Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χρειάζομαι λίγο την βοήθειά σας σχετικά με ένα φωτιστικό που έχω στο σαλόνι μου. Μου το έχει τοποθετήσει Ηλεκτρολόγος εδώ και τρία χρόνια. Έχω όμως πρόβλημα γιατί το φωτιστικό έχει τρεις λάμπες και της καίει συνέχεια και έχω καταξοδευτεί με της λάμπες. Tης καίει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Π.χ θα τοποθετήσω σήμερα τρεις λάμπες. Tην πρώτη θα την κάψει σε το πολύ μια μέρα. Tην άλλη μετά από ένα μήνα και η τελευταία που μένει μόνη της αντέχει αρκετό καιρό. Tι μπορεί να φταίει? Ή μάλλον τι θα μπορούσα να κάνω? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας 

Δημοσ.

Να αγοραζεις παντα επωνυμες λαμπες,χαμηλης ενεργειακης καταναλωσης(ενεργειακης κλασσης Α).Δοκιμασε διαφορετικη μαρκα απο αυτη που εχεις τωρα και δες αν τις καει και αυτες και αγορασε τις απο διαφορετικο μαγαζι για να σιγουρευτεις οτι δεν εχει προβλημα ολοκληρη η παρτιδα.Στο εκανε απο την αρχη που στο εγκατεστησε ο ηλεκτρολογος?

Μπορει να εχουν προβλημα τα ντουι,οποτε μπορεις να φερεις ενα ηλεκτρολογο να στα αλλαξει.Τα αλλα φωτιστικα του σπιτιου σου ειναι ενταξει?Εχεις προβληματα με την ταση τωρα τελευταια?

Δημοσ.

Να αγοραζεις παντα επωνυμες λαμπες,χαμηλης ενεργειακης καταναλωσης(ενεργειακης κλασσης Α).Δοκιμασε διαφορετικη μαρκα απο αυτη που εχεις τωρα και δες αν τις καει και αυτες και αγορασε τις απο διαφορετικο μαγαζι για να σιγουρευτεις οτι δεν εχει προβλημα ολοκληρη η παρτιδα.Στο εκανε απο την αρχη που στο εγκατεστησε ο ηλεκτρολογος?

Μπορει να εχουν προβλημα τα ντουι,οποτε μπορεις να φερεις ενα ηλεκτρολογο να στα αλλαξει.Τα αλλα φωτιστικα του σπιτιου σου ειναι ενταξει?Εχεις προβληματα με την ταση τωρα τελευταια?

έχω δοκιμάσει διαφορές μάρκες σε λάμπες.. Το έκανα σχεδόν από την αρχή της τοποθέτησις αυτό το πράγμα.. Βασικά για αυτό πήρα καινούριο φωτιστικό γιατί και με το παλιό τα ίδια μου έκανε. Τα υπόλοιπα ναι λειτουργούν κανονικά στο σπίτι. Με την τάση όχι είναι σταθερή. 

Τι λάμπες χρησιμοποιείς και τα καλώδια και τα ντουί σε τι κατάσταση είναι?

Τα ντουί τα άλλαξε ο ηλεκτρολόγος με την τοποθέτηση του φωτιστικού.. Λάμπες έχω δοκιμάσει διάφορες.. 

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει διαφορές μάρκες σε λάμπες.. Το έκανα σχεδόν από την αρχή της τοποθέτησις αυτό το πράγμα.. Βασικά για αυτό πήρα καινούριο φωτιστικό γιατί και με το παλιό τα ίδια μου έκανε. Τα υπόλοιπα ναι λειτουργούν κανονικά στο σπίτι. Με την τάση όχι είναι σταθερή. 

Τα ντουί τα άλλαξε ο ηλεκτρολόγος με την τοποθέτηση του φωτιστικού.. Λάμπες έχω δοκιμάσει διάφορες.. 

Περιεργο μου φαινεται,προληπτικα αλλαξε την ασφαλεια του πινακα που παιρνει ρευμα το φωτιστικο και ψαξε μηπως εχει προβλημα η καλωδιωση του σπιτιου στο συγκεκριμμενο κομματι.Το καλυτερο ειναι να ξαναφερεις ηλεκτρολογο και να σου κανει ενα γενικο ελεγχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...