filippossks Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εδω και λιγες μερες βλεπω τον υπολογιση μου να ζωριζετε λιγο, πολλες φορες ο μετρητης CPU στην επιφανεια εργασιας μου διχνει 100% εχοντας ανιξει μονο το skype και το facebook.Ανοιξα που λετε προχθες τοκουτι του υπολογιστη και ηταν μεσα στην σκονη και σας ρωταω τωρα εσας μηπως φταιει αφτο πρεπει να καθαρισω τον υπολογιστη? μπορω μονος μου η πρεπει να το παω σε καπιον ιδηκο και αν μονος μου με ποιον τροπω ευχαριστω.Ειμαι λιγο ασχετος
SPANK Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλα οτι πρέπει να κανεις ενα καθάρισμα απο σκόνη πρέπει , εγω χρησιμοποιώ πιστολάκι τωρα αν εχεις εσυ κατι δυναότερο ακομα καλύτερα. Πες λιγο ομως απο τι αποτελείται το σύστημα σου και δώσε και μια εικόνα απο το hdsentinel να δουμε πως ειναι ο δίσκος
filippossks Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για το hdsentinel δεν ξερω που το βρισκω.Τωρα το συστυμα μου αποτελειτε απο i3 3220 3.30GHz, GeForce GT 630 4GB, 8GB Consair, σκλυρο δισκο δεν ξερω ποιον εχω 1tb ειναι παντος,τροφοδοτικο 550w turbo-x και μητρικη εχω αυτην εδω http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/Motherboards/Turbo-X-H61M-HDMI-2-1155-DDR3-H61-H61M-HDMI.htm Δεν ξερω τωρα που ειναι το προβλημα! Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2013 από filippossks
Fulgore1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Για το hdsentinel δεν ξερω που το βρισκω.Τωρα το συστυμα μου αποτελειτε απο i3 3220 3.30GHz, GeForce GT 630 4GB, 8GB Consair, σκλυρο δισκο δεν ξερω ποιον εχω 1tb ειναι παντος,τροφοδοτικο 550w turbo-x και μητρικη εχω αυτην εδω http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/Motherboards/Turbo-X-H61M-HDMI-2-1155-DDR3-H61-H61M-HDMI.htm Δεν ξερω τωρα που ειναι το προβλημα! Turbox X τροφοδοτικο και μητρικη Στο θεμα μας καθαρισε το εσωτερικο του υπολογιστη απο την σκονη οπως αναφερθηκε παραπανω, και μετα κατεβασε το HDSentinel Trial απο εδω http://www.hdsentinel.com/download.php.
Evoliasmenos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 αν εχεις κονφλερ καλως αλλιως το ανοιγεις απο το πλαι και το πας μια βολτα στο βενζιναδικο... 1
HERTHAN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 <p>αν εχεις κονφλερ καλως αλλιως το ανοιγεις απο το πλαι και το πας μια βολτα στο βενζιναδικο...</p> Μια φορα τον διμηνο εκει παω και το κανω special.
filippossks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδια το ξερω για τα turbo-x αλλα δεν ηχα ηδεα οταν αγορασα τον υπολογιστη.Τελος παντον θα το δοκιμασω μια με μπιστολακι.
arc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τελος παντον θα το δοκιμασω μια με μπιστολακι. Επειδή βλέπω οτι έχεις πολύ επιδερμική επαφή με τον υπολογιστή θα σου πω κατι αλλα ειναι πραγματική συμβουλή και οχι δούλεμα: Στο πιστολάκι φρόντισε να είναι μονο κρύος αέρας. Για το πρόβλημα σου. Θεωρώ οτι η σκόνη επηρεάζει πολύ λίγο το "ζόρισμα" ενος υπολογιστή. Υπάρχουν άλλα πολύ πιο πιθανά σενάρια. Ενδεικτικά: Εγκατέστησες κάποιο καινουργιο και βαρύ πρόγραμμα που επεμβαίνει συνολικά στο μηχάνημα σου Έχεις εγκαταστήσει την Άρτα με τα Γιάννενα και ο υπολογιστής δυσκολεύεται να ανασάνει. Έγινε αναβάθμιση του antivirus σε νεότερη έκδοση (μιλώ για ολοκληρο το πρόγραμμα και οχι απλά τη βάση ιών) και η καινουργια έκδοση ειναι μπόμπα Έχεις κολλήσει κάποιο io/.malware και σου τσακίζει το μηχάνημα Ο δίσκος σου έχει γεμίσει Ο δίσκος έχει πρόβλημα (για αυτό επιμένουν να βρεις και βάλεις το hard disk sentinel και να δεις την υγεία του δίσκου) κλπ κλπ Στα υποψη οτι το facebook δεν ειναι καθόλου ελαφρια σελίδα. Με όλα τα animations και τον κώδικα που τρέχει από πίσω είναι σαν "βουνο". Αν τώρα το τρέχεις σε Internet explorer (άλλος μνημοφάγος) τότε ο συνδυασμός facebook-IE είναι πολύ πιθανό να είναι ο λόγος που χτυπάς κατοστάρια.
filippossks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον το μονο απο τα παραπανο που μου λες ειναι οτι εβαλα καινουριο antinirus ενα panda internet security του 2013,απο το chrome μπενω δεν εχω εγκαταστησει τπτ καινουριο θα κανω μια το hdsentinal να μου πουν τα παιδια τι γινετε. Αυτο εδω ειναι?
arc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μια χαρά τα καταφερες με το hard disk sent. Ο δισκός σου δεν εχει πρόβλημα. Πριν το panda είχες antivirus και αν ναι, ποιο ειχες Επισης κάνε και την εξής δοκιμή. Απενεργοποίησε πλήρως το panda και δοκίμασε πάλι fb και skype; Πως πάνε τα κατοστάρια;
filippossks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πριν το panda ηχα ενα turbo-x εκει να δειτε τι τραβαγα οταν το ειχα ενεργοποιημενο δεν με αφηνε να πεκσω LOL το ειχα παντα απενεργοποιημενο και μονο οταν ηταν να κανω ενα scan το ενεργοποιουσα.Τελος παντον δοκιμαζω απεγκατασταση στο panda.Ενα πραγμα μονο παιδια ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ TURBO-X.
arc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δεν ειπα απεγκατασταση. απενεργοποιηση ειπα Κάπου θα εχει τη δυνατοτητα να κατεβασεις τις ασπιδες
filippossks Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ναι και εγω αυτο ενοουσα.Λοιπον κατι τρεχει με το skype γιατι τωρα ας πουμε ειχα ανοιχτο lol,insomnia,fb,youtube και ο επεξεργαστης ελεγε 5% ενω οταν ανοιγω skype χτυπαει 80% το αφηνω λιγο ετσι και δεν πεφτει κατο απο 56% με το που κλεινω το skype μπαμ παλι 5% εκανε καμια αναβαθμηση το skype και δεν το αντεχει το pc δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα