Προς το περιεχόμενο

Detroit Pistons


Doyle

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

παντως ρε παιδια, επειδη πριν απο 3 βδομαδες ημουν Michigan και γενικοτερα στα προαστια του Detroit (Ann Arbor, Ypsilanti κλπ), πηγα σε 4-5 μαγαζια να βρω Jersey των Pistons για ενα φιλο και δε βρηκα με τιποτα.. μονο Tigers (baseball) και Lions (NFL).

 

τους Pistons δεν τους βλεπει κανεις............. και οι φιλοι μου που μενουν εκει, ουτε καν που ασχολουνται με τους Pistons!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γεγονός ότι οι Pistons δεν έχουν το κοινό των Tigers και των Lions. Ούτε καν των Redwings (NHL). Αλλά φέτος ο JD (Joe Dumars, πρόεδρος ομάδας, recordman συμμετοχών και παλιός Guard στα διπλά πρωταθλήματα του '88,'89) δείχνει αποφασισμένος να βάλει την ομάδα στα playoffs. Η αρχή έγινε χτες με το 102-113 κόντρα στους Wizards μέσα στο Palace. 
Το merchandise των Pistons δεν είναι πολύ καλό. Τι να κάνουμε? Είμαστε τα Bad Boys της λίγκας και πρέπει να είμαστε λίγο underground. Στο ευρωπαϊκό site του NBA μάλιστα βρίσκεις μόνο μια retro εμφάνιση του Rodman και την περσινή του Brandon Knight που ήδη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Στο ebay κάτι γίνεται αλλά και εκεί λίγο δύσκολο για φετινές εμφανίσεις, ακόμα...

 

Hustlin' in the Motor City!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o brandon knight δεν ειναι αυτος που εφαγε το τρελλο ποστερ απο τον Deandre..;

Αυτός ειναι. Και απο τον Kyrie Irving επίσης έγινε λίγο ρεζίλι. Από την αλλη σημασία έχει ότι προσπαθεί, καλύτερα ποστερ παρα απόν απο τη φαση.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νταξει εχεις δικιο. αλλοι βλεποντας το (αταλαντο μεν αλλα γομαρι και αλτικοτατο) deandre να ερχεται με φορα ουτε καν θα πηδουσανε για κοψιμο.. αυτος το προσπαθησε ξεροντας το αποτελεσμα..

 

επισης ο μεγας ποστερ-ατζης (που ειναι και αγαπημενος μου παιχτης) Blake Griffin, ειναι κοτουλα και δεν πηδαει σε κοψιματα αν δεν ειναι 100% σιγουρος οτι εχει πιο πολυ φορα και δυναμη απο τον αντιπαλο!

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Blake Griffin αρέσκεται στο παιχνίδι επαφής αλλά πέρσι τον "ψώνισε" άσχημα η αλεπού που λέγεται Al Harrington με μια προσποίηση αστραπή, υποχρεώνοντας τον σε βήματα. Embarrassing! 
http://www.youtube.com/watch?v=rgPx9g_LTUg


Δεύτερο ματς για τα Πιστόνια με ήττα (108-111).
Σήμερα πέσαμε στη παράταση στο Memphis. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας είχαμε μια διαφορά 6 πόντων αλλά την χάσαμε. Κακό βράδυ για τον J-Smoove, ο οποίος πήρε 11 τρίποντα και έβαλε τα 3... Και από Billups λίγα πράγματα και κακές επιλογές στο τέλος. Θετικοί οι Bynum - Stuckey (γύρισε από τον τραυματισμό στον αντίχειρα) και ο rookie KCP. Η γενική εικόνα των Pistons πάντως είναι ενθαρρυντική. Καμία σχέση με πέρσι, η ομάδα εμφανίζεται ανταγωνιστική και ελπίζω να παραμείνει. Ακολουθούν 3 σερί στο Palace με Celtics, Pacers, Thunder. Ματσάρες!

Hustlin' in the Motor City!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2ο εντός στο Palace χτες και 1ο από τα 3 συνεχόμενα μέσα στο Νοέμβρη, επιτυχημένο! Με τέτοια frontline δε φοβάσαι τίποτα! 7-15 εντός παιδιάς ο Smith, 7-14 ο Monroe, 7-13 ο Drummond με 12 rebounds! Και οι 3 από 15 πόντους και συνολικά 54 πόντους στο "ζωγραφιστό"! Σε όλα αυτά βάλε και 14 πόντους από την πρεμιέρα του Jennings και 87-77 τους Κέλτες!
Deeeeetroit, Basketball!!!

Hustlin' in the Motor City

Jennings debut

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Such a competitive athleticism! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τα 2 συνεχόμενα χαμένα ματς στο Palace από Pacers και Thunder. Δε πέσαμε αμαχητί όμως. Το ευχάριστο με τη φετινή ομάδα είναι ότι παλεύουμε τα παιχνίδια και γενικότερα έχουμε καλή εικόνα. Ακολουθούν 4(!!!) συνεχόμενα on the road ματσάκια σε Portland, Golden State, Sacramento και Los Angeles για τους Lakers. Δύσκολο tour στη Δύση και δύσκολα ματς εκ των πραγμάτων όλα. Αν διέγραφα ένα ματς σίγουρα αυτό θα ήταν των Warriors στο Golden State διότι έχουν τρομερή περιφέρεια με Curry, Thompson, Douglas και παράλληλα δυνατή front line με Iggy, Lee και Bogut. Τα άλλα 3 παλεύονται χωρίς βέβαια να υπάρχει κάτι δεδομένο. Αν θέλουμε να ονειρευόμαστε playoffs από φέτος, πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα σε όλα τα παιχνίδια. 

*Απαραίτητη η άμεση βελτίωση των ποσοστών ευστοχίας των Jennings, Smith. 

 

Hustlin' in the Motor City!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

So far we go, μια γρήγορη σύνοψη μετά από απουσία ημερών. Η ομάδα είναι καλή φέτος άσχετα αν ερχόμαστε από 3 σερί ήττες, 2 εντός με Miami-Minnesota και εκτός με Pelicans, ματς που προσπαθήσαμε να το στείλουμε παράταση για να το παλέψουμε αλλά δε βγήκε. Με το γενικότερο χάλι που παρουσιάζει φέτος η Ανατολή, είμαστε ομάδα που μπορεί να μπει playoffs. 
Πραγματικά το επίπεδο παρα-έπεσε φέτος στην Ανατολή, και ο Stern δε θα με εξέπληττε αν αποφάσιζε στους 16 των Playoffs να συμμετάσχουν μόλις 3 (Pacers, Heat, Hawks) της Ανατολής και 13 της Δύσης...
Όλα αυτά μέχρι τώρα βέβαια και αυτό διότι οι Nets θα δυναμώσουν με την επιστροφή Williams στον άσσο και είναι πλέον υπολογίσιμος αντίπαλος και όχι εκείνο το συνονθύλευμα που κερδίσαμε στο Brooklyn 24 Νοέμβρη. 
Το σημερινό μας ματς με τους ίδιους θα δείξει πολλά πράγματα. Βέβαια ακόμα είμαστε "Pistons in the making" αλλά με πιο διακριτούς ρόλους και εμφανή αυτοπεποίθηση! 

Το παραπάνω post αφιερωμένο στην άδικα κομμένη σειρά του AMC "Low Winter Sun". No second season to come. 

Low winter Sun



Hustlin' in the Motor City!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...