zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καταθέστε τις ιδέες/προτάσεις σας για το τι οφέλιμο project θα επινούσατε ώστε να εκμεταλευόσασταν τον ελεύθερο χώρο της ταράτσας σας. Για παράδειγμα, μερικές ιδέες που μου έρχοντια τώρα στο νου και έχουν γίνει και απο άλλους είναι... - ταρατσόκηπος όπου μπορώ να φτιάξω μέχρι και ένα μικρό μποστάνι! - εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών ή φωτοβολταϊκών - εκμετάλλευση ομβρίων υδάτων - παρατήρηση έναστρου ουρανού πείτε εάν έχετε κάνει κάτι εσείς ή σκέφτεστε ή έχετε ακούσει για κάτι πρωτοποριακό και που να έχει όφελος για εσάς ή την κοινωνία μας! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από zoranb 1
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 - μωρό μου, δεν ανεβαίνουμε μια βολτίτσα στην ταράτσα; - έχω περίοδο όμως ε, να ξες. 6
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πω πω ούτε 5 λεπτά δεν πέρασαν κ ήδη ξεχύλισε το thread από ενδιαφέρουσες προτάσεις! Keep posting αλλά μην το μαμήσουμε κιόλας ε!
g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ενυδρειο εκτροφης σολωμου... Ο γόνος θα είναι πελαγίσιος ή ιχθυοτροφείου; 5
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αυτο το τοπικ κανονικα επρεπε να το ανοιξει o nicoc89
leftermann Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εμένα πάντως μόνο νυχτερινές καλοκαιρινές μπαρμπεκάδες θα με άρεζαν στην ταράτσα. Έχει και μια σχετική ψιλοδροσιά, έχει και τίγκα ούρμπαν σκηνικό να ψήνεις και να πίνεις ανάμεσα σε ηλιακούς και κεραίες και με θέα τις άλλες ταράτσες ξερωγώ. Θέλει και λίγη ρέγγε μουσική και κομπλέ.
pournaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πω πω ούτε 5 λεπτά δεν πέρασαν κ ήδη ξεχύλισε το thread από ενδιαφέρουσες προτάσεις! Keep posting αλλά μην το μαμήσουμε κιόλας ε! Παιζουν πολλα ρολο, κατ' αρχην το μεγεθος, αλλα και η αντοχη της ταρατσας. Ας πουμε μια κατασταση μικρου μποστανιου θελει μεγαλη προσοχη, γιατι το χωμα, και ειδικα το βρεγμενο εχει τεραστιο βαρος, πραγμα που να σου κανει ζημια. 2
antonl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Επίσης φαντάζομαι παίζει ρόλο αν η ταράτσα είναι δική σου ή ανήκει σ όλη την πολυκατοικία.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πέργκολες ενα ψυγειάκι για τις μπύρες, νεροχύτη και τι αλλο ενα μπάρμπεκιου
Xorxhs! Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 αν εχεις τεραστια επιφανεια ασπρου τοιχου, εκμεταλλευσου την. Projector σε 300'' και εισαι αρχοντας με το ΄σινεμά σου!! 2
zoranb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Πέργκολες ενα ψυγειάκι για τις μπύρες, νεροχύτη και τι αλλο ενα μπάρμπεκιου Thanx για τις προτάσεις αλλά αυτές είναι τετριμένες λύσεις, εγώ είδες στα δικά μου που μούρθαν ξαφνικά έβαλα πιό ιδιαίτερες, εγώ λέω για projects και όχι τόσο αναψυχής πράγματα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 εγώ παλιότερα στην ταράτσα μου είχα κότες και γαλοπούλες τώρα τσ έχω στον κήπο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα