Zaknafein Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κατέληξα τελικά στην επιλογή της πλατφόρμας για το CFx που θέλω (LGA 2011), οπότε θα χρειαστώ τα φώτα σας. Οι μητρικές που κοιτάω είναι κυρίως η X79-UD3 της Gigabyte και η Χ79 Extreme4 της Asrock. Τα reviews που διάβασα είχαν ανάμεικτα αποτέλεσμα και απόψεις, οπότε μάλλον με μπέρδεψαν περισσότερο παρά βοήθησαν. Ο προϋπολογισμός για μητρική είναι 200-220€, ένα όριο το οποίο δεν θα ήθελα να υπερβώ, αλλά ως συνήθως αν υπάρχει μια αρκετά καλύτερη πρόταση με μικρή χρηματική διαφορά, θα την κοιτάξω. Η κύρια χρήση του συστήματος θα είναι φυσικά για gaming, δευτερευόντως για γραφιστικές εργασίες(Illustrator/Photoshop) και τέλος, εντελώς ερασιτεχνικό benchmarking (δεν πάω ούτε καν για υδρόψυξη, οπότε ούτε λόγος για τις πιο ακραίες μεθόδους ψύξης). Εννοείται ότι θα γίνει υπερχρονισμός του επεξεργαστή, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια, με σκοπό να αντέξει σε μακροχρόνια, καθημερινή χρήση.
Donatos Diamantis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πάρε την gigabyte. Υποστηρίζει μνήμες μεγαλύτερης συχνότητας και θα σου βγάλει λιγότερα προβλήματα. Οι μητρικές της asrock βγάζουν συχνά προβλήματα.
Millennium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πάρε την gigabyte. Υποστηρίζει μνήμες μεγαλύτερης συχνότητας και θα σου βγάλει λιγότερα προβλήματα. Οι μητρικές της asrock βγάζουν συχνά προβλήματα. ??
Zaknafein Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι η Asrock έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, γι'αυτό κοιτάω και προς την μεριά της άλλωστε. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που ξεπέρασε την MSI και είναι πλέον τρίτη σε πωλήσεις μητρικών για desktops. Το πρόβλημα μου είναι ότι για τα συγκεκριμένα μοντέλα δεν έχω σαφή εικόνα, ήλπιζα σε feedback από κατόχους/χρήστες αλλά μάλλον δύσκολο αφού είναι σχετικά μικρός ο όγκος πωλήσεων αυτών των μοντέλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα