marios18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Παιδια εχω το εξης προβλημα :Εχω παρει ενα μεταχειρισμενο dvd rw.Το αναγνωριζει κανονικα ο υπολογιστης αλλα δεν διαβαζει κανενα dvd/cd.Tι μπορω να κανω ;;Δεν εχω καποιο driver, ουτε μπορεσα να βρω.Ευχαριστω,
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Είναι εσωτερική συσκευή ή εξωτερική; Είναι κανονικού μεγέθους ή slim (π.χ. για φορητο) Τι λειτουργικό σύστημα έχεις; Γενικά δεν χρειάζονται drivers. Θα σου πρότεινα να βρεις ενα αλλο υπολογιστή και να το συνδέσεις εκεί. Αν και εκεί δεν διαβάζει, τοτε εκανες κακη αγορά γιατί ειναι χαλασμένο/ξερυθμισμένο το laser και δεν φτιάχνει
marios18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 ειναι κανονικου μεγεθους και εχω windows 7.δεν εχω αλλο υπολογιστη για να το δοκιμασω.παντως το αδειο dvd που ειχε μεσα το ανοιγει .τα δικα μου οχι.
MauMaus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 αδυναμο laser χαλασμενο στο εδωσε ! ελπιζω να μη το πληρωσες πανω απο 5 ευρο , πες οτι τον κερασες εναν καφε ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα