Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και παλι insomniacs.θελω να ρωτησω το εξης : εχω το κουτι heroichi 6a19 (για οποιον τυχαινει να το γνωριζει) http://imageshack.us/photo/my-images/51/y98s.jpg/ προσανατολιζομαι σε αυτη την καρτα  http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/asus-geforce-gtx-760-2gb-gddr5-oc-760-gtx760-dc2oc-2gd5.html  αυτο που με προβληματιζει ειναι αν θα χωραει στο κουτι μου.ποιος θα μπορουσε να μου το πει με βεβαιοτητα?επιτηδες επελεξα την υλοποιηση της καρτας σε asus γιατι οπτικα βλεπω πως ειναι πιο μαζεμενη (ετσι νομιζω τουλαχιστο)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η φωτο ειναι απο το δικο σου? Αν ναι φτιάξε τα καλώδια....

κατα τα αλλα η καρτα αμα αφαιρεθει το κλουβι των δισκων πιστευω θα χωρεσει αλλιώς χλωμό... 

Δημοσ.

οχι καμμια σχεση απλα ηθελα να δειξω πανω κατω τον χωρο του κουτιου μεσα.ευτυχως τα καλωδια τα εχω μαζεμενα με δεματικα . αν βγαλω το κλουβι των δισκων πρακτικα αυτο τι σημαινει για τους δισκους μου?που θα τους βιδωσω μετα?

Δημοσ.

Τι πιο απλό απο το να μετρήσεις την απόσταση που έχεις και να τη συγκρίνεις με  αυτή της κάρτας;

21.84 x 12.7 x3.81 Centimeter

Δημοσ.

Τι πιο απλό απο το να μετρήσεις την απόσταση που έχεις και να τη συγκρίνεις με  αυτή της κάρτας;

21.84 x 12.7 x3.81 Centimeter

οι αριθμοι που εγραψες τι ειναι καρμεν?

Δημοσ.

οχι καμμια σχεση απλα ηθελα να δειξω πανω κατω τον χωρο του κουτιου μεσα.ευτυχως τα καλωδια τα εχω μαζεμενα με δεματικα . αν βγαλω το κλουβι των δισκων πρακτικα αυτο τι σημαινει για τους δισκους μου?που θα τους βιδωσω μετα?

Ποσους δισκους έχεις? 

Δημοσ.

τι έπαθες εσύ καλε;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ? :P

Σοκαριστικα απο τα σοκιν που γραφεις!!  :P

Ποιος σου ειπε οτι δεν κοιμαμε? 

Δημοσ.

Σοκαριστικα απο τα σοκιν που γραφεις!!  :P

Ποιος σου ειπε οτι δεν κοιμαμε? 

Σωστά ως συνήθως όρθιος :P

Δημοσ.

2 τους οποιους θα τους βαλω στις 2 τελευταιες θεσεις αν ειναι να κερδισω χωρο

Θα τη πάρει τότε αλλά μέτρα κιόλας για να μη φωνάζει ο Βόρειος :P

btw για να γίνω σπαστικιά δε λες το hardware το υπόλοιπο και καιρός να σκεφτείς νέο case btw :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...