Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω γύρω στα 3000 αγαπημένες ιστοσελίδες και όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να τις ταξινομήσω με τον κλασικό τρόπο μέσα από τον internet explorer.

Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή όπου να έχει παραπάνω δυνατότητες πχ να μπορεί να ταξινομεί με βάση την ημερομηνία, ανάλογα με το πόσο χρησιμοποιώ το κάθε site, να μπορεί να κάνει preview στην κάθε ιστοσελίδα για να έχω και γενικότερη εικόνα κτλπ? Ή ζητάω πολλά? :devil:

Έψαξα στο web αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Οποιαδήποτε βοήθεια καλοδεχούμενη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να αγοράσω το sv bookmark manager αλλά κολλάει η σελίδα.

το xmarks addon για να δουλέψει θέλει να κάνει synchronization online με το server της εταιρείας γιαυτό δεν το εμπιστεύομαι, καλύτερα να αποφύγω online backup, ποιός ξέρει τι εταιρεία είναι αυτή που έφτιαξε το πρόγραμμα.

Το sv bookmark μου άρεσε επειδή έχεις δυνατότητα να τα ταξινομήσεις ανάλογα με τη βαθμολογία που δίνεις.

Πρέπει όμως να σκάσεις λεφτά για να έχεις και το preview σε κάθε σελίδα. Είναι και trial.

Κανένα άλλο βρήκες?

Επεξ/σία από Padaz Bloody
Δημοσ.

Και τι φοβάσαι στο xmarks, μήπως δουν και άλλοι ποες σελίδες έχεις αποθηκευμένες; Δεν αποθηκεύει το addon τους κωδικούς, μόνο τα λινκ, εξ άλλου συνδέεσαι με κωδικό. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια.

Αν είναι έτσι να μην χρησιμοποιείς fb, twitter, emails κτλ γιατί δεν ξέρεις τι σκοπό έχουν οι εταιρείες που φιλοξενούν τα email σου. Για το fb δεν το συζητώ, είναι σίγουρο ότι δεν σέβεται κανένα προσωπικό δεδομένο σου.

Δημοσ.

Το ίδιο χρησιμοποιείς? Άντε να το τεστάρω και αυτό.

Καλά για το fb δεν το συζητώ, πολλά προσωπικά δεδομένα πάνε στη φόρα. Βέβαια σε ρωτάει πρώτα αν θέλεις να μοιράζεσαι τα προσωπικά δεδομένα και τις προτιμήσεις, αλλά και πάλι είναι γκρίζο το τοπίο.

Δημοσ.

Δε μιλάω για το διαμοιρασμό με άλλους αλλά για το ότι όλα τα στοιχεία που συλλέγονται για τις κινήσεις σου μέσα από το fb θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για διαφημιστικούς και άλλους σκοπούς.

Δες σχετικά:

http://www.gnet.gr/gr/press/warning-about-facebook.html

http://www.provoles.de/el/themata/dimosievmata/7626--facebook.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μιλάω για το διαμοιρασμό με άλλους αλλά για το ότι όλα τα στοιχεία που συλλέγονται για τις κινήσεις σου μέσα από το fb θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρεία για διαφημιστικούς και άλλους σκοπούς.

Δες σχετικά:

http://www.gnet.gr/gr/press/warning-about-facebook.html

http://www.provoles.de/el/themata/dimosievmata/7626--facebook.html

Σκέψου, παρόλα τα παραπάνω περί πνευματικών δικαιωμάτων κτλπ η τιμή της μετοχής του fb έχει ανέβει ταβάνι και συνεχίζει να ανεβαίνει ασταμάτητα.

Είναι "μοναδικό" στην κατηγορία του και απαραίτητο κακό για πολλούς. :fear:

Στο xmarks αν θέλεις να ταξινομήσεις τις σελίδες ανάλογα με τη βαθμολογία που δίνεις, εσύ τι κάνεις?

Λέω να δώσω στο πεδίο tag τις εξής ονομασίες:

rating 1 --> για ένα αστέρι

rating 2 --> για δύο αστέρια

rating 3 --> για τρία αστέρια

rating 4 --> για τέσσερα αστέρια

rating 5 --> για πέντε αστέρια

Τα 5 αστέρια είναι το πιο αγαπημένο μου site και προχωρώντας προς το 1 πηγαίνω στο λιγότερο αγαπημένο site.

Προτιμότερα έτσι γιατί δοκίμασα με αστέρια ***** αλλά αν πληκτρολογήσω στο search ένα αστέρι μου βγάζει όλες τις ιστοσελίδες που έχουνε και δύο, τρία, τέσσερα, πέντε αστέρια.

Μου εμφανίζονται ταυτόχρονα, δηλαδή λάθος.

Κανένα tip?

Εσύ τι χρησιμοποιείς στο tag?

Δημοσ.

Δεν ταξινομώ τα bookmarks έτσι. Τα χωρίζω σε κατηγορίες/φάκελους π.χ. forums, games, new, sport, various κτλ. tagging δεν χρησιμοποιώ.

Στην αναζήτηση για όνομα έβαλες αστέρι; Αν το έκανες το xm το θεώρησε σαν wildcard χαρακτήρα και σου έφερε όλα τα bookmarks π.χ. ins* θα σου φέρει Insomnia αλλά και insifious.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το ξέρω, το ίδιο κάνω και εγώ. Σε κατηγορίες τα ταξινομώ. Αλίμονο αν έβαζα αστέρια μόνο.

Θα έχανα την μπάλα.

Όχι με το αστέρι δεν μου εμφάνισε όλα τα bookmarks, μου εμφάνισε τα bookmars που είχα ονομάσει στο πεδίο tag ένα αστέρι "*" αλλά ταυτόχρονα και κάποια που είχα ονομάσει στο tag δύο αστέρια "**".

Αυτό που εννοώ είναι, αν θέλω να εμφανίσω τα top sites από όλες τις κατηγορίες πχ games music forums sports movies κτλπ όλα σε μία λίστα πως θα το κάνω? Δεν θα πρέπει να δώσω κάποιο key στο πεδίο search?

Αντί να βάζω όλα τα sites που χρησιμοποιώ σε ξεχωριστό φάκελο και να είναι ανακατεμένα, θα είναι όλα στη θέση τους όπως είναι και τώρα, με τη διαφορά ότι θα μπορώ να εμφανίζω λίστες ανάλογα με τα κριτήρια που θα δίνω στο πεδίο search.

Πχ ανάλογα με τη βαθμολογία που τους έχω δώσει (πόσο πολύ μου αρέσουνε) ή με κάποιο άλλο κριτήριο πχ ένα λέξι κλειδί.

Τι εννοώ:

Σηκώνομαι ένα ωραίο πρωί, και λέω να κάνω λίγο web surfing. Φτιάχνω το λοιπόν έναν καλό καφέ και πηγαίνω στο ωραίο μου pc. Θέλω όμως όχι από μία κατηγορία μόνο γιατί θα είναι πολύ μονότονο το surfing, μετά από 10 λεπτά θα αρχίσω να βαριέμαι. Σκέφτομαι, τώρα τι κάνω ρε γμτ? :X  :mad:

Α, θα εμφανίσω μία ωραία λίστα με the best sites και έτσι θα τα περάσω όλα περατζάδα, θα έχω κάνει και τη δουλειά μου αλλά θα περάσω και όμορφα (και όλα αυτά χωρίς να χάσω πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας μέσα στις εκατοντάδες σελίδες των αγαπημένων μου, χωρίς να ξενερώσω καθόλου).

Άρα θα μπω στα forum μου, θα δω τα hardware review μου, κάποια καινούρια games, λίγο κάτι καινούριες ταινίες, λίγο τα νέα από την ομάδα μου... B)  και πάει λέγοντας. Πάντα σερφάροντας στα best, αλλά και πάλι επιλέγοντας τις σελίδες που ανοίγω.

Όσο καιρό χρησιμοποιείς το xm δεν σου έχει τύχει να εμφανίσεις λίστες? Θα μου πεις ο καθένας με την τρέλα του.

Sorry, ξέρω αυτά που ζητάω είναι κάπως εξεζητημένα. B)

Δημοσ.

Απ'ό,τι φαίνεται το sv bookmark manager με εξυπηρετεί καλύτερα, έχει και τα set rating που θέλω, έχει και το preview, έχει και το search engine, έχει τα πάντα.

Είναι όμως trial, πήγα να το αγοράσω αλλά μου κολλάει η σελίδα. Υπάρχει και άλλος τρόπος να το αγοράσεις με free with trial pay. Ξέρει τι είναι κανείς αυτό? Είναι ασφαλές τρόπος για purchase ή απάτη?

Please παιδιά βοηθήστε λίγο, έχω βάλει τα αγαπημένα σε όσες λιγότερες κατηγορίες - φακέλους μπορώ, αλλά δεν πάει άλλο, έχω αγαπημένα από το 1995.

Είναι εκατοντάδες και πρέπει οπωσδήποτε να τα ταξινομήσω και με άλλους τρόπους εκτός από αυτόν που έχει το internet explorer, δηλαδή με αλφαβητική σειρά. Θέλω ανάλογα με προτίμηση, επισκεψιμότητα κτλπ.

Χρειάζομαι ένα τέτοιο πρόγραμμα επειδή θα με βοηθήσει να τα ταξινομήσω ταυτόχρονα σε ανάλογους φακέλους, χωρίς να κάθομαι από το windows explorer να ανοίγω ένα ένα και να το μεταφέρω στον σχετικό φάκελο.

Please, κανένας άλλος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Απ' ότι κατάλαβα, αυτό το rialpay πρέπει να είναι ένα σύστημα ανταπόδοσης. Δηλαδή κάνεις εγγραφή, αγοράζεις κάποια προϊόντα και παίρνεις το πρόγραμμα τζάμπα.

Φέξε μου και γλίστρησα δηλαδή.

Για δοκίμασε και τα παρακάτω:

http://www.softpedia.com/get/Internet/Bookmark-Managers/NetMarks-Manager.shtml

http://www.softpedia.com/get/Internet/Bookmark-Managers/Xiaomo-Bookmarks.shtml

Είναι και αυτά demo ή trial αλλά μήπως μπορέσεις να τα βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...