Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για όσους ξέρουν να με βοηθήσουν. 

Θα τα πω όσο πιο απλά μπορώ.

Κάποιος ο οποίος έχει ένα λογαριασμό σε ένα στοιχηματικό site (στην περίπτωσή μας bet365), μπορεί να κάνει ανάληψη των χρημάτων του με ένα απλό αποταμιευτικό(δεν ξέρω αν το λέω σωστά) λογαριασμό της Πειραιώς;  Επίσης είδα στο site αυτοί το αναφέρουν σαν Τραπεζικό Έμβασμα, αυτό τι ακριβώς είναι; πρέπει να πας στην τράπεζα να τα πάρεις ο ίδιος με κάτι σαν επιταγή; ή απλά μπαίνουν στο λογαριασμό κανονικά και τα σηκώνεις όποτε θες;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

τραπεζικο εμβασμα=μεταφερω λεφτα απο τραπεζα σε τραπεζα

στον λογαριασμο που εχεις ανοιξει (ναι απλο ή οπως αλλιως τον λενε).

υ.γ. τα μπονους ειναι για καποιον που θελει να παιξει και οχι να κανει αρπαχτη αν αυτο σκεφτεσαι.αν πας για το 2ο ειμαι 99% σιγουρος οτι χλωμο να τα σηκωσεις γιατι εχουν τρελους ορους σε φαση να τα παιξεις χ40φορες και μετα σηκωσε τα

Δημοσ.

τραπεζικο εμβασμα=μεταφερω λεφτα απο τραπεζα σε τραπεζα

στον λογαριασμο που εχεις ανοιξει ή εχεις βαλει την πιστωτικη/χρεωστικη κτλ

ο λογαριασμός είναι απλός, δεν έχω ούτε πιστωτική κάρτα ούτε χρεωστική ή κάτι άλλο, είναι απλά αποταμιευτικός λογαριασμός,μπορούν να μπουν κανονικά εκεί; 

από όσο ξέρω κρατάει και η τράπεζα ένα ποσό, σωστά;

Δημοσ.

Ναι μπορείς να κανείς ανάληψη εκεί,κατάθεση λογικα εκανες με paysafe οποτε τα περνεις εκει.η βετ365 στέλνει τα λεφτά από που έγινε η καταθέσει πχ αν βάλεις λεφτά με visa τα πέρνεις αναγκαστικά στην visa,η τράπεζα κρατάει 3 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...