Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν κλειδαριές που μπoρούν να κλειδώνουν μόνες τους; Να μην χρειάζεται δηλαδή να μπεί το κλειδί για να τις ασφαλίσει! Κυρίως τέτοιου είδους κλειδαριές πιστεύω θα μπαίνουν στις κεντρικές εισόδους των πολυκατικιών/βιλών κλπ.

Έχει κανείς υπόψιν κάποιο τέτοιο σύστημα; Δεν ξέρω ονομάζονται και ηλεκτρομαγνητικές μήπως;

Δημοσ.

Νίκο ξέρεις από τέτοια;

Δεν ειμαι και εξπερτ αλλα πες και θα δουμε

Ψιλοάσχετο, αυτές οι πόρτες που ανοίγουν με κάρτα πώς κλειδώνουν;

Αυτες ανοίγουν με ηλεκτρισμό, απο που θα πάρουν το κριτήριο ειναι αλλο θεμα, μπορει απο κάρτα απο sms απο email οτι τραβάει η όρεξη σου.

Αυτη πχ ειναι πορτα με μαγνήτη και ανοιγει με καρτα

http://www.ebay.com/itm/Controle-Dacces-etanche-Complet-RFID-Carte-gache-etanche-bouton-Sortie-Neuf-/360740531657?pt=FR_YO_MaisonJardin_SecuriteDomotique&hash=item53fdcfadc9

Δημοσ.

εχει βγαλει και η samsung ezon τετοιες κλειδαριες..

rfid + κωδικο ή fingerprint.

υποτιθεται πως αυτες ειναι ασφαλειας γιατι δεν εχουν τρυπα να μαστορεψουν..

Δημοσ.

Υπάρχουν κλειδαριές που μπoρούν να κλειδώνουν μόνες τους; Να μην χρειάζεται δηλαδή να μπεί το κλειδί για να τις ασφαλίσει! Κυρίως τέτοιου είδους κλειδαριές πιστεύω θα μπαίνουν στις κεντρικές εισόδους των πολυκατικιών/βιλών κλπ.

Έχει κανείς υπόψιν κάποιο τέτοιο σύστημα; Δεν ξέρω ονομάζονται και ηλεκτρομαγνητικές μήπως;

Οι ηλεκτρομαγνητικες μπορει να κλειδωνουν απο μονες τους;, μπορει σε οχι. Αυτες; που ειναι σε πορτα εισοδου πολυκατοικιας κλεινουν απο μονες τους (δηλαδη, με το που κλεινει η πορτα, θελει το η/μ κλειδι για να ξεκλειδωσει απο τα εξω.Απο τα μεσα ανοιγει. Αυτες που ειναι στην πορτα εισοδου του σπιτιου δεν κλεινουν μονες τους, αλλιως θα ταν πολυ ευκολο να κλειδωθεις απ'εξω. 

Δημοσ.

προσοχή πάντως ό,τι πάρεις να πάρεις τον σωστό τύπο

υπάρχουν οι failsafe και οι failsecure

οι πρώτες θέλουν ρεύμα για να μείνουν κλειδωμένες οπότε στην διακοπή ρεύματος ξεκλειδώνουν και δεύτερες οι θέλουν ρεύμα για να ξεκλειδώσουν οπότε στη διακοπή μένουν κλειδωμένες

electric strikes λέγονται αν θες να ψάξεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είδα την περίπτωση του ηλεκτροπύρου αλλά κ τις άλλες που κλειδώνει η πόρτα κανονικά μόλις κλείσει, με μηχανισμό.

Οι τιμές βέβαια της πρώτης με τη δεύτερη είναι σχεδόν στη μισή τιμή, αλλά δεν ξέρω ποιά περίπτωση από της δύο αξίζει τα λεφτά της, αλλά και ποιά είναι πιό απαραβίαστη!

O ηλεκτροπύρος είναι απλό αλλά μου φάνηκε λίγο πατέντα... ξέρει κανείς περισσότερα;

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αυτές οι πόρτες που ανοίγουν με κάρτα πώς κλειδώνουν;

ορισμένες έχουν έκει που θα εμπαινε το κλειδί ένα μικρό πομολο που μόλις ακουμπήσεις την καρτα αναβει ένα λαμπάκι και μπορείς να το γυρίσεις για να κλειδώσουν.

προσοχή πάντως ό,τι πάρεις να πάρεις τον σωστό τύπο

υπάρχουν οι failsafe και οι failsecure

οι πρώτες θέλουν ρεύμα για να μείνουν κλειδωμένες οπότε στην διακοπή ρεύματος ξεκλειδώνουν και δεύτερες οι θέλουν ρεύμα για να ξεκλειδώσουν οπότε στη διακοπή μένουν κλειδωμένες

καλυτερα να πάρει κάποια με μπαταρία, για να μην έχει προβλημα με διακοπές ρευματος. 

Δημοσ.

ορισμένες έχουν έκει που θα εμπαινε το κλειδί ένα μικρό πομολο που μόλις ακουμπήσεις την καρτα αναβει ένα λαμπάκι και μπορείς να το γυρίσεις για να κλειδώσουν.

Ναι ξέρω. Έχουμε όλο τέτοιες στη δουλειά αλλά το μηχάνημα που ακουμπάς την κάρτα είναι ξεχωριστά.Απλά το σύστημα δεν ξέρω πως δουλεύει.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι ηλεκτροπίρροι κλειδώνουν αυτόματα με το κλείσιμο της πόρτας και μπαίνουν σε ξεχωριστο σημείο από αυτο της κλειδαριας που έχει η πόρτα. Η πόρτα πρέπει να έχει απαραίτητα ηλεκτρικό κυπρί στην κλειδαριά για να ανοίγει αυτόματα, αλλιώς πρέπει να βάλεις το κλειδί.

Ο ηλεκτροπίρρος συνδέεται με ένα καρτοαναγνώστη ο οποίος μπαίνει στην έξω πλευρά και ένα μπουτόν που μπαίνει στην μέσα πλευρά. Όταν θες να μπεις απο έξω ακουμπας την κάρτα ή βάζεις τον κωδικό σου και ελευθερωνεται ο ηλεκτροπίρρος και το κυπρι ταυτόχρονα και μπαίνεις. Αν είσαι επισκέπτης πάτας το κουδούνι και σου ανοιγει απο το θυροτηλέφωνο και τον ηλεκτροπίρρο και το κυπρί. Απο την μέσα πλευρά όταν θες να βγείς πατάς το μπουτόν και ανοιγουν και τα δυο πάλι ταυτόχρονα.

• Like 2
Δημοσ.

Μια άλλη λύση που έχω δεί, είναι όταν κλείνει η πόρτα, υπάρχει μια 2η γλώσσα που μένει ανοικτή και δεν είναι προσβάσιμη; σαν την κλασσική. Φυσικά με το πάτημα του κουμπιού για άνοιγμα, αυτή η γλώσα απασφαλίζει και ανοίγει η πόρτα! Είναι αξιόπιστη η λύση αυτή; Νομίζω είναι φθηνότερη από τις λύσεις με τον ηλεκτροπύρο!

Δημοσ.

Μήπως λες τις ηλεκτρικες κλειδαριες θωρακισμένων πορτών? Αυτές έχουν σχεδόν την διπλάσια τιμή να μην πω τριπλασια αν βαλεις και μπαταρίες. Η πιο φθηνή λύση ειναι ο ηλεκτροπίρρος. Με λίγο ψαξιμο ορίστε ένα πακετάκι οικονομικό :Πακέτο Συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης με ηλεκτροπίρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...