Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχω θέμα με των τεσσάρων ετών υπολογιστή μου...Κατ αρχήν όλα ξεκινάν από το ότι πολύ συχνά κολλάει-παγώνει και χρειάζεται επανεκκίνηση.Αυτό το κάνει 2-3 φορές από την στιγμή που θα τον ανοίξω ενώ αν μείνει για ώρα ανοιχτός δεν το κάνει.Κάτι ακόμα είναι ότι στην επανεκκίνηση ίσως να μην ανοίξει...δηλαδή κάνει επανεκκίνηση αλλά ο ανεμιστήρας του κάνει έναν ήχο σαν να προσπαθεί να ξεκινησει και να μην μπορεί και συνεχίζει έτσι χωρίς να δίνει κανένα σήμα στην οθόνη η οποία παραμένει σε sleep mode.Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτό το έχω κάνει πρόσφατα ενώ οι θερμοκρασίες φαίνονται φυσιολογικές όταν το παθαίνει ο cpu μπορεί να έχει ας πούμε 43oC!

Δημοσ.

Και τροφοδοτικό ταιριάζει. Κανε δοκιμή με κάνα δεύτερο τροφοδοτικό. Ανέβασε κάνα HWmonitor.

Δες το δίσκο με το hdsentinel.

Τι σύστημα έχεις?

Ποιο τροφοδοτικό?

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε:

Μητρική Asrock A780GXH

Επεξεργαστής Phenom 2 555 o οποίος είναι ξεκλείδωτος σε B55 τετραπύρηνο αλλά δεν είχε ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Τροφοδοτικό Thermaltake W0101 TR2 power 550w

Μνήμη ddr2 mushkin 4gb 5-5-5-15 x2 

και τα windows 7 τα έχω σε έναν ssd intel 80 άρι τον κλασσικό.

Το sentinel μου έγγραψε για τον ssd υγεία στο 61% καλή και επίδοση 100%.

Παίζει μήπως κάτι κακό με αυτό;Αν δεν είχε πρόβλημα ακόμη και στην εκκίνηση θα υποψιαζόμουν αλλά αφού το κάνει κι εκεί σκέφτομαι πιο πολύ το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Βασικά ακου πρέπει να κανεις ορισμένους ελέγχους , ξεκίνα να κανεις ενα memtest να δεις αν βγάζει error στην μνήμη και μετα αν μπορείς να βρεις να δοκιμάσεις και ενα 2ο τροφοδοτικό

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά επαναφέρω το θέμα γιατί δοκίμασα διάφορα...ο θορυβος τελικά ήταν από το ανεμιστηράκι της καρτας γραφικών οπότε αποφάσισα να το ανοίξω...την έβγαλα την φύσηξα και γενικά καθαρισα όλο το κουτί που δεν είχα πολύ καιρό που το είχα ξανακαθαρίσει...τελικά δεν έχει ξαναβγάλει πρόβλημα από τότε οπότε όλα καλά.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...