Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι χρειάζεται ένας φίλος που θέλει να βλέπει τηλεόραση μέσω του pc? Στην περιοχή δεν έχουν ψηφιακό σήμα...

• Moderators
Δημοσ.

Ενα αναλογικο PCI / pci-express tuner... ή hybrid.

Στις αγγελιες πριν λιγο καιρο ενας χαριζε και δεν το επαιρναν... :P

Δημοσ.

Ενα tv tuner γύρο στα 30€

Sent from my iPhone using Insomnia

Πιανουν καλο σημα αυτα? Θα βλεπει κανονικα τηλεοραση η με παρεμβολες?

Δημοσ.

οχι αυτο δε κανει ειναι μονο για ψηφιακα εσυ θελεις κ αναλογικα !

κ με 15-20 μπορεις να βρεις ..

ναι πιανουν τελειο σημα , μια χαρα τηλεορ θα βλεπει ..

Δημοσ.

Μπορειται να προτεινεται κανενα που να το εχετε δοκιμασει? Γιατι οσους ξερω που πηραν ολο προβληματα τους βγαζει!

Δημοσ.

εγω πχ εχω αυτο και ειναι τελειο ! το εχω 4 χρονια κ αν μου χαλασει θα παω να το παρω αυριο παλι !

εχει ψηφιακα , αναλογικα , ραδιο , προγραμματιζομενη εγραφη κτλ πιανει ολα τα καναλια καμπανα !

δε το προτεινω βεβαια γιατι ειναι σχετικα ακριβο

υπαρχουν ομως του 20 αρικου που κανουν πολυ καλη δουλεια ..

Δημοσ.

Και το βαζεις σε μια θυρα USB? Και μετα τι κανεις για να το αλλαξεις απο pc σε tv? Πρεπει να ανοιγεις τον υπολογιστη για να βλεπεις τηλεοραση? Δεν ειναι καλυτερα να παρεις εσωτερικο tuner? Πολλες ερωτησεις ε??:P

Δημοσ.

το βαζεις σε μια θυρα ναι ! κανεις εγκατασταση στο λογισμικο του περνας τους οδηγους κ ειναι οκ ! ναι πρεπει να εχεις ανοιχτο το pc για να βλεπεις !  εσωτερικο φανταζομαι εννοεις σε pci θυρα ε ?  το ιδιο ειναι την ιδια δουλεια κανουν !

Δημοσ.

Οκκκ ευχαριστω! Αρα να παρω με κανα 30αρι κανενα? Δεν βλεπω και τρελη τηλεοραση!

Δημοσ.

αν δε σε ενφιαφερουν τα αναλογικα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/092024-aiptek-dvb-t-usb-receiver?cmicc=skroutz κανει μια χαρα δουλεια ! ψηφιακα , ραδιο συν εγραφη ! δε ξερω για την κεραια του αλλα αν του βαλεις εσωτερικη θα τα πιασει ολα καμπανα 100%

δε θα το μετανιωσεις σιγουρα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...