Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά

Ποσό που διαθέτουμε : 250ε

Χρήση υπολογιστή : απλο

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:ιντερνετ,skype,facebook games..

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχω 22..

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).τιποτα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?οχι ,επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?εγω.

Cougar Spike Asus H81M-C Intel Pentium G3220 Kingston 4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM HyperX Blu Toshiba DT01ACA050 500GB Samsung SH-224DB

FORCE 450W PSU

Επεξ/σία από val007
Δημοσ.

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?ναι

Ναι τί? Σε ερώτηση με δύο επιλογές το ναι δεν είναι απάντηση :-)

Επίσης τοποθεσία ρωτάμε για τα μεταφορικά. Γιατί αναλόγος που είσαι μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 ευρώ για όλα τα εξαρτήματα μιας μονάδας

• Like 1
Δημοσ.

Ναι τί? Σε ερώτηση με δύο επιλογές το ναι δεν είναι απάντηση :-)

Επίσης τοποθεσία ρωτάμε για τα μεταφορικά. Γιατί αναλόγος που είσαι μπορεί να ξεπεράσουν τα 30 ευρώ για όλα τα εξαρτήματα μιας μονάδας

λευκαδα..εκανα κατι λαθος..οχι :-)

Δημοσ.

Για τα κομμάτια που έβαλες είσαι οκ με μία εξαίρεση και μία σημείωση.

Το τροφοδοτικό όπως είναι πέτα το.  Καλύτερα να κόψεις από μητρική και επεξεργαστή και να βάλεις κάτι καλύτερο η βάλε κάνα 20ρικο. Αξίζει. Για τέτοιο σύστημα σε υπερκαλύπτει και ένα Link.png Site: μικρότερο πχ το οποίο μπορεί να βγάζει όμως περισσότερα στην πραγματικότητα,  ή Link.png Site: μεγαλύτερο με  +25 ευρώ από το forceαλλά πολύ καλύτερο και με 3 χρόνια εγγύηση

Η σημείωση είναι ότι για τον σκληρό και οι western digital και οι seagate 500 GB ίδια τιμή έχουν.

Δημοσ.

O Pentium G3220 δεν εχει την HD4000.

Μια άλλη επιλογή είναι να πας σε FM2+ με έναν A6-5400K και μελλοντικά να αναβαθμίσεις σε έναν Kaveri.

Δημοσ.

Για εμένα είναι στην ίδια κατηγορία (πέταμα) απλά 1 βήμα ποιο πάνω. Αλλά θα δώσεις 30 για allied και όχι 35-40 για corsair-ocz?

O Pentium G3220 δεν εχει την HD4000.

Μια άλλη επιλογή είναι να πας σε FM2+ με έναν A6-5400K και μελλοντικά να αναβαθμίσεις σε έναν Kaveri.

Οι Haswell hd4xxx δεν έχουν? (Σε διάφορα site αναφέρουν την 4400 για αυτόν) Και πάλι πάντως έφτιαξα τις προάλλες ένα με g2120 που είναι ποιο κάτω σε gpu για την μάνα μου που τα παίζει με τις ώρες και πάει σφαίρα

Δημοσ.

Οι Haswell hd4xxx δεν έχουν? (Σε διάφορα site αναφέρουν την 4400 για αυτόν) Και πάλι πάντως έφτιαξα τις προάλλες ένα με g2120 που είναι ποιο κάτω σε gpu για την μάνα μου που τα παίζει με τις ώρες και πάει σφαίρα

Οι Haswell Pentium έχουν την απλή HD Graphics (10 EUs), οι Core i3 έχουν την HD4400 και HD4600 (20 EUs) και οι Core i5/7 την HD4600.

Δημοσ.

ZALMAN T2 ( προτεινω κατω psu ).

CORSAIR 350W

AMD A4 5300 3.4GHZ

GA-F2A88XM-DS2 FM2+

KINGSTON 4GB DDR3 1600MHZ

TOSHIBA 500GB SATA3

SAMSUNG DVD-RW SH-224DB

ΣΥΝΟΛΟ ΤΙΜΗ 251 ΕΥΡΩ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...