Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  :D

Ειπα να απευθυνθω σε εσας  επειδη ξερω οτι ειστε εμπειροι στο θεμα υπολογιστων.

Χθες μου ηρθε το battlefield 3..Επαιξα 1 game με δυσκολια (εχω-ειχα μερικα προβληματα με τους servers).

Μετα συνεχιστηκαν τα προβληματα...Λοιπον το εψαξα στο ιντερνετ και ανοιξα εναν κανονα με ανοικτη θυρα udp  3659 και απο οτι εχω καταλαβει εχουν σταματησει τα προβληματα με τους servers. Οταν ανοιγα το campaign μου εβγαζε το ακολουθο μηνυμα το οποιο βγαζει και τωρα αφου crashαρει 

DirectX Error:

DirectX function "device-> CreateBuffer(&dxDesc, 0, &buffer->m_buffer)" failed with E_OUTOFMEMORY: Ran out of memory. GPU: AMD Radeon HD 7800 series ", Driver: 13.1 (9.012-121219a-152192C-ATI). Free virtual memory: 3508004 / 419417kB. Total resource memory: 0kB. Make sure you have a supported graphics card with at least 512MB

Το συστημα μου ειναι 

i5 3470

corsair ram 8gb 1333 mhz (νμζω ειν clocked 1600)

xfx psu 550 watt

hd 7870

asrock h77 pro4/mvp motherboard

1tera wetern digital hdd

windows 7 ultimate 64 bit

Σας ευχαριστω..παρακαλω βοηθηστε 

Δημοσ.

hmm...φενεται να ειναι προβλημα των drivers...γτ μνημη δεν παιζει να εχει κατω απο 512MB προφανως :)

Ξαναβαλε τους driver απο το δισκακι αγορας της καρτας η ψαξε στο site της AMD για καινουριους...

Εαν δεν γινει κατι ενημερωσε και θα δουμε στη συνεχεια...

Οσο για το θεμα των servers...μου εχει τυχει μερα να προσπαθω να μπω online για 3 ωρες και 24 λεπτα...ουτε εγω δεν το πιστευα...

Δημοσ.

hmm...φενεται να ειναι προβλημα των drivers...γτ μνημη δεν παιζει να εχει κατω απο 512MB προφανως :)

Ξαναβαλε τους driver απο το δισκακι αγορας της καρτας η ψαξε στο site της AMD για καινουριους...

Εαν δεν γινει κατι ενημερωσε και θα δουμε στη συνεχεια...

Οσο για το θεμα των servers...μου εχει τυχει μερα να προσπαθω να μπω online για 3 ωρες και 24 λεπτα...ουτε εγω δεν το πιστευα...

Φιλε κατεβασα νομιζω τα πιο καινουργια drivers (οχι βετα)13.1 drivers  (σημερα) το προβλημα συνεχιστηκε..ετσι απεγκατεστησε και επανεγκατεστησα το bf3..καταφερα να παιξει το campaign..αλλα στο multiplayer μου γραφει το στοιχειο battlefield 3 σταματησε να λειτουργει και ειδοποιηση κατω οτι σταματησε να δουλευει το catalyst και οτι επαναφερθηκε..αρα το προβλημα ειναι στην gpu ...αυριο  θα  διαγραψω τα drivers θα περασω του cd θα ξαναπροσπαθησω και μετα απο το site ξανα..

Δημοσ.

Αφου ξαναεγκατεστησα το παιχνιδι καταφερα να παιζω campaign.. :D

Multiplayer crashαρε...Μετα εβγαλα ΟΛΑ τα AMD drivers,catalyst κτλ και ξανακατεβασα τα πιο καινουργια μεσω του site..

Και συνεχιζει να με πεταει στην επιφανεια εργασιας...  Παρτε μια φωτο

Πλζ καποιος που ξερει ας μου πει τι να κανω :(

post-249351-0-19137800-1382164146_thumb.png

Δημοσ.

Οταν λες "εβγαλα ΟΛΑ τα AMD drivers,catalyst κτλ" εννοεις απο πινακα ελεγχου ή απο safe mode στα Windows με αυτο: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

Προφανως σου συνιστω τον 2ο τροπο. Τωρα το προβλημα σου διαβαζω ειναι πολυ γενικο και εχει χτυπησει τοσο amd καρτες οσο και Nvidia.

Πληροφοριες μπορεις να διαβασεις εδω: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347776453793/

Μετα τον καθαρισμο και επανεγκατασταση των drivers (13.11 beta), κοιταξε μηπως υπαρχουν updates για το DirectX. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

Διαβασα επισης αλλου, οτι τα παραπανω συμπτωματα εμφανιστηκαν με νεο patch... Αν τιποτε απο τα παραπανω δεν βοηθησει θα σου προτεινα να δοκιμασεις και καποιο αλλο game για να επιβεβαιωσεις οτι η καρτα δεν εχει κανενα προβλημα και υστερα να βρεις και να δοκιμασεις μια διαφορετικη καρτα στο pc σου.

Δημοσ.

Δεν εχω κανει κανενα oc.

Απο τον πινακα ελεγχου τα εβγαλα...Drivers up to date και dirext x επισης..

Το προβλημα μου λυθηκε "καπως"..Με το που μπαινω σε γκειμ παταω το bf3 να ανοιξει και μετα αναλογα τα κεφια..αλλα παλευεται τωρα

Δημοσ.

Δεν εχω κανει κανενα oc.

Απο τον πινακα ελεγχου τα εβγαλα...Drivers up to date και dirext x επισης..

Το προβλημα μου λυθηκε "καπως"..Με το που μπαινω σε γκειμ παταω το bf3 να ανοιξει και μετα αναλογα τα κεφια..αλλα παλευεται τωρα

Βγάλτα με drivesweeper (δες πως να το χρησιμοποιείς πρώτα)

Δημοσ.

το "σταματησε να λειτουργει το κανει και σε εμενα...οποτε...ειναι οι "χαλια drivers" της AMD εαν δεν κανω λαθος γτ σε nVidia φιλου ουτε 1 φορα δεν εχει γινει...

Δημοσ.

ειναι το μονο παιχνιδι που το κανει..ολα τα αλλα τα παιζει αψογα με πολυ καλα φπς..wow,aion,lol,bf bc2,the witcher,cod 4,cod bo2,minecraft και αλλα..

αρα φταινε τα πολυ καλα drivers που μου λεγαν ολοι οτι διορθωσε η amd

Δημοσ.

ειναι το μονο παιχνιδι που το κανει..ολα τα αλλα τα παιζει αψογα με πολυ καλα φπς..wow,aion,lol,bf bc2,the witcher,cod 4,cod bo2,minecraft και αλλα..

αρα φταινε τα πολυ καλα drivers που μου λεγαν ολοι οτι διορθωσε η amd

Οταν λες "εβγαλα ΟΛΑ τα AMD drivers,catalyst κτλ" εννοεις απο πινακα ελεγχου ή απο safe mode στα Windows με αυτο: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx

Προφανως σου συνιστω τον 2ο τροπο. Τωρα το προβλημα σου διαβαζω ειναι πολυ γενικο και εχει χτυπησει τοσο amd καρτες οσο και Nvidia.

Πληροφοριες μπορεις να διαβασεις εδω: http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347776453793/

Μετα τον καθαρισμο και επανεγκατασταση των drivers (13.11 beta), κοιταξε μηπως υπαρχουν updates για το DirectX. http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35

Διαβασα επισης αλλου, οτι τα παραπανω συμπτωματα εμφανιστηκαν με νεο patch... Αν τιποτε απο τα παραπανω δεν βοηθησει θα σου προτεινα να δοκιμασεις και καποιο αλλο game για να επιβεβαιωσεις οτι η καρτα δεν εχει κανενα προβλημα και υστερα να βρεις και να δοκιμασεις μια διαφορετικη καρτα στο pc σου.

Αυτο σημαινει κατα κυριο λογο οτι ευθυνεται το παιχνιδι, και σε επομενο, ισως, patch να λυθουν ολα. Ουδεμια σχεση εχει με drivers, καθως με τους ιδιους το παιζαν οσοι τα γραφουν αυτα που παρεθεσα και ξαφνικα με το νεο patch δεν ετρεχε. 

Επρεπε να το γραψω απ την αρχη με τοσο μεγαλα γραμματα ή να το γραψω μοναχο του χωρις τιποτα αλλο?

Δημοσ.

Δεν ειναι και απιθανο να φταιει το παιχνιδι!

Το BF3 ειναι ανα απο τα καλυτερα παιχνιδια που ξερω αλλα στο θεμα της υποστηριξης ειναι χαλια ο αλλος θελει να μπαινει με τη μια οχι να ψαχνει 10 ωρες τι φταιει...

Δημοσ.

Τότε γιατί γράφεις αυτό αφού είναι γνωστό οτι στο BF3 (και όχι μόνο) τα patch παίζουν ρόλο;

το "σταματησε να λειτουργει το κανει και σε εμενα...οποτε...ειναι οι "χαλια drivers" της AMD εαν δεν κανω λαθος γτ σε nVidia φιλου ουτε 1 φορα δεν εχει γινει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...