του πιστεύω ότι αξίζει.

Τώρα μένει να δούμε πόσο θα κάψει. ...

Εμείς το δουλεύουμε περίπου 15 ώρες την ημέρα με τον θερμοστάτη φυσικά. ..

Δημοσ.

Μάλλον θα πάω σε ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού. Απλά θέλω να βρω ένα με καλό θερμοστάτη. Ή να φτιάξω εγώ ένα θερμοστάτη ακριβείας. Θέλω +-1 βαθμό απόκλιση το πολύ.

Δημοσ.

<p>Μάλλον θα πάω σε ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού. Απλά θέλω να βρω ένα με καλό θερμοστάτη. Ή να φτιάξω εγώ ένα θερμοστάτη ακριβείας. Θέλω +-1 βαθμό απόκλιση το πολύ.</p>

Δεν νομίζω του λαδιού να κάνει τόσο καλή δουλειά. Άσε που καίει παραπάνω. .το izzy είναι τεχνολογίας mica. Ψάξτο καλά φίλε.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι όλες αυτές οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν παρόμοιο συντελεστή απόδοσης οπότε η κατανάλωση δε διαφέρει πολύ.

Ούτως ή άλλως θα το έχω στο υπνοδωμάτιο σε φάση ρελαντί ώστε να κόβει την υγρασία και να ανεβάζει 2-3 βαθμούς τη θερμοκρασία.

Δημοσ.

<p>Πιστεύω ότι όλες αυτές οι ηλεκτρικές συσκευές έχουν παρόμοιο συντελεστή απόδοσης οπότε η κατανάλωση δε διαφέρει πολύ.</p>

<p>Ούτως ή άλλως θα το έχω στο υπνοδωμάτιο σε φάση ρελαντί ώστε να κόβει την υγρασία και να ανεβάζει 2-3 βαθμούς τη θερμοκρασία.</p>

Εσύ ξέρεις φίλος.

Δημοσ.

Πάντως εγώ με τον izzy που πήρα δεν έχω ανάψει ακόμα το αέριο. Κάνει καλή δουλειά. Έμεινε να μάθω την κατανάλωση ...σύντομα θα έρθει ο λογαριασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...