Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πας να τσεκάρεις και τον τύπο που βγαίνει στην τιβι λιώνω στο γέλιο από πολυκόφτες μέχρι παπλώματα

http://www.seitanidis-collections.gr

Αυτος εχει πιασει γερα φαντασου σε ολη την Πελ/σο παιζει στα τοπικα καναλια...!

Επισης κανει λαιβ μαγειρεμα οποτε βλεπεις αν αξιζουν(στο περιπου) τωρα για τα σεντονια και τα παπλωματα(μαξιλαρια κ.τ.λ) το θεωρω ιδιαιτερα ευαισθητο θεμα και αν δεν ειναι απο γνωστες εταιρειες δεν νομιζω οτι αξιζει να διακινδυνευσεις απο εκπομπες αγορες(εγω ειχα αγορασει καποια σεντονια μια φορα απο αλλου και δεν εκαναν ουτε για ξεσκονισμα...ΧΑΛΙΑ :X ).

Αυτος ο νεαρος ειχε ξεκινησει απο τον πατερα του στο Κολωνακι να πουλαει αντικες και πορσελανες τωρα το γυρισε σε ειδη ευρειας καταναλωσης.Με αυτην που γελαω εγω παρα πολυ ειναι με την Κ.Καουρη που παρουσιαζει εκπομπη δημοπρασιων καθε σαββατο και κυριακη στο high channel το απογευμα ολο λει 100  ετων αυτη η λαμπα 50 ετων η αλλη ...μουρανο το ταδε βαζο και κανω πλακα και παιρνω τηλεφωνο και ρωταω υπαρχει πιστοποιητικο για τα αντικειμενα που πουλατε.... :-D ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ....αλλα ο κοσμος ψωνιζει.

Μην ξεχναμε μια κυρια των χαλιων χρονια πριν με τον πρωτο της αντρα παρουσιαζαν εκπομπη με μαιμου αντικες απο οτι ξερω ειναι φυλακη ακομα αυτος....επισης δεν θα ξεχασω ποτε παλια μια εκπομπη του Τριανταφυλλοπουλου οπου ολες οι μπερζερες και οι καναπεδες ΛΟΥΙ ΦΙΛΙΠ κ.τ.λ ηταν γεματες σανω... :X ...το ιδιο ειχε αποκαλυφτει με καποια εκπομπη κοσμηματων....ψαχνουν για αφελεις αλλα αφου την πατησα εγω με τα σεντονια ποιον ν α κρινω... :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...