Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ειμαι αθλητης πυγμαχιας και γυμναζομαι σε ενα γυμ στους αγιους αναργυρους.Απο την επομενη εβδομαδα θα ξεκινησω ενα τμημα με παιδακια ηλικιας απο 5 εως 15 ετων.Το θεμα μου ειναι ο τροπος που θα "μαζεψω" τα παιδια,η συνδρομη ειναι εξευτελιστικη αλλα το αθλημα αν και ολυμπιακο ειναι αρκετα παρεξηγημενο για τους γνωστους λογους.

Αρχικα σκεφτηκα να ξεκινησω να πηγαινω σε σχολεια και να προσπαθω να παιρνω αδεια απο τους διευθυντες ωστε να εχω την ευκαιρια να κανω μια ενημερωση αλλα εμαθα πως αυτο χρειαζεται αδεια απο το υπουργειο παιδειας(??).

Σκεφτομαι να τυπωσω καμια φυλλαδια και να πηγαινω σε παιδικες χαρες και τα λοιπα να μιλαω στον κοσμο.Ακουγεται λιγο "μπακαλικο" αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος,τι λετε?

(Παρακαλω πολυ,προσπαθηστε πολυ και...μην τρολαρετε το θεμα μου.Ευχαριστω!)

Δημοσ.

Φίλε Πέτρο,

Οι μαθητές σου είναι τα παιδάκια αλλα οι πελάτες σου είναι οι γονείς τους.

Αυτούς πρέπει να προσεγγίσεις και να πείσεις.

• Like 7
Δημοσ.

Όχι παιδική χαρά ρε, τι να νιώσει το 4ον ετών παιδάκι..

Κανένα σποτάκι σε ραδιόφωνο κλπ..βάλε την πυγμαχία σε κανένα πακέτο του γυμναστηρίου κλπ

Δημοσ.

Εννοω βεβαιως πως στις παιδικες χαρες και στα σχολεια δεν θα μιλαω στα παιδια αλλα στους γονεις.Στα παιδια θα μιλουσα που ειναι γυμνασιου και που μπορουν να μιλησουν στους γονεις etc.Σποτακι στο ραδιο δεν μου αρεσει μιας και εχει κοστος και υπαρχουν διαφορα τμηματα,δεν θελω να πληρωνω εγω και να ερχονται σε αλλους δασκαλους.

Το γυμναστηριο ειναι πυγμαχικος συλλογος και κανει πρωταθλητισμο δεν εχει βαρη και τετοια.

Δημοσ.

Δε νομίζω να δυσκολευτείς...για κάποιο λόγο η πυγμαχία έχει γίνει λίγο μόδα τελευταία

Εγώ ξέρω πολλούς που πηγαίνουν, πιο μεγάλους βέβαια

Δημοσ.

μεσα απο το σχολειο και τις ωρες τις γυμναστικης θα ηταν το ιδανικο αλλα  χρειαζεται η αδεια απ το υπουργειο πορνειας !

και αυτη η εξευτελιστικη συνδρομη φιλε μου ειναι δυστυχως απαγορευτικη για πολλα νοικοκυρια σημερα ..

Δημοσ.

Ειναι 15 ευρω το μηνα,ας μην κανουμε τα πραγματα τραγικα.

βαλε απο την τσεπη σου την συνδρομη ολων των παιδιων που θελουν να ερθουν αλλα δεν εχουν την δυνατοτητα οι γονεις τους ..

15 ειναι λιγα ? τα joe weider που παει σημερα ολος ο κοσμος και σου παρεχουν χιλια δυο πραγματα ξερεις ποσο εχουν ? 100  τον χρονο  8 ευρο δηλαδη τον μηνα !

τραγικο ειναι να μην καταλαβαινεις την κατασταση γυρω σου ..

Δημοσ.

Φιλε μου δεν θελω να εκτροχιαστει το θρεντ,μπορω να αντικρουσω τα επιχειρηματα σου αλλα τοτε θα καταληξουμε να μαλωνουμε.Δεν εχει να κανει με την τιμη,αν εχω 30 παιδακια στο τμημα ας μηνν παιρνω τιποτα.Εξαλλου εμεις δεν ειμαστε απαγγελματιες,δεν ζουμε απο αυτο.Αυτη ειναι η καψουρα και το μερακι μας.Η συνδρομη ειναι για τα εξοδα του γυμναστηριου και μην συγκρινεις ερασιτεχνικους συλλογους με γιγαντιες Αμερικανικες αλυσιδες που στο κατω κατω της γραφης δεν σου προσφερουν τιποτα.

Φτιάξε αφίσες και γέμισε την περιοχή

Το 1ο μάθημα δωρεάν

Τι κοστος εχει αυτο?Σκεφτομαι να κανω τον πρωτο μηνα δωρεαν και χωρις κοστος εγγραφης.

Δημοσ.

φιλε μου δε μαλωνουμε κ σου ευχομαι καλη επιτυχια σε αυτο που θελεις να κανεις ! και γω μες τον αθλητισμο ειμαι και απο τον αθλητισμο ζω !

τα επιχειρηματα μου δε μπορεις να τα αντικρουσεις οσο δεν κατανοεις οτι καποιες οικογενειες μπορουν να εχουν προβλημα ακομη κ για αυτα τα 15  ευρο τον μηνα !

καλη συνεχεια ..

Δημοσ.

βαλε απο την τσεπη σου την συνδρομη ολων των παιδιων που θελουν να ερθουν αλλα δεν εχουν την δυνατοτητα οι γονεις τους ..

15 ειναι λιγα ? τα joe weider που παει σημερα ολος ο κοσμος και σου παρεχουν χιλια δυο πραγματα ξερεις ποσο εχουν ? 100  τον χρονο  8 ευρο δηλαδη τον μηνα !

τραγικο ειναι να μην καταλαβαινεις την κατασταση γυρω σου ..

100E το χρόνο είναι για πυγμαχία ή για γυμναστική γενικά;! Εχω χάσει επεισόδια!

Εγώ θα έλεγα να φτιάξεις φυλλάδια με την προσφορά, και να γράφεις 5-6 πράγματα για την πυγμαχία κλπ. Μετά ξεκινάς και τα μοιράζεις σε πολυκατοικίες (ταχυδρ. κουτια).

Δημοσ.

Για αρχή φτιάξε ένα blog , ανάρτησε άρθρα σχετικά με το άθλημα ώστε να  μπορέσει ο κόσμος να γνωρίσει την  πυγμαχια , ανάρτησε και μερικές φωτογραφίες από προπονήσεις και άρχισε και μοίραζε το link .

Μπορείς βέβαια να απευθυνθείς για διαφήμιση  και σε τοπικά ραδιόφωνα ,blogs , δεν νομίζω το κόστος να είναι υπερβολικό.

Δημοσ.

Αν ήταν γυμναστήριο θα σου έλεγα να κανεις οτι κάνουν και αυτοί

Αλλα όταν μιλάμε για πυγμαχία, μάλλον δώσε φυλλάδια...

Δημοσ.

τι σοι πυγμαχια μπορει να κανει ενα παιδακι 5-6 χρονων?

το μονο που θα σκεφτεται ειναι πως να δειρει τον γιωργακη επειδη του πηρε το στυλο στα μαθηματικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...