Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας εδώ και καιρό έχω ένα θέμα με το pc κολλάει  συνέχεια δηλαδή παγόνι η οθόνη και μετά από λίγο κανονικά μετά πάλι παγώνει   και δε ξέρω γιατί 

Εχω :

Windows 7 ultimate 32bit

2 GB RAM

iNTER CORE QUAD 2.4GHZ

SAPHIRE 6770 1GB

Δημοσ.

Αν και μας δίνεις ελαχιστες πληροφοριες για το προβλημα σου... 

Τσεκαρε θερμοκραίες με το Hwinfo και την κατασταση του σκληρου σου με το hard disk sentinel και ποσταρε screenshots απο το καθενα εδώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε οι εικόνες Και το πρόβλημα είναι οτι τα προγράμματα δεν ανταποκρίνονται αλλα μετά είναι μια χαρά αλλα ξανά κολλάνε δε ξέρω τι να κάνω . 

post-264484-0-43131200-1382566948_thumb.jpg

post-264484-0-03784300-1382566957_thumb.jpg

Επεξ/σία από risorn
Δημοσ.

οι μνημες βγαζουν μπλε οθονες συνηθως, σαν συμπτωμα αν και δεν ειναι απολυτο, τα παγωματα της εικονας ίσως σημαινει και μητρικη ειδικα αν το παγωμα ειναι hardcore (δε κουναει ποντικι, δε λειτουργει σκληρος, λαμπακι σκληρου σβηστο) και επανερχεται στο φυσιολογικο αποτομα. ελεγχος της μητρικης για ελλατωματα θα ελεγα εγω αλλα και το μεμτεστ εννοειται πρεπει να γινει

να υποθεσω για να εχεις 2gb ram εχεις 2χ1gb. Σε περιπτωση που ενα τσιπακι βγαλει προβλημα, υποχρεωτικα πρεπει να κανεις αντιμεταθεση τα τσιπακια στο σλοτ και ξανατρεξε memtest. Ετσι θα απαλοιψεις την πιθανοτητα ελλατωματικου σλοτ ή ελεγκτη μνημης (northbridge- το μεγαλο τσιπακι διπλα ή αναμεσα σε επεξεργαστη και μνημες) καθως με την αντιμεταθεση θα πρεπει να ξαναβγαλει το ιδιο τσιπακι προβλημα και οχι το ετερο που πριν ηταν σωστο

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φτένε τα windows γιατί  δεν έχω γνήσια απλα τα έχω και κάνει και φένονται σαν γνήσια με ένα crack

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φτένε τα windows γιατί  δεν έχω γνήσια απλα τα έχω και κάνει και φένονται σαν γνήσια με ένα crack

Οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...