Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,θελω να εκτυπωσω καποια βιβλια που τα χω σε pdf (200 περιπου εγχρωμων σελιδων) και ψαχνω καποιο οικονομικο μαγαζι στην Αθηνα.Ξερει κανεις τιποτα?

Δε με νοιαζει να ειναι κανα καλο το χαρτι της εκτυπωσης,απλο χαρτι κανει

Εχω εκτυπωτη αλλα φανταζομαι τα λεφτα για τα μελανια θα στοιχισουν περισσοτερο αν το κανω μονος μου..Ευχαριστω!

Δημοσ.

Στου ζωγράφου, κατω απο την πανεπιστημιουπολη, εκεί που ειναι το νεκροταφείο εχει πολυ φθηνά φωτοτυπαδικα!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κάτω από 10€cents την έγχρωμη σελίδα (Α4),ούτε με σφαίρες.

Άμα βρεις φθηνώτερα,με σώνεις!Έχω 5 εκδόσεις στα σκαριά και ψάχνω για φθηνές εκτυπώσεις.Μέχρι και (πανάκριβο>2.5k€) εκτυπωτή πήρα και ...κάθεται.

Δημοσ.

10 cents ε..δεν ξερω και ιδιαιτερα τις τιμες αλλα βγαινει σα να αγοραζεις το βιβλιο κανονικα μου φαινεται..

Ποιος θα σωσει τη μερα?!

ωρες ωρες σκεφτομαι να αγορασω κανα tablet η e-reader μονο γι αυτο το λογο..

Δημοσ.

Προφανώς και ΔΕΝ γίνεται έγχρωμη εκτύπωση με κόστος <10λεπτών. Τόσο πλησιάζει το χονδρικό κόστος αναλωσίμων . Μη σου πω είναι και φοβερά δύσκολα να βρεις αυτή την τιμή.

Είναι γνωστό πως δεν αξίζει να εκτυπώσεις λόγω κόστους βιβλίο έγχρωμο αντί να το αγοράσεις. Σε ασπρόμαυρο πάει και έρχεται

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και ΔΕΝ γίνεται έγχρωμη εκτύπωση με κόστος <10λεπτών. Τόσο πλησιάζει το χονδρικό κόστος αναλωσίμων . Μη σου πω είναι και φοβερά δύσκολα να βρεις αυτή την τιμή.

Είναι γνωστό πως δεν αξίζει να εκτυπώσεις λόγω κόστους βιβλίο έγχρωμο αντί να το αγοράσεις. Σε ασπρόμαυρο πάει και έρχεται

Σε Α/Μ φτάνει και 1€cent η σελίδα....

Συμπεριλαμβανομένου πλαστικοποιημένου χοντρού εξώφυλλου....

Δημοσ.

Κάτω από 10€cents την έγχρωμη σελίδα (Α4),ούτε με σφαίρες.

Άμα βρεις φθηνώτερα,με σώνεις!Έχω 5 εκδόσεις στα σκαριά και ψάχνω για φθηνές εκτυπώσεις.Μέχρι και (πανάκριβο>2.5k€) εκτυπωτή πήρα και ...κάθεται.

Σε Α/Μ φτάνει και 1€cent η σελίδα....

Συμπεριλαμβανομένου πλαστικοποιημένου χοντρού εξώφυλλου....

μπορειτε να μου πειτε τα μαγαζια με αυτες τις τιμες?

Δημοσ.

printfair*

Πάντα μα πάντα εξαρτάται απ' τη ποσότητα.

Άλλο το offset (πάνω από 1500 τεμάχια),άλλο το small press (ψηφιακό).

*

ΔΕΝ κονομάω μεσιτεία,μη μπερδευτούμε,απλά είναι καλός (για μένα) και τον "σμπρώχνω" όπου δει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα τυπώνεις ασπρόμαυρα αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο το χρώμα.

Εγώ σημειώσεις, βιβλία κτλ πάντα μα πάντα ασπρόμαυρα.

Και εγώ σπίτι γεμίζοντας μόνος τα μελάνια όμως τόσο μου βγαίνει περίπου η σελίδα 0.10 η εγχρωμη και το προτιμώ αν και ο hp κοντεύει να τα παίξει.

Δημοσ.

Τα τυπώνεις ασπρόμαυρα αν δεν είναι εντελώς απαραίτητο το χρώμα.

Εγώ σημειώσεις, βιβλία κτλ πάντα μα πάντα ασπρόμαυρα.

Και εγώ σπίτι γεμίζοντας μόνος τα μελάνια όμως τόσο μου βγαίνει περίπου η σελίδα 0.10 η εγχρωμη και το προτιμώ αν και ο hp κοντεύει να τα παίξει.

color wysyg?Ή στο περίπου;

Σίγουρα θα "βουλώσουν τα πρέκια" αν συνεχίσεις να τον τροφοδοτείς με alternative,έχω χαλάσει πολλούς εκτυπωτές έτσι,διαφορετικό ιξώδες.

Αν βάλεις και την αντικατάσταση των εκτυπωτών,πας στο μισόεβρο ανα σελίδα...αν και αμφιβητώ τα νούμερα που λες.

Με γέμισμα μελανιών είχα ρεκόρ τριάντα σελίδες το γέμισμα και κάθε τρία γεμίσματα πέταγα και έναν εκτυπωτή.Πάνω από 1γιούρο τη σελίδα,πολλές φορές δε χανόταν το μισό μελάνι στο (αυτόματο) καθάρισμα,στούμπωναν τα σφουγγαράκια,τον έλυνα για καθάρισμα,μέχρι που χάλαγε.

Για έγχρωμες εκτυπώσεις μιλάω.

Δημοσ.

color wysyg?Ή στο περίπου;

Σίγουρα θα "βουλώσουν τα πρέκια" αν συνεχίσεις να τον τροφοδοτείς με alternative,έχω χαλάσει πολλούς εκτυπωτές έτσι,διαφορετικό ιξώδες.

Αν βάλεις και την αντικατάσταση των εκτυπωτών,πας στο μισόεβρο ανα σελίδα...αν και αμφιβητώ τα νούμερα που λες.

Με γέμισμα μελανιών είχα ρεκόρ τριάντα σελίδες το γέμισμα και κάθε τρία γεμίσματα πέταγα και έναν εκτυπωτή.Πάνω από 1γιούρο τη σελίδα,πολλές φορές δε χανόταν το μισό μελάνι στο (αυτόματο) καθάρισμα,στούμπωναν τα σφουγγαράκια,τον έλυνα για καθάρισμα,μέχρι που χάλαγε.

Για έγχρωμες εκτυπώσεις μιλάω.

Τα έγχρωμα τα χρησιμοποιώ ελάχιστα οπότε συνήθως παίρνω αυθεντικά.

Το ασπρόμαυρο το γεμίζω πάνω από 10 φορές.

Το ρεκόρ είναι 15+ γεμίσματα.

Hp σκυλιά και hp 337 black δεν καταλαβαίνει μια.

Όσο για τον εκτυπωτή δεν ξέρω τι εκτυπωτή κατέστρεφες αλλά το hp photosmart 2575 το έχω 8 χρόνια και γεμίζω μελάνια τα τελευταία 5 χρόνια.

Και σε κάθε εξεταστική τύπωνα πάνω από 600 φύλλα που μιλάμε για 3-4 γεμίσματα για να τυπωθούν αυτές οι σελίδες.

Μαύρα πάντα.

Έγχρωμα γέμισα μόνο 1-2 φορές για εργασίες που ήθελα να τυπώσω και στην πορεία χύθηκαν (μάλλον μάπα μελάνι)...

Καλά τι θυμήθηκα όταν κάναμε εργασίες με ερωτηματολόγια είχα τυπώσει γύρω στις 2000 σελίδες σε διάστημα 10 μέρων και μάλιστα με γέμισμα συνέχεια. Τύπωνα τύπωνα το έβγαζα το γέμιζα-καθάριζα ξανα μέσα...

Αλλά ναι έχω ακούσει ότι τα έγχρωμα είναι πιο ευαίσθητα στο γέμισμα.

Και για να γυρίσουμε on-topic σκέφτομαι και εγώ σοβαρά για tablet.

Δεν την παλεύω να τυπώνω πάλι τόμουν για λίγες μέρες.

Άσε η ευκολία του tablet που διαβάζεις όπου να ναι και όπως να ναι...

Και όταν μιλάμε για tablet μόνο για pdf-ppt-doc μιλάμε για tablet από 60€ + 

Και είδα ένα τέλειο στα public με 99€ αλλά δε θυμάμαι μάρκα...

Δημοσ.

πιο προβληματικο hardware απο τους σπιτικους εκτυπωτες δεν υπαρχει παντως..μονοδρομος λοιπον τα φωτοτυπαδικα η ενα tablet.Θα προτιμουσα tablet απο ασπρομαυτο reader λογω του οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για αλλες δουλειες.Και 10ιντσο,πχ αυτα που θελω να τυπωσω εγω σε 7ιντσο δε νομιζω να διαβαζονται ευκολα τα γραμματα.Αυτο που δεν ξερω ειναι κατα ποσο ειναι καλο ενα tablet για αναγνωση ebook.Tα reader ειναι φτιαγμενα γι αυτο οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα,αλλα τα tablet δεν ξερω κατα ποσο θα κουραζουν τα ματια

Οσο για τις εγχρωμες κατω απο 15c τη σελιδα δε βρηκα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...