Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, είμαι νέος στο forum, βασικά 5 λεπτά πριν έκανα εγγραφή οπότε συγχωρείστε με αν παραβαίνω κάποιο κανόνα και να μου τον επισημάνετε φυσικά! 

Στο θέμα μας :

Αναζητώ ένα software, add on, κλπ αλλά
*1ον δεν βρίσκω κάτι γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι να αναζητήσω και
*2ον δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό που θα βρω σε θέμα κακόβουλου λογισμικού κ.λ.π.

Τι ζητώ λοιπόν :
έχω 4 email 3 gmail ένα hotmail, στα οποία έχω διαφόρους λογαριασμούς συνδεδεμένα κλπ.
υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορώ  να βάλω και τα 4 email εκεί για να μπορώ να ειδοποιούμαι για κάθε νέο μήνυμα αντί να συνδέομαι κάθε φορά 1-1 και στα τέσσερα;

Επί το πλείστον αγαπητοί γκουρού των Η/Υ, ζητώ να μου προτείνετε ένα τρόπο για να παίρνω notifications κάθε φορά που λαμβάνω κάποιο νέο μήνυμα από κάποια από τα emails μου ! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν postαρα σε λάθος session το post αυτό.

Δημοσ.

Αφου εχεις win 8 η εφαρμογη στο metro ειναι πολυ καλη .

Αν δεν σου αρεσει αυτη υπαρχει και ο Thunderbird και ο Opera mail.

Δημοσ.

Και τα τρια που ανεφερα εμφανιζουν notifications στην επιφανεια εργασιας

είδα το thunderbird λέει είναι μόνο για mozilla και χρησιμοποιώ chrome αλλά ψάχνω το metro τώρα, ευχαριστω για την βοηθεια ειλικρινα!

Δημοσ.

Το Thunderbird δεν ειναι προσθετο για browser , ειναι αυτονομο προγραμμα απο την Mozilla, λειτουργει ανεξαρτητα απο τον browser που χρησιμοποιεις και δεν απαιτει να εχεις εγκαταστησει τον Firefox .<br>

Ειναι πολυ καλο , παιρνει και addons !

Δημοσ.

Το Thunderbird δεν ειναι προσθετο για browser , ειναι αυτονομο προγραμμα απο την Mozilla, λειτουργει ανεξαρτητα απο τον browser που χρησιμοποιεις και δεν απαιτει να εχεις εγκαταστησει τον Firefox .<br>

Ειναι πολυ καλο , παιρνει και addons !

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...