GIANNIS400 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Πριν μια εβδομαδα εκανα εγγραφη στο mybet.com Μπηκα λοιπον να παιξω μερικους αγωνες και λιγα λεφτα στα slot machines (διοτι εχει και online cazino) Μου καθισαν λοιπον 260ευρω στα slot machines, επαιξα λιγα λ7 απο τα κερδισμενα στους αγωνες ποδοσφαιρου και μπασκετ ολες αυτες τι μερες, και αποφασισα σημερα να βγαλω τα 200 ευρω που ειχαν μείνει απο τα 260που ειχα κερδισει. Βλεπω λοιπον οτι χρειαζονται φωτοτυπία της προπληρωμενης καρτας webuy της winbank απο τραπεζα πειραιως, φωτοτυπια ενος λογαριασμου Δεη ή οτε ή νερου στο ονομα μου για να εξακριβωσουν την ακριβη διεύθυνση μου, και φωτοτυπία της ταυτοτητας μου απο τις δυο οψεις. Εστειλα και τα τρία που ζητησαν συνημενες φωτο με mail σημερα το βραδυ, και μεσα σε αυτα τα τρια εστειλα και την ταυτοτητα μου, αυτοι μου απαντησαν οτι θα μου στειλουν εντος 48ωρων το ο.κ αφου πρωτα ταυτοποιησουν τα στοιχεια μου.... επειτα θα μπορω να κανω αναλυψη των χρηματων μου, να κανω δλδ μεταφορα των κερδων στην προπληρωμενη καρτα μου. Το mybet.com εχει εδρα την μαλτα και συνεργαζεται με τραπεζες της γερμανιας. Εδω ειναι οι οροι ασφαλειας της εταιρειας https://www.mybet.com/el/your-security Εδω η ταυτοτητα τους https://www.mybet.com/el/your-security Ρε παιδια μηπως δεν επρεπε να στειλω την ταυτοτητα μου σκαναρισμενη εγγρωμα με mail απο πολυμηχανημα που εχω, μηπως με μπλεξουν και μου βγαλουν κανα δανειο στο ονομα μου και τρεχω. Εδω εχει τα online cazino και bet της Ελλαδας, λενε οτι εχουν παρει αδεια κλπ...τι να πω ας μιλησει και κανας αλλος....
Takken Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Από ότι έχω ακούσει είναι έμπιστο σιτε οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Επίσης απ'όσο ξέρω δεν είναι και τόσο εύκολο να βγάλει κανείς δάνειο μόνο και μόνο επειδή έχει την ταυτότητα σου και ένα λογαριασμό ρεύματος Χρειάζονται υπογραφές και διάφορα άλλα για να βγει δάνειο... Ακόμα και να σου παίξουν τέτοιο παιχνίδι όμως τους τραβάς μια μήνυση για χρησιμοποίηση των προσωπικών σου στοιχείων εν΄ αγνοία σου και στο τέλος εσύ θα βγεις κερδισμένος Όλα αυτά πάντοτε είναι δική μου άποψη και στα λέω με βάση την λογική. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει άλλη άποψη ή μπορεί η δική μου άποψη να μην είναι σωστή. Εγώ πάντως έτσι το βλέπω. Ελπίζω να σε βοήθησα. 1
chillbill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κανένα πρόβλημα δε θα έχεις όσον αφορά το τι θα κάνουν αυτοί με τα χαρτιά σου. Είναι στάνταρ διαδικασία, το κάνουν σε ΟΛΑ τα "στοιχηματατζίδικα" site, και όταν μιλάμε για κάποιο έμπιστο σημαίνει ότι έχει τζίρο κάτι εκατομμύρια € την εβδομάδα, δε θα ασχοληθεί με το να φάει τα δικά σου . Η MyBet έμπιστη είναι, είχα παλιότερα λογαριασμό εκεί κι εγώ και φίλοι, την ίδια διαδικασία κάναμε και όλα οκ. Απλά έχε λίγο το νου σου στο ότι πλέον το να παίζεις online είναι θέμα.. Εγώ δεν έχω δει τη λίστα με το ποιά έχουν άδεια, έχω ακούσει ότι πρακτικά ΚΑΝΕΝΑ δεν έχει νόμιμη άδεια! Δες Site: εδώ , είναι η επιτροπή που είναι υπεύθυνη για αυτά. Το θέμα είναι ότι μπορεί και να μη γίνει τίποτε απολύτως, αλλά όπως λέει έχει δωθεί εντολή στις τράπεζες να μην μετακινούν λεφτά από/προς κάποια site. Αν τυχόν κάποια στιγμή βρεθεί και το δικό σου μέσα, μπορεί να έχεις λεφτά και να μη μπορείς να τα βγάλεις (μη σου πω το τραβηγμένο, να τα βγάλεις και μετά να σου'ρθει χαρτί για ξέπλυμα χρήματος από παράνομη δραστηριότητα ) . Εντάξει, για 260€ που λες κανείς δε νομίζω να ασχοληθεί, αλλά εχε στο νου σου και το τι γίνεται.. Μόνο το μη σου φάει η Mybet τα λεφτά με δάνειο μη φοβάσαι!
GIANNIS400 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 παιδια τα ποιο διαδεδομενα, καλυτερα και αξιοπιστα ελληνικα online cazino είναι τα 1)sportingbet 2)stoiximan 3)playbet 4)mybet ή υπάρχει και κανένα άλλο που δεν ανέφερα?
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Οχι φιλε. Ολες οι στοιχηματικες σου τα ζητανε. Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Ουτε δανια ουτε τιποτε αλλο. Μην τρελενεσε. παιδια τα ποιο διαδεδομενα, καλυτερα και αξιοπιστα ελληνικα online cazino είναι τα 1)sportingbet 2)stoiximan 3)playbet 4)mybet ή υπάρχει και κανένα άλλο που δεν ανέφερα? Αλλο καζινο ΣΤΑ ελληνικα και αλλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ Δεν υπαρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονλινε καζινο. Εχει 10αδες καζινο. Αξιοπιστα ειναι σχεδων ολα. Τωρα καλυτερα?? Οπου σου αρεσουν τα παιχνιδια και οπου βγαζεις
igoods Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο εναν χρονο να γραψω και εγω στο θεμα για μια απορια που εχω..Εχω στειλει και εγω email βεβαια στο my bet αλλα ποιος ξερει ποτε θα μου απαντησουν.Μου εστειλαν μονο το κλασικο αυτοματοποιημενο μηνυμα. Εγω λογαριασμο δεη,οτε κτλ στο ονομα μου ΔΕΝ εχω.Τι θα γινει δηλαδη?>. δεν νομιζω ολοι οσοι εγγραφονται να εχουν κατι τετοιο στο ονομα τους.
newtech Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μετα απο εναν χρονο να γραψω και εγω στο θεμα για μια απορια που εχω..Εχω στειλει και εγω email βεβαια στο my bet αλλα ποιος ξερει ποτε θα μου απαντησουν.Μου εστειλαν μονο το κλασικο αυτοματοποιημενο μηνυμα. Εγω λογαριασμο δεη,οτε κτλ στο ονομα μου ΔΕΝ εχω.Τι θα γινει δηλαδη?>. δεν νομιζω ολοι οσοι εγγραφονται να εχουν κατι τετοιο στο ονομα τους. Φιλε μου στελνεις ταυτότητα και ενα λογαριασμο με το επώνυμο πχ του πατερα σου. ( Η πχ τον τελευταιο λογαριασμο της τραπεζας). Αυτο γινεται γιατι στην Ελλαδα δεν εχουμε στην ταυτοτητα μας την Μόνιμη κατοικία αλλα φυσικα δεν θα εχεις θεμα διοτι και στα ΚΕΠ να πας θα σου βγαλουν ενα χαρτι που μένεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα