Chris92 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, εχω καποιες αποριες σχετικα με την ασφαλιση μου και τη δυνατοτητα εργασιας,οποτε αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε,θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε να μου εξηγησει καποια πραγματα.Συγκεκριμενα ειμαι ενεργος φοιτητης σε πανεπιστημιακο ιδρυμα της ΑΘηνας,και προσφατα δεχτηκα προταση εργασιας σε τηλεφωνικο κεντρο.Αυτη τη στιγμη ως προστατευομενο μελος ειμαι ασφαλισμενος απο τους γονεις μου σε δημοσιο ταμειο(ΟΠΑΔ),αλλα με την ενταξη μου ως εργαζομενος στην εταιρια που προκειται να παω,θα με ασφαλισουν στο ΙΚΑ(υποθετω).Συνεπως εδω τιθονται τα ερωτηματα: 1)Μπορω να ειμαι ασφαλισμενος σε 2 ταμεια? 2)Αν οχι τοτε προφανως θα χασω την ασφαλιση ως προστατευομενο μελος.Οποτε σε περιτπωση που αργοτερα με απολυσουν απο τη δουλεια (μιας και θα εχω συμβαση αοριστου χρονου),και χασω την ασφαλιση που θα μου παρεχουν,θα μπορω να επιστρεψω σε ασφαλιση ως προστατευομενο μελος? Ή τελικα θα καταληξω ανεργος και ανασφαλιστος? Ευχαριστω προκαταβολικα και συγχωρεστε με για την αγνοια μου και ενδεχομενως για τα <<χαζα>> ερωτηματα μου αλλα δυστυχως δεν ειχα ασχοληθει ποτε με παρομοια θεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα