kostas2009-2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα μηπως ξερετε τη συμβολίζει αυτη η μπλε οθονη που μου σπαει τα νευρα 2-3 φορες καθε μερα
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τα παντα μπορει να συμβολιζει αυτη η οθονη... απο προβλημα στο hardware με εμφαση στις μνήμες , μεχρι προβλημα software και κακους drivers.... Αν δεν μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το προβλημα δεν θα μπορεσουμε να σε βοηθησουημε... Μια καλη αρχη θα ήταν παντως να τρέξεις ένα πολυωρο bootable memtest.
kostas2009-2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 πληροφοριες μακαρι να μπορουσα να δωσω ....αλλα δεν ξερω τι ακριβως να πω εκει που καθομαι στο pc ξαφνικα πεταει αυτην την εικονα για 5-6 δευτερολεπτα και μετα κανει επανεκινηση ..Μπορει να τυχη να μου το κανει 1 φορα μεσα σε 2 εβδομαδες μπορει να μου το κανει και 3 φορες την ημερα..( Μπορεις να μο εξηγησεις τι ειναι αυτο και πως ακριβως το κανω? bootable memtest. )
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.memtest.org/#downiso Κατεβαζεις το Auto-installer for USB Key Βαζεις ένα usb stick στον υπολογιστή και τρέχεις το απο πανω.... (προσοχή θα σβήσει ολα τα περιοχομενα του στικ). Μεσα απο το bios δηλώνεις να ξεκινάει ο υπολογιστής απο το στικ. Ξεκινας το pc απο το στικ και το αφηνεις να τρεχει για μερικες ώρες ωστε να δούμε αν έχουν προβλημα οι μηνμες! Αν ολα τα παραπανω σου φαίνονται κινεζικα το πας σε ενα τεχνικο...
kostas2009-2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 οκ φιλε μου θα το δοκιμασω και θα δω
skfn Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δες και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/?hl=%20blue%20%20screen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα