Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάριε σου έδωσε reviews να διαβάσεις και εκεί τα λέει όλα ! Εκανες τον κόπο? ΟΧΙ. Πόσο χρονων είπαμε είσαι ?

Δημοσ.

Για την βαφη αξιζει να αναφερθει οτι αναφερεται στο ασπρο μοντελο του Scout 2(που το απεφυγα πριν αγορασω το κουτι).

Δημοσ.

AiWaaa θες να σου βρω εγω reviews που λενε το αντιθετο? Θες να σου βρω reviews που λενε τα ιδια? Θες να σου βρω ακομη reviews που λενε μην παρεις κανενα απο τα 2? Αλλωστε εσυ ο ιδιος ειπες αυτο : Tα κουτία είναι στην ίδια περίπου τιμή προσφέρουν τα ίδια περίπου στον αγοραστή οπότε έιναι στην κρίση του αγοραστή για το ποιο θα αγοράσει.

 

Το μονο που βλεπω εγω στην διαφορα ειναι το πλαστικο! Και μην μου πειτε οτι ειμαι πιτσιρικας και μου αρεσουν τα διαστημοπλοια γιατι αντικειμενικα ειναι πιο ωραιο κουτι! Επισης η Coolermaster απλα δεν συγκρινεται σαν εταιρεια με την Corsair! Και τελος AiWaaa βαζω στοιχημα οτι ειμαι μεγαλυτερος απο σενα!

Δημοσ.

Mια χαρά είναι τα reviews. Το έιπα και το εννοώ. Αντικειμενικά για σένα ναι ειναι. Τι σημασία έχει το εύρος τον εταιριών ?

Δημοσ.

Αληθεια δεν εχει?:P

 

Στην αξιοπιστια, στην εξυπηρετηση, στο service στην ευρεση εξαρτηματων σε ολα ομως!

Δημοσ.

Στο επίπεδο αυτών των εταιριών ναι δεν έχει. Και οι 2 σε όσα αναφέρεις είναι αξιοπρεπέστατες. 

  • Like 1
Δημοσ.

 Τι σημασία έχει το εύρος τον εταιριών ?

 

Περα απο αυτο .. απο που προεκειψε οτι η CM ειναι μεγαλύτερη εταιρεια απο την Corsair μονο εκεινος το ξέρει....

  • Like 2
Δημοσ.

Δεν λες και οτι δεν εχει διαφορα το επιπεδο τους! Και συ πιστευω θα πηρες BMW αντι για Nissan και ας σου δινει η δευτερη μεχρι και GPS μεσα ενω η πρωτη απλα air condition ενω παραλληλα ειναι πολυ πιο φθηνη!

Δημοσ.

Αληθεια δεν εχει? :P

 

Στην αξιοπιστια, στην εξυπηρετηση, στο service στην ευρεση εξαρτηματων σε ολα ομως!

 

Σε τπτ απο ολα αυτα όμως....

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα από εμένα...

Είμαι καινούργιος στην παρέα γιατί βρήκα πολύ ενδιαφέρον το site !! (Δεν βρήκα κάπου στο Forum, νήμα για να στέλνουν οι καινούργιοι χαιρετίσματα)

 

Στην απάντηση του walker SW +1 από εμένα

 

 

 

Παίρνω κόσμο στο λαιμό μου όταν προειδοποιώ οτι η ΤΤ σε αυτές τις τιμές έχει πολύ χειρότερα κουτια απο άλλες επώνυμες εταιρείες? ενστερνίζομαι απόψεις άλλων όταν έχω δουλέψει πάνω σε κουτια απο όλες τις γνωστές εταιρείες και έχω την δική μου ξεκάθαρη άποψη? 

Να προτείνω ενα κουτι που έχει 30% λεπτοτερες λαμαρίνες απο τον άμεσο ανταγωνισμό και προσφέρει πολύ λιγότερα χαρακτηριστικά ? ενα κουτι που αποδεδειγμένα ειναι ο ναός τις σκόνης? ενα κουτι που το φινιρισμα της μπογιά ειναι λες και βάφτηκε με σπρέι στο χέρι. Αν ειναι δυνατόν δλδ. 

Στα 20 - 30 € καλο θα ήταν γτ θα ανήκε εκεί που του αξίζει... Στην κατηγορία των Noname τενεκεδων. 

 

 

γιατί είχα πάρει πριν από χρόνια το παρακάτω κουτί: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.700483

και όντως θόρυβος, "ναός της σκόνης, γενικά απαίσιο κουτί & το είχα πληρώσει 77,80 €,

οπότε ΜΑΚΡΥΑ !!!

Δημοσ.
 

Δεν λες και οτι δεν εχει διαφορα το επιπεδο τους! Και συ πιστευω θα πηρες BMW αντι για Nissan και ας σου δινει η δευτερη μεχρι και GPS μεσα ενω η πρωτη απλα air condition ενω παραλληλα ειναι πολυ πιο φθηνη!

 

 

Να σου πω επειδή είσαι εντελώς ασχετος ... και κανεις και ατυχής συγκρισεις... αστο εκτιθεσαι.... 

 

Ψαξε το λιγο ... 

Γυρω στα 500.000.000 δολλαρια sales revenue έχουν και οι δύο.

Δημοσ.

xa00xa0xa0x0a οκ αφου δεν εχει σημασια τοτε παω πασο!!

 

Λαθος καταλαβες.... σε τπτ απο ολα αυτα που έγραψες δεν ειναι πανω η cm... ποσο μαλλον στην aftersales υποστηρiξη οπου η corsair ειναι κατι αιώνες μπροστά απο πολλες εταιρειες. 

Δημοσ.

Παιδια δεν υπαρχει λογος για τρωγεστε μεταξυ σας.Και οι 2 εταιριες ειναι πολυ αξιολογες και βγαζουν αρκετα αξιολογα σε γενικες γραμμες κουτια(και υπολοιπα πραγματα).Το αν το 300R ειναι καλυτερο απο το Scout 2 Advanced αυτο θα το κρινει ο ενδιαφερομενος και μονο αυτος.

  • Like 1
Δημοσ.

 

 
 

 

Να σου πω επειδή είσαι εντελώς ασχετος ... και κανεις και ατυχής συγκρισεις... αστο εκτιθεσαι.... 

 

Ψαξε το λιγο ... 

Γυρω στα 500.000.000 δολλαρια sales revenue έχουν και οι δύο.

 

Ναι μονο που η Corsair εχει 455 και η Coolermaster εχει 655! Που ειδες εσυ για 500 και στις 2?? Επισης δεν ειναι μονο οι πωλησεις ειναι η τεχνογνωσια, οι εγκαταστασεις ο αριθμος υπαλληλων και η εμπειρια!

Και οντως ο Fulgore1 εχει δικιο ας αποφασισει αυτος αλλωστε ιδια τιμη ειναι περιπου!

 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...