CROM271 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εχω το παρακατω συστημα Εχω μια μνημη ram απο αλλο υπολογιστη. Αυτην εδω ειναι: http://www.memoryten.com/pc/003357/DDR-184p-PC3200-512MB/ Προσπαθησα να την βαλω στο παραπανω συστημα, αλλα δεν μου την αναγνωριζει. Τωρα ή δεν ειναι συμβατη ή δεν την κουμπωσα καλα. Τι λετε? Να το ξαναπροσπαθησω ή δεν ειναι συμβατη η μνημη?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν κάνει για τη μητρική σου αυτή η μνήμη φίλε μου. Η mobo παίρνει ddr2 μνήμες κι αυτή που πας να βάλεις είναι ddr. Μην την ξαναδοκιμάσεις, θα κάνεις ζημιά ή στην υποδοχή της μητρικής ή στη μνήμη ή και στα 2. 1
Takken Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν ξέρεις από μνήμες άσε με να σε βοηθήσω. Οι μνήμες ram χωρίζονται σε ddr, ddr1, ddr2, ddr3 (στο μέλλον και ddr4 κλπ..). Αρχικά θα κοιτάς για το τι μνήμες δέχεται η μητρική στην οποία θες να βάλεις την ram. Τέλος αφού σιγουρεύεσαι για το ότι η μητρική σου παίρνει την ίδια ram με αυτή που έχεις τότε την βάζεις. Υ.Γ Τα παραπάνω δεν τα έγραψα για να σε μειώσω (επειδή πολλές φορές κάποιοι το παίρνουν αλλιώς) απλά για να έχεις την γνώση. Διότι μην ξεχνάμε πως η γνώση είναι δύναμη και κανείς δεν γεννήθηκε με αυτή! Με εκτίμηση Takken 1
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Καλα πως την κουμπωσες? Αυτη λογικα δε θα μπορουσε καν να μπει πανω στη μητρικη.
CROM271 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα μπηκε... Βασικα την συγκρινα με αυτην που εχω τωρα πανω στο συστημα και ειναι σχεδον ιδια, να μην πως ακριβως ιδια (οσον αφορα το μηκος τις εγκοπες κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα