IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Για σας παιδιά Το σύστημα μου απαρτίζεται από έναν Cpu i5 2500k μια mb Asus Maximus iv extreme z,16gb ram by kingston κάρτα γραφικών gtx460 της gigabyte έναν seagate 1tb και έναν ssd kingston hyper x 120gb τα windows μου είναι σε αυθεντική φορμα 64bit ultimate edition (Windows 7) το τελευταίο πράγμα που μπηκε στον υπολογιστή είναι ο ssd πριν περίπου 2-3μερες.Για ένα χρόνο και περίπου ο υπολογιστής μου έτρεχε παρα πολύ καλά αν εξαιρέσουμε πριν ένα μηνα όπου κατέβασα κάτι drivers για κάρτα γραφικών από την nvidia τη σειρά 320.xx όπου είχα κάποια freeze και crush όπως και πολύ άλλοι φίλοι υπάρχει ήδη αντίστοιχο post για αυτο.Απο τη στιγμή που έβαλα τον ssd έκανα format ξανά πέρασα windows,drivers κάρτας γραφικών(μέχρι και τι 314.xx έκδοση για να μην έχω προβλήματα με τις καινούριες version μιας και τα παιχνίδια που παίζω είναι σταθερα οποτε κάνω τι δουλειά μου)αλλα παρατηρώ ότι ενώ όλα κυλάνε ρολοι bootαρω τα windows σε 10secs η βαθμολογίες είναι άριστες με τον πρωτεύων σκληρό να παίρνει 7.9(ssd) παρατηρώ στο περιβαλλον των windows κάποια παράξενα φρεεζαρισματα με το cursor του ποντικιού κυρίως και για λιγα δευτερολεπτα(2-3secs) και έπειτα από απλές διεργασίες όπως surfαρισμα στο google chrome η όταν είμαι σε κάποιο παιχνίδι και κάνω alt+tab συνήθως το κανει 3 στις 10φορες και δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς μπορεί να φταίει μήπως ο καινούριος ssd έχει κάποιο ελάττωμα μιας και το παραπάνω πρόβλημα δε το συνάντησα ποτε πριν την εγκατασταση του ssd το τελευταίο 1.5 χρόνο Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τι βοήθεια σας *Firmware για τον ssd μεχρι στιγμης δεν υπαρχει απο την kingston*
Hawk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Aυτα ειναι απο το λειτουργικο. Ανοιξε ενα προγραμμα οπως το proccess explorer,και δωσε μερικα screenshots ωστε να δουμε τι απασχολει την cpu και την μνημη σου. Ή αυτο, http://processhacker.sourceforge.net/ Eχει διαφορα.Ανοιξε και τον task manager. Μηπως κατι τραβαει κολλημα. Εαν κατι απασχολει την cpu,λογικα ειναι αυτα. Τα Screens δωσε τα,μετα απο παρομοια συμπεριφορα.Εκεινη την στιγμη.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Aυτα ειναι απο το λειτουργικο. Ανοιξε ενα προγραμμα οπως το proccess explorer,και δωσε μερικα screenshots ωστε να δουμε τι απασχολει την cpu και την μνημη σου. Ή αυτο, http://processhacker.sourceforge.net/ Eχει διαφορα.Ανοιξε και τον task manager. Μηπως κατι τραβαει κολλημα. Εαν κατι απασχολει την cpu,λογικα ειναι αυτα. Τα Screens δωσε τα,μετα απο παρομοια συμπεριφορα.Εκεινη την στιγμη. φιλε μου θα προλαβω?το κανει για λιγα δευτερολεπτα
Hawk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 φιλε μου θα προλαβω?το κανει για λιγα δευτερολεπτα Δεν καταλαβες.Δεν περιμενω να βγαλεις screenshot ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμη. Ειπα εκεινη την στιγμη,(και μετα).Δεν αφησα σωστα να εννοηθει.Συγνωμη. Αν κρατα 2-3 δευτερολεπτα,δεν εισαι και ο φλας γκορντον να προλαβεις.Απλα.μην κανεις restart.Oκ; 1
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν καταλαβες.Δεν περιμενω να βγαλεις screenshot ΤΗΝ ΙΔΙΑ στιγμη. Ειπα εκεινη την στιγμη,(και μετα).Δεν αφησα σωστα να εννοηθει.Συγνωμη. Αν κρατα 2-3 δευτερολεπτα,δεν εισαι και ο φλας γκορντον να προλαβεις.Απλα.μην κανεις restart.Oκ; Ok http://i.imgur.com/Zu3VPkl.jpg http://i.imgur.com/WzleNAM.jpg
Hawk7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τυπικα ρωταω,ποσα MB's - Γιγα εχεις ελευθερα στην μνημη; Πρεπει πολλα,λογω 16,σωστα; Απο μια ματια,βλεπω οτι τα interrupts ειναι 1,20 cpu usage.Καπου εχεις ψιλοδιενεξη. Για τα υπολοιπα τα βλεπω φυσιολογικα.Aλλα επειδη εχει παρατηρηθει απο αρκετα παιδια,αν ξεκινουσα,θα ξεκινουσα απο τον chrome. Σωσε σελιδοδεικτες κλπ,και κανε απεγκατασταση. Δοκιμασε τον ετσι. Μετα,βαλε τα τελευταια drivers της nvidia,με επιλογη καθαρη εγκατασταση οταν τα εγκαθιστας. Μετα,εχεις τα drivers του κατασκευαστη της μητρικης;τα επισημα εννοω.
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Τυπικα ρωταω,ποσα MB's - Γιγα εχεις ελευθερα στην μνημη; Πρεπει πολλα,λογω 16,σωστα; Απο μια ματια,βλεπω οτι τα interrupts ειναι 1,20 cpu usage.Καπου εχεις ψιλοδιενεξη. Για τα υπολοιπα τα βλεπω φυσιολογικα.Aλλα επειδη εχει παρατηρηθει απο αρκετα παιδια,αν ξεκινουσα,θα ξεκινουσα απο τον chrome. Σωσε σελιδοδεικτες κλπ,και κανε απεγκατασταση. Δοκιμασε τον ετσι. Μετα,βαλε τα τελευταια drivers της nvidia,με επιλογη καθαρη εγκατασταση οταν τα εγκαθιστας. Μετα,εχεις τα drivers του κατασκευαστη της μητρικης;τα επισημα εννοω. ram εχω παρα πολυ ελευθερη,τι ενοεις με το<<Καπου εχεις ψιλοδιενεξη.>>?δεν το εχω ξανακουσει Drivers τα χω περασει ολα απο το γνησιο cd της μητρικης
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τυπικα ρωταω,ποσα MB's - Γιγα εχεις ελευθερα στην μνημη; Πρεπει πολλα,λογω 16,σωστα; Απο μια ματια,βλεπω οτι τα interrupts ειναι 1,20 cpu usage.Καπου εχεις ψιλοδιενεξη. Για τα υπολοιπα τα βλεπω φυσιολογικα.Aλλα επειδη εχει παρατηρηθει απο αρκετα παιδια,αν ξεκινουσα,θα ξεκινουσα απο τον chrome. Σωσε σελιδοδεικτες κλπ,και κανε απεγκατασταση. Δοκιμασε τον ετσι. Μετα,βαλε τα τελευταια drivers της nvidia,με επιλογη καθαρη εγκατασταση οταν τα εγκαθιστας. Μετα,εχεις τα drivers του κατασκευαστη της μητρικης;τα επισημα εννοω. Λοιπόν φιλε μου έκανα πάλι format και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία παρατήρησα κάτι που είχα δει και τι προηγουμενη φορα δηλαδή τι πρώτη που πέρασα τα windows 7, έκανα λήψη ενημερώσεων και αφού περίμενα κάμποσι ώρα να γίνει εγκατάσταση μόλις έκλεισα και ξανάνοιξα τον υπολογιστή πριν μπει στο περιβάλλον των windows έβγαλε κάτι που έλεγε αποτυχια εγκατάστασης των τελευταίων ενημερώσεων και παραμέτρων και μετά από λίγο εμφάνισε ότι έγινε αποτυχία αυτής τις λειτουργίας και πιο συγκεκριμένα εμφάνισε αυτό το μήνυμα <<Σφάλμα "Αποτυχία ρύθμισης παραμέτρων ενημερώσεων από τα Windows επαναφορά αλλαγών. Μην απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας" κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων των Windows>> Μήπως στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω φταίει αυτό(γιατί πριν βάλω τον ssd και ξαναπερασω windows ποτε δεν μου είχε παρουσιάσει παρόμοιο πρόβλημα)
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μηπως το δισκάκι των windows που χρησιμοποιείς εχει καποιο πρόβλημα ? επισης κατέβασε λιγο το hdsentinel να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος αν και ειναι καινούργιος οποτε κανονικά δεν πρέπει να εχει θέμα. Κατι αλλο που μπορείς να κανεις ειναι να τον βάλεις σε αλλη sata θύρα και να αλλάξεις και καλώδιο μηπως ειναι εκει το πρόβλημα
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μηπως το δισκάκι των windows που χρησιμοποιείς εχει καποιο πρόβλημα ? επισης κατέβασε λιγο το hdsentinel να δουμε σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος αν και ειναι καινούργιος οποτε κανονικά δεν πρέπει να εχει θέμα. Κατι αλλο που μπορείς να κανεις ειναι να τον βάλεις σε αλλη sata θύρα και να αλλάξεις και καλώδιο μηπως ειναι εκει το πρόβλημα Φιλε μου απο χθες μεχρι και τωρα εχω περασει windows χωρις update και μεχρι στιγμης το pc τρεχει μια χαρα (αν ηταν ο σκληρος πιστευω γενικα θα ειχα προβλημα και επειτα απο ενα απλο update)τωρα για το θεμα καλωδιου θα το αλλαξω αλλα κατι εφτεγε με καποιο update λογικα κατα καιρους γινεται http://www.greekinformatics.gr/pliroforiki/software/2533-msdiorthoneiprobmesoupdate.html αυτο αν και παει μηνες αλλα κατι αντιστιχο εδειξε να ειχα παθει
SPANK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 αχα κομπλέ τοτε μπορει να ηταν αυτο που λες αφου δουλεύει κομπλέ τώρα , μπορει απλα να εισουν άτυχος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα