Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου ειπε να παρω τον εξης αριθμο: 210 + τον αριθμο του κινητου μου.και το απαντησε καποιος ασχετος.Για καθε κινητο τηλεφωνο υπαρχει ο αντιστοιχος αυτος αριθμος, ή τουλαχιστον οσους φιλους το καναμε εχουν κι αυτοι.Μήπως ξερετε τι παιζεται; :P

Δημοσ.

Ενας φιλος μου ειπε να παρω τον εξης αριθμο: 210 + τον αριθμο του κινητου μου.και το απαντησε καποιος ασχετος.Για καθε κινητο τηλεφωνο υπαρχει ο αντιστοιχος αυτος αριθμος, ή τουλαχιστον οσους φιλους το καναμε εχουν κι αυτοι.Μήπως ξερετε τι παιζεται; :P

Πλακα κανεις τι 210 + κινητο.

Ε σαφως και βγαίνει, οχι κάποιος άσχετος, αλλα αυτος που εχει το σταθερό πχ 2106944χχχ, το 210 και 7 ακόλουθα ψηφία είναι ενα σταθερό νούμερο κάποιου συνδρομητή.στην περιοχή του Γηροκομείου.

• Like 6
Δημοσ.

Φιλε Νικο,

ειναι 13 τα ψηφια.ο αριθμος κινητου σου ειναι 10 ψηφια + τα 3 μπροστα=13!

Φιλε μου επειδη δεν ξερεις απο τηλεφωνία. να σου πω οτι το ψηφιακό κεντρο στο 10 ψηφία σε κόβει και στελνει κλήσεις στον καλούμενο, δεν πα να πάρεις εσυ οχι 13 αλλά και  83 ψηφία να πάρεις πάλι το ιδιο είναι

• Like 5
Δημοσ.

Φιλε μου επειδη δεν ξερεις απο τηλεφωνία. να σου πω οτι το ψηφιακό κεντρο στο 10 ψηφία σε κόβει και στελνει κλήσεις στον καλούμενο, δεν πα να πάρεις εσυ οχι 13 αλλά και  83 ψηφία να πάρεις πάλι το ιδιο είναι

2 πραγματα.

1)γιατι αν παρω οποιονδηποτε αλλο τυχαιο αριθμο με 13 ψηφια μου βγαζει οτι δεν ειναι διαθεσιμος;

2)οταν κανω την κληση μου βγαζει οτι πηρα στον καταλογο "Εγώ", όπως δηλ εχω αποθηκευσει τον αριθμο μου.

Δημοσ.

Ασχετο, αλλά λιγο παλιοτερα(πριν 8 μηνες ή λιγο περισσοτερο) καλωντας το 1301 απο σταθερο τηλεφωνο και αφηνοντας το να καλεσει μια τουλαχιστον φορα, τοτε οταν το εκλεινες(επειδη δεν απαντουσε κανείς ποτέ) σε 1-2 δευτερολεπτα ακουγες καποιος να σε καλει και ο αριθμος που σε καλουσε ηταν ο 11111111111. Αν απαντουσες δεν απαντουσε κανείς. Αν δεν απαντουσες αυτο συνεχιζε να χτυπαει.

Τωρα δεν συμβαινει αυτο και οταν παιρνεις το 1301 δεν γινεται τιποτα.

Ξερεις κανείς γιατι? Πιθανοτατα οχι βεβαια. Επισης ξερει κανείς μηπως το 1301 αλλαξε και τι αριθμος εγινε? Επισης πιθανοτατα κανείς δεν ξερει.

Υστερογραφο: Δεν με ψεκαζουν, απλως ειμαι περιεργος..... :unsure:

Δεν ειναι ετσι. Αλλιως δεν θα μπορουσαμε να μιλησουμε με χωρες του εξωτερικου που πρεπει να βαλεις τον κωδικο της χωρας μεταξυ αλλων, και ειναι (πολυ) πανω απο 10 ψηφια το τελικο νουμερο....

Δημοσ.

Ασχετο, αλλά λιγο παλιοτερα(πριν 8 μηνες ή λιγο περισσοτερο) καλωντας το 1301 απο σταθερο τηλεφωνο και αφηνοντας το να καλεσει μια τουλαχιστον φορα, τοτε οταν το εκλεινες(επειδη δεν απαντουσε κανείς ποτέ) σε 1-2 δευτερολεπτα ακουγες καποιος να σε καλει και ο αριθμος που σε καλουσε ηταν ο 11111111111. Αν απαντουσες δεν απαντουσε κανείς. Αν δεν απαντουσες αυτο συνεχιζε να χτυπαει.

Ξερεις κανείς γιατι? Πιθανοτατα οχι βεβαια. Επισης ξερει κανείς μηπως το 1301 αλλαξε και τι αριθμος εγινε? Επισης πιθανοτατα κανείς δεν ξερει.

Δεν ειναι ετσι. Αλλιως δεν θα μπορουσαμε να μιλησουμε με χωρες του εξωτερικου που πρεπει να βαλεις τον κωδικο της χωρας μεταξυ αλλων, και ειναι (πολυ) πανω απο 10 ψηφια το τελικο νουμερο....

Ετσι ειναι οπως τα λεω και μιλάω για το εθνικο δυκτιο που ειναι σταθερα 10 ψηφιο (και μην μου πειτε οτι εγω καλώ πχ 100 και βγαίνω γιατι αυτα ΑΝΗΚΟΥΝ σε ιδικες κατηγορίες), εσυ μιλάς για διεθνείς κλίσεις οι οποίες απευθύνονται στο αριθμοδοτικό σύστημα της καθε χώρας, αρα το διεθνες δυκτιο δεν μπορεί να εχει σταθερό αριθμοδοτικό μήκος.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μη δοκιμάσεις ποτέ να πάρεις το 666 από σταθερό τηλέφωνο. Βγαίνει ο σατανάς!!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Φιλε Νικο,

ειναι 13 τα ψηφια.ο αριθμος κινητου σου ειναι 10 ψηφια + τα 3 μπροστα=13!

Λοιπον κανε ενα απλο πειραμα. Καλεσε απο το κινητο σου ή οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο, το νουμερο του σπιτιου σου, βαζοντας στο τελος 3 ασχετα ψηφια. Τι λες θα ακουσεις να καλει στο σπιτι σου ή οχι;

Δημοσ.

Τι μου θυμισες...Το καναμε απο καρτοτηλεφωνα!Παιρναμε τηλ και μετα φευγαμε...Και ο κοσμος απορουσε...Αλλα μιλαμε πριν 15 χρονια...Το χα δοκιμασει πριν μερικα χρονια και δεν γινοταν πλεον....

Τι μου θυμισες...Το καναμε απο καρτοτηλεφωνα!Παιρναμε τηλ και μετα φευγαμε...Και ο κοσμος απορουσε...Αλλα μιλαμε πριν 15 χρονια...Το χα δοκιμασει πριν μερικα χρονια και δεν γινοταν πλεον....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...