pinwkolwnies Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ->για παρακολούθηση χώρου με http. Έχω μια GOOGO κάμερα που θέλω να τη συνδέσω με το router για να παρακολουθώ από "μακρυά" και μέσω internet το μαγαζί. Έχω ήδη ipcam,αλλά το εύρος της γαμωHOL είναι gtbk,μου δώσανε κι απ' την Εθνική Τράπεζα το μηχανάκι για τις κάρτες (ρουφάει κι αυτό σύνδεση),οπότε μία στις εκατό φορές βλέπω εικόνα απ' αυτή.Ένας τρόπος είναι να χακάρω τους codec της και να υποβιβάσω τα καρέ και το κάδρο για να "ζητάει" λιγώτερα kbps,αλλά αν ήξερα πως γίνεται θάφτιαχνα εργοστάσιο... Η Γκούγκο φαίνεται σαν δίκτυο,μαζί με τα άλλα ασύρματα που βλέπω και με μιά εφαρμογή (τζάμπα) απ' τη appstore τη βάζω και συνδέεται με αυτή τη σύνδεση,δίνω (μιά φορά) pass και έκτοτε το θυμάται. Η ακτίνα δράσης της είναι καμια πενηνταριά μέτρα το πού,εξαρτάται τα εμπόδια. Πως θα τη συνδέσω (αν δεν λέω μαλακία δηλαδή) σε κάποιο router που θα αναλάβει να σηκώσει το βιντεοσήμα της (σαν φέρον)και θα το σμπρώξει εκεί έξω να το παραλάβει σαν http//stapapargiamaskaimas.no-ip.sbts και να το αποκωδικοποιήσει; Βάζω δύσκολα ή πάμε Γκίμπσον; Αυτό το ζητάω σαν εναλλακτική λύση στο μειωμένο upload που δίνει η hol,επειδή οι κινέζοι έχουν δικούς τους codecs που δίνουν καλή εικόνα και δεν ζητάνε να φάνε πολύ bandwidth..... Τρίτη λύση το vdsl,που αργεί στα μέρη μου.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αν καταλαβα καλα γιατι καπου με μπερδευεις θες η καμερα να συνδεθει με το ρουτερ σου?απο μονη της εκμπεμπει ενα ssid .λογικα οταν την κανεις Install πρεπει να εχει την δυνατοτητα απο το να εκμπεμπει stand alone να μπορει να συνδεθει με καποιο ηδη υπαρχον ssid ωστε να την βλεπει ο ρουτερ.εφοσον γινει αυτο πρεπει να κανεις Port forward και να φτιαξεις dyndns.επισης ζητα απο την Hol να σου κατεβασουν το Margin στο 9(αν και το κανουν συνηθως μονο στο down και οχι στο Up)Μηπως παιξει λιγο καλυτερα το Upload.
pinwkolwnies Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 GOOGO λεγεται,μπορεις να βρεις ακρη; Δεν τη βλεπει το router η τουλαχιστον δεν καταλαβαινω εγω που να ψαξω γι αυτη τη συνδεση.Απλα με το που την ανοιγω τη βλεπουν οι συσκευες μου σαν συνδεση και πληκτρολογωντας τον κωδικο της εχω εικονα. Για τη HOL,θα τους παρω τηλ και θα τους το ζητησω ακριβως οπως μου το ειπες.
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 GOOGO λεγεται,μπορεις να βρεις ακρη; Δεν τη βλεπει το router η τουλαχιστον δεν καταλαβαινω εγω που να ψαξω γι αυτη τη συνδεση.Απλα με το που την ανοιγω τη βλεπουν οι συσκευες μου σαν συνδεση και πληκτρολογωντας τον κωδικο της εχω εικονα. Για τη HOL,θα τους παρω τηλ και θα τους το ζητησω ακριβως οπως μου το ειπες. λογικα πρεπει να εχει καποια Ip και καποιο μενου για να πειραξεις πραγματα .εκτος αν ειναι τοσο απλη που παιζει as it is που το θεωρω δυσκολο ναμην μπορεις πχ ουτε ενα κωδικο να αλλαξεις.οταν συνδεθεις αν πας σε command prompt στο Pc Πχ και γραψεις Ipconfiig θα πρεπει η καμερα να εχει καποιον dhcp και να σου εχει δωσει ip.οποτε απο εκει η απο το Manual θα μπορεις να δεις τι ip εχει για να μπεις στις ρυθμισεις της για την Hol ζητησε το θα σου ανεβασει λιγο την ταχυτητα εστω και στο download.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα