WaVe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εδώ κ αρκετές μέρες φτάνω πολύ συχνά στoυς 55-70C. Τα ανεμιστηράκια δουλεύουν ολα, τα έλεγξα κ τα φύσηξα. Ακόμα έβαλα θερμοαγωγική πάστα καινούρια. Έφτιαξε για λίγες μέρες στους 28-32 κ τώρα πάλι απο παει 45 στα καλύτερα του ως κ 70. Καμιά άλλη ιδέα; Ξέρει κανείς πια είναι η φυσιολογική θερμοκρασία; Δεν παίζω games κλπ μόνο downloading.
WaVe Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Συνήθως παίζει στα 1,232 με 1,376V, οσο για την ψυχτρα είναι από τότε που τον αγόρασα, δεν έχω αλλάξει κάτι.
xtraktor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά αν προσέξεις Πάντα μιλάμε για ίδιας γενιάς μηχανήματα Sent from my iPad using Insomnia
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις κανει overclock η εχεις πηράξει κατι αλλο στα ρεύματα στο bios βαλε τα στο defaults (χωρις overclock)
AiWaaa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πείραξες τίποτα απο ρεύματα ? Η μήπως έκανες κανα oc μέσα απο win ?
WaVe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχω κάνει overclocking κ ούτε έχω πειράξει ποτέ κάτι στα ρεύματα. Απλά όπως είχα ενώσει το mb κάποτε δεν ανοίγει από το κουμπί του κουτιού αλλά μόνο από το power τις μητρικής το PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα