Cloud_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τώρα που το θυμήθηκα, σε ποια σλοτς είχες τις μνήμες στην 990XA? Στα 1-3 ή 2-4?
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 τις δοκίμασα και στις 2 περιπτώσεις, τα ίδια μπλε οθονες ετρεξα το τεστ των windows που στην αλλη μητρικη δε το τελειωνε και εβγαζε μπλε οθονη και τωρα το εβγαλε και ανεβασε τη βαθμολογια απο 7.3 στο 7.8 και ειναι οι ιδιες μνημες αλλα δυσκολο να εχει κατι ο memory controller toy cpu στην εγκατασταση των windows updates πριν εβγαζε μπλε οθονες τωρα κομπλε ε δε νομιζω η μητρικη φταιει περιμενω να μου πει καποιος παρακαλω αν υπάρχει κατι να τεσταρω στο cpu τωρα που εχω κανει την αλλαγη..
Cloud_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τρέξε αν είναι καμιά ώρα το prime95 στο πρώτο test (small fft's). Κι αφού έχεις τον 4100 βάλτον στην Gigabyte να αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο ελαττωματικού mem. controller ή λανθασμένης τοποθέτησης του cpu. Απ' ό,τι φαίνεται έχουμε να κάνουμε με 2 καμμένα slots κι άλλο ένα που υπολειτουργεί, πιθανώς να προκλήθηκαν από το βραχυκύκλωμα, πιθανώς να στην πούλησε κι έτσι, μάλλον δε θα το μάθεις ποτέ. Ευτυχώς υπάρχει εγγύηση, rma και τελειώνει η υπόθεση.
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 στο google βρισκω ενα prime 95 32 και ενα 64 bit..to 64 bit να βαλω ? οκ να βαλω τον 4100 να δω αμα θα μου αναγνωρισει τη μνημη με αυτον τοτε. το θεμα ειναι να γινει η αντικατασταση μητρικης, υπάρχει πρόβλημα που η απόδειξη δεν ειναι στο ονομα μου ? τι θα τους πω ? επισης η αντικατασταση γινεται απο το you κατευθειαν και ξεμπερδευω ή απο τη gigabyte οποτε τη γ@##$ ?? υπάρχει περίπτωση να παθει τιποτα ο 4100 αν ειναι οντως χαλασμενη η μητρικη ?
Cloud_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ό,τι είναι τα windows. Δε θα σου ζητήσουν και ταυτότητα. Δώσ' τους το κινητό σου μόνο για να σε ενημερώσουν. Το you θα σ'την αλλάξει. 1
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 παιδια θα τρελαθω, αρχικα ο 6100 στην αλλη μητρικη με στοκ βεβαια ψυκτρα απο τις 18.55 μεχρι και τωρα το τρεχει το prime κανονικα, τις μνημες τις αναγνωριζει και ολα καλα ο 4100 στην 990xa αναγνωριζει και 8 gb ram (σε λιγο θα τσεκαρω και τα αλλα 2 σλοτ βεβαια) και δε μου βγαζει μπλε οθονη προς το παρον με στοκ ψυκτρα και αυτος.. κατεβασα cpuz τωρα στην 990 και λεει τα εξης, οτι η μητρικη ειναι rev 2.0 κατι που δεν ισχυει βεβαια, bios version FD 02/04/2013 (ισως εχει αναποδα μηνα και μερα) αλα ενα παιδι ειπε εδω οτι τον απριλιο δεν ειχε βγει τετοιο bios για τη μητρικη..
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στείλε μια πικ απο mobo να δω αν ειναι rev 3.
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 πως βαζω φωτο εδω? δεν εχω ιδεα αλλαξα και τα σλοτ και παλι αναγνωριζονται και τα 8 gb ram αρα δεν εχει κανενα σλοτ και ειμαι σιγουρος αμα βαλω τον 6100 με στοκ ψυκτρα ολα καλα θα ειναι γιατι με την cm δε πανε ολα καλα ?
Cloud_7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αφού είναι οκ με τον 4100, ξαναβάλε τον 6100 να δούμε αν είχε στραβώσει κάτι στην τοποθέτησή του αρχικά. Το rev το αναφέρει η μητρική πάνω, έτσι και αλλιώς το καταλαβαίνεις από το bios (αν έχει uefi είναι rev3). Ίσως να έκανες ένα update στο cpuz. (είπαμε 4 Φλεβάρη όχι 2 Απρίλη ) Για foto "περισσότερες επιλογές απάντησης" & "επισύναψη αρχείων".
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οκ ξαναβαζω 6100 με στοκ ψυκτρα και βλεπουμε (δε νομιζω να τον εβαλα στραβα, ξερω πως να βαλω ενα cpu, για τη ψυκτρα παλι δε θα ελεγα το ιδιο) uefi bios έχει γι αυτο ειμαι σιγουρος οτι ειναι rev 3.0 xaxaxa ενταξει 4 φλεβαρη !! πειραζει να μη ξανααλλαζω παστες ? για λιγο θα ειναι εξαλλου...εχω βαρεθει να τις αλλαζω και να καθαριζω
AiWaaa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 3.0 είναι κατέβασε κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ σαν το aida να δεις αν ειναι πρόβλημα του cpuz. Η ψύκτρα δεν είναι δύσκολο να την βάλεις. Πειράζει βαλτον πάνω και να δεις οτι θα δουλεύει κομπλέ. 1
Silenzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 οκ ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια απο όλους σας ! θα τον ξαναβαλλω τον 6100 με τη cm ψυκτρα αυριο παλι μετα τη δουλεια να δω τι παιζει (εχω την εντυπωση οτι ειχα παρασφιξει τα παξαμιδακια της ψυκτρας και οτι ηθελαν να τα ελευθερωσω και αλλο) θα το τσεκαρω αυριο και θα ποσταρω..
Silenzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 παιδια αδιεξοδο !! με τη στοκ ψυκτρα ολα καλα, αλλα οταν βαζω την coolermaster ενω σημερα στην αρχη ολα καλα χωρις μπλε οθονες και αναγνωρισε και τα 8 gb ram, σε εντιθεση με χτες, γυρισα το κουτι να βαλω κατι καλωδιακια usb που ειχα ξεχασει και μετα δε ξανανοιγε και κανει ενα θορυβο περιεργο ο cpu η ψυκτρα ? δε ξερω. βου βου βουυ κατι τετοιο εγω λεω να παω τη μητρικη στο you, μπορει με στοκ ψυκτρες να λειτουργει αλλα με τη coolermaster οχι
Silenzio Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 για να κλείσει το θέμα η μητρική ειχε πρόβλημα τελικά, πέμπτη 15.50 τους την πήγα πισω, στο you, και παρασκευή 11.30 το πρωι μου έφεραν καινούρια, τώρα το σύστημα με την coolermaster κανένα πρόβλημα απολύτως, τώρα ειτε ήδη ειχε πρόβλημα είτε εγω έκανα βλακεία, ίσως την είχα σφιξει πολυ δυνατα.. πάντως δε το περιμενα τοσο γρηγορα να μου την άλλαζαν, περιμενα πολυ χειροτερα !!! (βεβαια ειχα πάει με στα νευρα και φωνες γιατι πρεπει ντε και καλα να το πας στο κηφισσο το ελλατωματικο προιον και δε το δεχονται στα υποκαταστηματα τους (μεγαλο μειον - αλλιως μεταφορικα του πελατη) και ειναι και σε κωλοσημειο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα