pho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Μήπως ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να στείλω ομαδικά SMS από PC? Πολύ θα ήθελα να είναι δωρεάν αλλά και να πληρώσω δεν με πειράζει αρκεί το ποσό να είναι λογικό. Βρήκα κάποια site αλλά μπορείς να στείλεις μόνο λίγα την ημέρα. Θέλω να στείλω περίπου 1500 SMS ταυτόχρονα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my iPhone using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Κάτι τέτοιο θα σε εξυπηρετήσει http://mazikiapostolisms.gr/sms/sms-marketing/
leonidas_fs Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχουν πολλές εταιρείες που παρέχουν και αυτη την υπηρεσία σαν ενα τμήμα του μαρκετινγκ τους.. Ψάξε στο google για "Call Center" "Marketing" "SMS campaign" και θα βρεις πολλά αποτελέσματα και απο Ελλάδα!
pho Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σε όλους και όχι δεν είμαι πολιτικός. Είμαι personal trainer Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα