NikosTsolakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια!Εχω απορία!γιατι όσους εχω ρωτήσει για τα windows 8 και ο ενας λεει οτι δεν ειναι καλα και διάφορα!και καταλήγουν να βάζουν τα 7 γιατι?Τη εχουν τα 8?
Hawk7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Στη θεση σου,θα ρωτουσα τι ΔΕΝ εχουν απο τα 7. Και εννοω οτι ειναι καλυτερα των 7.Παντα προσωπικη μου γνωμη.Βεβαια ετσι που το θετεις θα κινδυνεψει το τοπικ να γινει 8 vs 7,και θα ξεφυγει. Οποτε,πες μας καλυτερα τι σε ενδιαφερει,τι hardware εχεις,και αναλυουμε αναλογως με προτασεις,αν δεν ξερεις τι να επιλεξεις.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Το μονο πρόβλημα των 8 ειναι η εμφάνιση και τιποτα αλλο.
NikosTsolakos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 κοιτα ενας φίλος μου αγόρασε εναν τετραπύρηνο και εχει τα 8 αλλα αυτος το θελει για gaming και δεν ξερω πια ειναι καλλίτερα τα 8 η τα 7
TheELF Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδια! Εχω απορία! γιατι όσους εχω ρωτήσει για τα windows 8 και ο ενας λεει οτι δεν ειναι καλα και διάφορα! και καταλήγουν να βάζουν τα 7 γιατι? Τη εχουν τα 8? Γιατί είναι πολύ χαζή για να βρούνε το εικονίδιο που λέει «επιφάνεια εργασίας» και το δουλεύουν έτσι. Στα 8 έχεις ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις.
NikosTsolakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 δηλαδή τα games τρέχουν καλλίτερα στα 7?!
revolver1990 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Στα 8 έχεις ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις. δηλαδή τα games τρέχουν καλλίτερα στα 7?! ......oh god 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα