Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειχα την 4850 η οποια πεθανε.... :cry:

Κρίμα η 760 με το σύστημά σου. Ψάξε για κάτι μετάχειρο σε 4850 στις αγγελίες τότε :)

Δημοσ.

3 ΑΤΙ ειχα , οι 2 καηκαν......τεσπα , γιατι να μην παω σε nvidia? εννοεις οτι και καλα ο επεξεργαστης δεν θα την αφηνει να αποδοσει?

Δημοσ.

Ναι αυτό ακριβώς!

Τι δουλειά κάνεις με το pc? Παιχνίδια;

Αν ναι ποια και τι ανάλυση έχει η οθόνη σου?

Δημοσ.

μπορει αλλα 1000% θα ειναι κλασεις ανωτερη απο την 4850 . οθονη εχω την LG 204WS 20 ιντσων . νομιζω η μεγιστη ειναι 1680Χ1050 . ναι παιχνιδια στυλ crysis , call of duty κλπ.....

Δημοσ.

δεν έχει μπορεί :)

Οτι θα πάρεις κάτι παραπάνω θα το πάρεις αλλά δεν είναι κρίμα να χώσεις 250 ευρώ τα οποία θα κάθονται;

Αν σου περισσεύουν δώσε τα

Ξέχασα!!!

Με την ευχή μου :P

Δημοσ.

Σε διπλανό Thread πάλι κάποιος με παλιά πλατφόρμα θέλει νέα κάρτα γραφικών. Είπαμε ότι το Bottleneck αναφέρεται συχνά και τις περισσότερες φορές σε λάθος παραδείγματα, αλλά εδώ όπως και να έχει σε κρατάει πίσω η πλατφόρμα. Πάρα πολύ καλή η GTX 760, αλλά overkill για το σύστημα σου.

Υ.Γ.: Την έβαλα σε έναν i7 4770 και πραγματικά πήγαινε φοβερά. :)

Δημοσ.

οχι δυστυχως δεν περισσευουν αλλωστε δoσεις θα βαλω . πρεπει να αλλαξω και τροφοδοτικο αλλωστε γιατι αυτο που εχω ειναι noname (trust) και επισης για κουτι που ειπες αν ειναι ν ααλλαξω και κουτι βγαινω πολυ εκτος budget . απλα ελεγα αν ειναι να χωσω λεφτα για κατι να τα χωσω στην καρτα ωστε και σε περιπτωση μελλοντικης αναβαθμισης να την κρατησω

Δημοσ.

Τότε άκου με αν θες.

Πάρε μια 4850 στα 30-40 απο αγγελία και τέλος.

Προφανώς δεν είσαι απαιτητικός. Οπότε βάλε τα φράγκα στην άκρη και για το μέλλον έχει ο Θεός του hardware και της τρόικας

Δημοσ.

Τότε άκου με αν θες.

Πάρε μια 4850 στα 30-40 απο αγγελία και τέλος.

Προφανώς δεν είσαι απαιτητικός. Οπότε βάλε τα φράγκα στην άκρη και για το μέλλον έχει ο Θεός του hardware και της τρόικας

απατητικος σε γραφικα ειμαι ΠΑΡΑ πολυ!γι'αυτο λεω να κανω ενα , οπως αναφερθηκε , overkill .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...