garrythesnail Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα, Θέλω να πάρω ηχεία για τον υπολογιστή μου, γύρω στα 50€ Θα παίζουν μουσική και ταινίες. Αξίζει στα τόσα χρήματα να πάρω 5.1 μόνο για τις ταινίες, ή θα χάσω πολύ σε ποιότητα? Έχει κανείς καποιο απ αυτά να μου πει εντυπώσεις? http://www.skroutz.gr/s/335985/Genius-SP-HF-1255-2-0.html http://www.skroutz.gr/s/415546/Genius-SP-HF1800A.html Έχετε υπ όψιν σας κάτι καλό για αυτή τη τιμή να μου προτείνετε? Ευχαριστώ
WalkerSW Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Τα genius ειναι τίμια ηχείακια για τα λεφτα τους. Προχωρά άφοβα... 5.1 σε αυτο price range ξεχνά το, ειναι ολα τραντζιστορακια... Ασε που πρέπει να έχεις και τον κατάλληλο χώρο για να τα στησεις.
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Παίδες μην τα υποτιμάτε τα genius σε αυτη την τιμή ειναι καλυτερα απο τα logi.
MasterX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 το Sub ομως θα κανει διαφορα στο μπασο.. τωρα σε ποιοτητα γενικα μεταξυ αυτων δεν ξερω
WalkerSW Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 To sub δεν θα κανεις καμια διαφορα.... μην ξεχνας οτι τα genius ειναι δυο και τριων δρομως αντιστοιχα οποτε το θεμα χαμηλες συχνοτητες το έχουν καλυμμένο... αν σκεφτουμε και τις ξυλινες θηκες του τοτε.....
MasterX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ναι 2 και 3 δρομων αλλα με τι μεγεθος μοναδας; τα Genius Μονάδα Μεγαφώνων Woofer:4" τα logitech νομιζω 5.5" λογικα πρεπει να κατεβαινουν πιο χαμηλα. Πιθανως βεβαια τα πρωτα να εχουν καλυτερο ηχο συνολικα. Καλο θα ηταν να μπορεσει να τα ακουσει και τα 2 να συγκρινει, ή να μας πει καποιος που τα εχεια κουσει και τα 2
MauMaus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 τα genius λιγο πιο καθαρο κ ποιοτηκο ηχο , τα Logitech λιγο πιο δυνατο κ γεματο ! αν κοιτουσε μονο για μουσικη επρεπε να παει στα πρωτα ! απ την στιγμη που ψαχνεται κ για ταινιες παει στο sub κ στα δευτερα ! η προταση του μαστερ να τα ακουσει κ να αποφασισει ο ιδιος ειναι η καλυτερη κ την θεωρω δεδομενο πριν την αγορα ..
TheLordOne Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Αληθεια θες ηχεια που λεγονται genius?? 1
garrythesnail Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχει ακούσει κάποιος τα Genius SP-HF1800A να μου πει εντυπώσεις? Πιστεύετε είναι καλύτερα απ τα Genius SP-HF 1255 για τα οποία έχω διαβάσει καλά λόγια? Τα logitech δεν μου γεμίζουν το μάτι Ξέρει κανείς κάνα μαγαζί, που να έχει μπόλικα ηχεία, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, να ακούσω διάφορα?
MauMaus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 τι να σου πω και μενα δε μου γεμιζουν το ματι ετσι οπως τα βλεπω , το καφε σαν χρωμα δε πρεπει να βγαζει κ πολυ καλο ηχο , εννω το μαυρο γυαλιζει πολυ , αστο .. 1
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ξέρει κανείς κάνα μαγαζί, που να έχει μπόλικα ηχεία, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, να ακούσω διάφορα? Στο media markt και στο πλαισιο καλαμαριας έχει αρκετα μοντελα για να ακουσεις αλλα δεν ξερω για τα συγκεκριμένα...
garrythesnail Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 τι να σου πω και μενα δε μου γεμιζουν το ματι ετσι οπως τα βλεπω , το καφε σαν χρωμα δε πρεπει να βγαζει κ πολυ καλο ηχο , εννω το μαυρο γυαλιζει πολυ , αστο ..Μα,,, μαύρα δεν είναι τα logitech που μου προτείνεις? Τα μπέρδεψες φίλε και μας μπερδεύεις και εμάς... το καφέ εγώ ξέρω μια χαρά χρώμα είναι για ηχεία!! Στο media markt και στο πλαισιο καλαμαριας έχει αρκετα μοντελα για να ακουσεις αλλα δεν ξερω για τα συγκεκριμένα...Ωραίος! Τα genius δύσκολο να τα έχει, αλλά θα πάω να δω κάνα Logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα