Galatea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η αρίθμηση είναι η ίδια οπότε δε μας απασχολεί αυτό. Άδικε ναι, το τραβάω κι αυτό προς τα πάνω. Δεν μου χει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα με τροφοδοτικό...
άδικος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κατσαβιδάκι & pry it out σιγά-σιγά. Δε δίνει καθόλου κενό για να το χώσεις;
Galatea Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Θα κανονίσω με την kimbo για δεύτερη προσπάθεια από εβδομάδα. Διακυβεύεται και η φήμη μου!!! 1
Galatea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Κοντά ένα μήνα μετά, ήρθα να σας φέρω τα καλά τα νέα. ΗΤΑΝ η motherboard. Αντικαταστάθηκε και πλέον η ιδιοκτήτρια απολαμβάνει την εμπειρία desktop μετά από έναν μήνα!!! 1
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπα μας θυμήθηκες? Πάνο τα σουβλάκια που λέγαμε ε? Δε ξεχνάω εύκολα
Galatea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπα μας θυμήθηκες? Πάνο τα σουβλάκια που λέγαμε ε? Δε ξεχνάω εύκολα Εδώ και μέρες έχω πρόβλημα κατά τη σύνδεσή μου χαζό Παρ'όλο που 'σβησα τα cookies στον chrome. Αναγκάζομαι να μπαίνω από firefox... Παίξατε στοιχηματάκι στις πλάτες μας; Θελουμε κι εμείς σουβλάκια!!! 1
άδικος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έλα Πάτρα εσύ & κερνάω έτσι & αλλιώς σουβλάκια! It's a win-win for you Κοντά ένα μήνα μετά, ήρθα να σας φέρω τα καλά τα νέα. ΗΤΑΝ η motherboard. Αντικαταστάθηκε και πλέον η ιδιοκτήτρια απολαμβάνει την εμπειρία desktop μετά από έναν μήνα!!! Τα καλά νέα φαντάζομαι πως είναι ότι βρέθηκε η αιτία & διορθώθηκε, όχι πως ήταν χαλασμένη η ΜΒ 1
Galatea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τα καλά νέα φαντάζομαι πως είναι ότι βρέθηκε η αιτία & διορθώθηκε, όχι πως ήταν χαλασμένη η ΜΒ Τα καλά τα νεα είναι πως το κορίτσι τώρα έχει το desktop της σε λειτουργία!!!! 1
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έτσι.Χτύπατον Τα κακά νέα είναι ότι πλήρωσε κανα 60αρι για να πάρει την g41m φαντάζομαι 1
άδικος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Που σου την είπα ρε; Σου υπενθύμισα πως ήδη σε περιμένω για σουβλάκια Παίξατε στοιχηματάκι στις πλάτες μας; Θελουμε κι εμείς σουβλάκια!!! Ελάτε κερνάω σήμερα που γιορτάζω κι'όλας... κόλαση! Όχι & πίσω από τη πλάτη, έβαλα & τη παράθεση, ήταν δημόσια δήλωση 1
Galatea Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έτσι.Χτύπατον Τα κακά νέα είναι ότι πλήρωσε κανα 60αρι για να πάρει την g41m φαντάζομαι Ας μην πιάσουμε την ιστορία για το τι έδωσε γιατί ξέρει εκείνη... Που σου την είπα ρε; Σου υπενθύμισα πως ήδη σε περιμένω για σουβλάκια Ελάτε κερνάω σήμερα που γιορτάζω κι'όλας... κόλαση! Όχι & πίσω από τη πλάτη, έβαλα & τη παράθεση, ήταν δημόσια δήλωση Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!! 2 με απ'όλα γύρο κοτόπουλο ξεροψημένη πίτα. Κατά τα άλλα, μπορεί να κλειδώσει. 1
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Που σου την είπα ρε; Σου υπενθύμισα πως ήδη σε περιμένω για σουβλάκια Ελάτε κερνάω σήμερα που γιορτάζω κι'όλας... κόλαση! Όχι & πίσω από τη πλάτη, έβαλα & τη παράθεση, ήταν δημόσια δήλωση Πάω να σου μπω λίγο και μου τα χαλάς όλα xD Τι γιορτάζεις ρε?Μαρία ή Δέσποινα σε λένε? Ας μην πιάσουμε την ιστορία για το τι έδωσε γιατί ξέρει εκείνη... Χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!!!! 2 με απ'όλα γύρο κοτόπουλο ξεροψημένη πίτα. Κατά τα άλλα, μπορεί να κλειδώσει. Ναι οκ. Για αυτό έχουμε και τα πμ. Μην με κλειδώσετε απέξω... Οκ βγήκαμε πολύ off topic.Δε φταίω εγώ
άδικος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Οι λιβαδειώτες Παναήδες γιορτούνε ρε! Και είναι & τοπική αργία! Seriously Γαλάτεια θες να μείνεις νηστική; Σουβλάκια είπα όχι γύρο... άντε σουβλάκι κοτόπουλο θα σου πάρω 2
Antwni Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Α οκ. xDDD Χρόνια πολλάααααα!!!Να χαίρεσαι το όνοματάκι σου xDDDD Στείλτα μας τα σουβλάκια.Άιντε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα