Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, όχι, εντάξει είναι η τιμή. Αλλά ναι... Συλλέγονται οι προτάσεις. Ευχαριστούμε, γενικά ό,τι προτείνετε είναι ευπρόσδεκτο. 

Δημοσ.

Σου εφτιαξα και ενα συστημα με fm1 πλατφορμα το ποιο οικονομικο που γινεται!!Οποτε απο εκει και περα ειναι καθαρα δικια σας αποφαση

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα στραφούμε σε αναζήτηση 775 μητρικής... Για την ώρα τουλάχιστον. Δε βιαζόμαστε. Η gigabyte αυτή, πολύ ενδιαφέρουσα!

Δημοσ.

Ωραία τα λέτε, με γεια με το καλό και η καινούρια μητρική.

Αν όμως το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα τι κάμεις;

Μπορεί να δοκιμάσει το psu σε άλλο pc.

Σε άλλο pc μπορεί να παίζει....

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό θα δοκιμαστεί άλλη μέρα μιας κι αυτή τη στιγμή δεν είμαι εκεί. Ούτως ή άλλως, αν προχωρήσουμε στην αγορά νέων εξαρτημάτων, αυτό θα γίνει από εβδομάδα... 

Επειδή όμως μου ανέφερε ότι αυτά τα κολληματάκια τα έκανε εδώ και καιρο, σποραδικά μεν αλλά γίνονταν καιρό τώρα, μάλλον για μητρική μου κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Για την ώρα τουλάχιστον. Δε βιαζόμαστε. Η gigabyte αυτή, πολύ ενδιαφέρουσα!

Χαλαρά τότε.

Ίδια με του e-shop είναι πιστεύω.

Αυτή είχε το πλαίσιο 60 ευρώ αλλά εξαφανίστηκε τώρα...

Την έδινε ένα παιδί (πριν καμια 15αρια μέρες νομίζω) από εδώ μέσα στα 55 ευρώ νομίζω (την είχε πάρει το Σεπτέμβριο) αλλά την πούλησε λογικά.

Και εγώ θα σου έλεγα να κάτσει στο 775 καθώς κρατάει γερά ο q9550.

Αλλά μην δώσει και 70 ευρώ για μητρική.

Με 40 ευρώ είχα βρει chipset p45.

Τις βλέπω και τις πουλάνε κάποιοι 60-80 ευρώ και παθαίνω εγκεφαλικό...

Η μητρική που είχε την θεωρώ τοπ και...αθάνατη...

Μην την πετάξει μετά :P

Ωραία τα λέτε, με γεια με το καλό και η καινούρια μητρική.

Αν όμως το τροφοδοτικό έχει πρόβλημα τι κάμεις;

100% Δε φταίει το τροφοδοτικό.

Αν χάσω-κερδίσω κερνάς σουβλάκια :P

Σε άλλο pc μπορεί να παίζει....

Και γιατί να μην παίζει στο συγκεκριμένο?

Επειδή βαστίκαμε λίγο (βιαζόμουν λίγο εγώ :P) και δεν σου είπαμε τι άλλο να κάνεις, σαν τελευταία λύση (είπες και το cmos σώζει ζωές και μου ήρθε στο μυαλό) δοκίμασε να βάλεις/βάλει το jumperaki στο σημείο που γίνεται το cmos και άστο για κάμποσες ώρες.Όλοι τη νύχτα ας πούμε.

Μετά κάνεις το σταυρό σου, το επαναφέρεις, ξανακάνεις το σταυρό σου και πατάς το power :P

Ένα dimmaki πάνω και σε διάφορες θέσεις μετά.

Όλα εκτός κουτιού εννοείται.

Αλλά αν δεν κάνει μπιπ δύσκολα τα πράγματα πιστεύω...

Δημοσ.

100% Δε φταίει το τροφοδοτικό.

Αν χάσω-κερδίσω κερνάς σουβλάκια :P

Έλα Πάτρα εσύ & κερνάω έτσι & αλλιώς σουβλάκια!

It's a win-win for you   :-D

Και γιατί να μην παίζει στο συγκεκριμένο?

Υπάρχει περίπτωση το προβληματικό psu να μπορέσει να παίξει σε σύστημα με λιγότερες απαιτήσεις.

Το ασφαλέστερο είναι να δοκιμάσει ένα καλό τροφοδοτικό στο σύστημα αυτό για να βγάλει σωστά συμπεράσματα.

btw το clear cmos δε χρειάζεται πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

• Like 1
Δημοσ.

btw το clear cmos δε χρειάζεται πάνω από μερικά δευτερόλεπτα.

Δε διαφωνώ.

Αλλά έχω ακούσει και περιπτώσεις που το είχαν πολλές ώρες (δεν ξέρω αν ήταν 8ωρο ή...24ωρο :lol:) και έπαιξε η μητρική μετά.

Δεν έχει να χάσει κάτι...

Είπα εξάλου σαν τελευταία λύση...

Μη με μαλώνεις :P

Δημοσ.

Ακριβώσ ίδια συμπτώματα και σε εμένα στο home theater pc, δοκίμασα ότι έκανε και ο TS, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό, δεν ξεκινάει με τίποτα. Οπότε μάλλον μητρική είναι...  :-(

Δημοσ.

Ακριβώσ ίδια συμπτώματα και σε εμένα στο home theater pc, δοκίμασα ότι έκανε και ο TS, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό, δεν ξεκινάει με τίποτα. Οπότε μάλλον μητρική είναι...  :-(

ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ts

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα. Δεν έχει αλλαχθεί ακόμα η μητρική αλλά σε δοκιμές, υπήρξαν περιπτώσεις που το σύστημα λειτουργούσε χωρίς να κλείσει (όπως αναφέρθηκε στο αρχικό post) βέβαια δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.

Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι τις φορές που έκλεινε, ακουγόταν ένας περίεργος ήχος από τον δίσκο. Είναι μια αξιόλογη λεπτομέρεια αυτή; Επίσης, όταν είναι "ζεστός" δεν κλείνει κατά την εκκίνηση. Μόλις "κρυώσει" και αποφορτιστούν οι πυκνωτές, τότε κλείνει.

Δημοσ.

Περιεργα πραγματα!μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομεριες για αυτες τις δοκιμες που κανατε?

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...