TeZaS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τι χρειάζεται ένας φίλος που θέλει να βλέπει τηλεόραση μέσω του pc? Στην περιοχή δεν έχουν ψηφιακό σήμα...
mikelamar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ενα tv tuner γύρο στα 30€ Sent from my iPhone using Insomnia
TeZaS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Κάνουν και για αναλογικό σήμα αυτά, γιατί διάβαζα οτι είναι για ψηφιακά κανάλια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ενα αναλογικο PCI / pci-express tuner... ή hybrid. Στις αγγελιες πριν λιγο καιρο ενας χαριζε και δεν το επαιρναν...
TeZaS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.702528 αυτο δεν κανει να φανταστώ?
TheLordOne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ενα tv tuner γύρο στα 30€ Sent from my iPhone using Insomnia Πιανουν καλο σημα αυτα? Θα βλεπει κανονικα τηλεοραση η με παρεμβολες?
MauMaus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 οχι αυτο δε κανει ειναι μονο για ψηφιακα εσυ θελεις κ αναλογικα ! κ με 15-20 μπορεις να βρεις .. ναι πιανουν τελειο σημα , μια χαρα τηλεορ θα βλεπει ..
TheLordOne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μπορειται να προτεινεται κανενα που να το εχετε δοκιμασει? Γιατι οσους ξερω που πηραν ολο προβληματα τους βγαζει!
MauMaus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 εγω πχ εχω αυτο και ειναι τελειο ! το εχω 4 χρονια κ αν μου χαλασει θα παω να το παρω αυριο παλι ! εχει ψηφιακα , αναλογικα , ραδιο , προγραμματιζομενη εγραφη κτλ πιανει ολα τα καναλια καμπανα ! δε το προτεινω βεβαια γιατι ειναι σχετικα ακριβο υπαρχουν ομως του 20 αρικου που κανουν πολυ καλη δουλεια ..
TheLordOne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Και το βαζεις σε μια θυρα USB? Και μετα τι κανεις για να το αλλαξεις απο pc σε tv? Πρεπει να ανοιγεις τον υπολογιστη για να βλεπεις τηλεοραση? Δεν ειναι καλυτερα να παρεις εσωτερικο tuner? Πολλες ερωτησεις ε??
MauMaus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 το βαζεις σε μια θυρα ναι ! κανεις εγκατασταση στο λογισμικο του περνας τους οδηγους κ ειναι οκ ! ναι πρεπει να εχεις ανοιχτο το pc για να βλεπεις ! εσωτερικο φανταζομαι εννοεις σε pci θυρα ε ? το ιδιο ειναι την ιδια δουλεια κανουν !
TheLordOne Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Οκκκ ευχαριστω! Αρα να παρω με κανα 30αρι κανενα? Δεν βλεπω και τρελη τηλεοραση!
MauMaus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αν δε σε ενφιαφερουν τα αναλογικα αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/accessories/092024-aiptek-dvb-t-usb-receiver?cmicc=skroutz κανει μια χαρα δουλεια ! ψηφιακα , ραδιο συν εγραφη ! δε ξερω για την κεραια του αλλα αν του βαλεις εσωτερικη θα τα πιασει ολα καμπανα 100% δε θα το μετανιωσεις σιγουρα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα