Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω ενα γρηγορο ιντερνετ για κεντρο θεσσ/νικης το πιο οικονομικο για φοιτητρια με δυνατοτητα να κατεβαζω και τραγουδια και καμια ταινια .Ποιο συμφερει πιο πολυ απο ταχυτητες και  οικονομια?ευχαριστω!

ΥΓ:χωρις σταθερο ,μονο ιντερνετ!

Δημοσ.

Το προβλημα με τη forthnet ειναι οτι κανει 1 μηνα η εγκατασταση και ας ειναι η καλυτερη και εχω και κατι προηγουμενα οποτε οτιδηποτε αλλο εκτος απο forthnet!!ευχαριστω παντως!

Δημοσ.

Κοίτα για το double play Μ της wind, δεν είναι φοιτητικο , κάνει 19,90 και έχεις και απεριόριστα σταθερά

Δημοσ.

18 ευρω το μηνα απο forthnet 24αρι

αν κάνει προπληρωμή για ένα χρόνο έχει 15 ευρώ με forthnet . όσο για κατέβασαμ ταινιών και τραγουδιών ζητάς να σου ρίξουν το Margin σε 6 και θα τα κατεβάζεις πολύ γρήγορα

Δημοσ.

<p>Γεια σας θελω ενα γρηγορο ιντερνετ για κεντρο θεσσ/νικης το πιο οικονομικο για φοιτητρια με δυνατοτητα να κατεβαζω και τραγουδια και καμια ταινια .Ποιο συμφερει πιο πολυ απο ταχυτητες και οικονομια?ευχαριστω!</p>

<p> </p>

<p>ΥΓ:χωρις σταθερο ,μονο ιντερνετ!</p>

Αν δεν υπαρχει ενεργη τηλεφωνικη γραμμη δεν μπορεις να εχεις ΜΟΝΟ ιντερνετ, χρειαζεται κ γραμμη.απο κει κ περα υπαρχει γοιτητικο της hol με 17 ευρω το μηνα συν 35 ευρω τελος ενεργοποιησης κ δωρο η ενεργοποιηση νεας γραμμης.Το θεμα ειναι αν υπαρχει ενεργη γραμμη στο σπιτι σου ή οχι...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εκτος της forthnet .Οτιδηποτε αλλο και πιο οικονομικο απο 20 ευρω !!conn-x μηπως?

Υπαρχει γραμμη τηλεφωνου ,ενεργη γραμμη ιντερνετ δεν ξερω μαλλον.Πρεπει να ειχε η προηγουμενη νοικιαστρια ιντερνετ για να εχει ενεργη γραμμη?

Δημοσ.

με conn-x θα πληρώνεις πιο  πολλά και θα έχεις 4 mbps ενώ σε forthnet και θα δίνεις λιγότερα και θα έχεις και σύνδεση 24 mbps

Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να βαλω forthnet  αλλιως ξερω οτι συμφερει πιο πολυ απολα. Αν καποιος εχει hol ή wind ή cyta (αν υπαρχει και αλλη εταιρια)να μου πει αν είναι καλο το ιντερνετ και ποσο καιρο κανει να ρθει.Για Cyta ειχε μια φιλη μου ειναι μεν οικονομικο αλλα εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις και ηταν αρκετο αργο.Conn-x ειναι γρηγορο αλλα αποτι μου λετε ακριβο αν και εμεις στα μερη μου εχουμε 24 μαζι με απεριοριστο ειναι 30 ε και το ιντερνετ ειναι πολυ γρηγορο.

Οπότε που να καταληξω αυτα τα προγραμματα της cosmote k vodafone με 8ε .που ειναι με φλασακι εχουν οριο κατεβασματος σωστα και είναι και αργά?

Δημοσ.

Όταν είχα νοικιάσει Λαμία είχα ένα πρόγραμμα από την Hellas On Line που με 25 € είχα 24άρι internet (αν και στην περιοχή που έμενα έποιανα τα 6) σύν δυνατότητα κλήσεων (Χωρίς λεπτά ομιλίας) χωρίς κάτι έξτρα.

Καλή ιδέα είναι τα πακέτα 2 play όπως το Παραπάνω.

Δημοσ.

Παιδια δεν μπορω να βαλω forthnet  αλλιως ξερω οτι συμφερει πιο πολυ απολα. Αν καποιος εχει hol ή wind ή cyta (αν υπαρχει και αλλη εταιρια)να μου πει αν είναι καλο το ιντερνετ και ποσο καιρο κανει να ρθει.Για Cyta ειχε μια φιλη μου ειναι μεν οικονομικο αλλα εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις και ηταν αρκετο αργο.Conn-x ειναι γρηγορο αλλα αποτι μου λετε ακριβο αν και εμεις στα μερη μου εχουμε 24 μαζι με απεριοριστο ειναι 30 ε και το ιντερνετ ειναι πολυ γρηγορο.

Οπότε που να καταληξω αυτα τα προγραμματα της cosmote k vodafone με 8ε .που ειναι με φλασακι εχουν οριο κατεβασματος σωστα και είναι και αργά?

ξεχασε τα.και αργα και περιορισμο στον Ογκο.

Δημοσ.

Εφοσον υπαρχει γραμμη θα πληρωσεις 35 ευρω τελος ενεργοποιησης σε οποιασηποτε εταιρεια.δες απο παγιο τι σε βολευει κ τελος.στικακι αν εχει σημα 3g δεν ειναι χαλια αλλα ειναι πανακριβα κ φυσικα μην περιμενεις κατεβασμα ταινιων,μουσικης γιατι ειναι περιορισμενος ο ογκος δεδομενων.εγω εχω το vodafone mobile university με 4,74€ το μηνα κ 4gb.για σερφαρισμα ειναι αρκετα αλλα για παραπανω αστο....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...