Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ρωταω πολυ σοβαρα κατι. Και απο την δικη σου απαντηση δεν επεσε φως στο "ως προς τι η εκπληξη". Τι δεν καταλαβαινω;
Antwni Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δεν το περίμενε ότι θα ανέβαινε τόσο η τιμή και έμεινε έκπληκτος. Το πήρε μισή τιμή. Αυτό. Υ.Γ.Δικηγόρος του διαβόλου
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Τωρα δηλαδη καταλαβε οτι τους πηρε σχεδον 45% φτηνοτερα; Αποκλειεται. Κατι αλλο θα ειναι, δεν μπορει! Γιατι δεν τον "αφηνετε" να πει ο ιδιος και υποθετετε;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παρελαβα και γω σημερα, ολα αψογα. Εχει κανεις να προτεινει καποιo καλο enclosure usb3.0? Παιζει να βρω κατι πιο αξιολογο απο αυτο εως ~30€?
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα , παρέλαβα και γω στο ηράκλειο σήμερα πρωί πρωί . Εντάξει 24/10 έγινε η παραγγελία 13/11 ήρθε αλλά ας μην είμαστε περίεργοι ήταν όντως προσφορά...
Deathy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δεν ηταν προσφορα λαθος στη τιμη εκανε.. πως το εστειλε δε ξερω φαντασου τι κερδος βγαζουνε..... πανω απο τα διπλα!!!!
Questioner Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 δεν ηταν προσφορα λαθος στη τιμη εκανε.. πως το εστειλε δε ξερω φαντασου τι κερδος βγαζουνε..... πανω απο τα διπλα!!!! Σε εμένα ουδέποτε παραδέχτηκαν λάθος τιμολόγηση.
mikegad Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Μόλις παρέλαβα και εγώ. Ούτε σε μένα είπαν για λάθος τιμή ,αλλά μπράβο στο κατάστημα αφού ξηγήθηκε σωστά. Αν βγάζει κέρδος η όχι δεν ξέρω αλλά πιστεύω πως σε καλό του βγήκε λόγω διαφήμησης Κρίμα που δεν έβαλα και έναν δεύτερο
maxdore217 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια πηρα κ εγω ενα σκληρο που χρειαζομουν καλοδούλευτος να ναι, ρωτησω κατι η τιμη ηταν 43ε η 47,5ε δεν ειναι τα 4ε παραπανω που εδωσα απλα μου κανει εντυπωση που οσοι γραφουν ποσο λενε στα 43ε , η παραλαβη εντωμεταξυ εγινε απο υποκατάστημα τους. Aν διάβασες τις πίσω σελίδες ( σελίδα 10 αναφέρεται σχεδόν σε όλη ) είχα ρωτήσει το ίδιο ακριβός! Τέσπα επειδή και εγώ πήγα σε κατάστημα χθες έχουμε και λέμε ( παραλαβή από κατάστημα τιμή δίσκου ( 1 τεμ. ) : 47.52€ , στην παράδοση στο σπίτι ισχύει αυτό που είπαν πολλά άτομα από εδώ στις πίσω σελίδες δηλαδή : 43.23€+1.20+2.80 = 47.23€ ουσιαστικά για 1 τεμ η διαφορά είναι αμελητέα αν είσαι κοντά σε κατάστημα ( έχεις και το κέρδος ότι μπορείς να δεις τι θα πάρεις που στην μεταφορική δεν δίνουν το δικαίωμα αυτό ) για παραπάνω τεμάχια το ποσό διαφέρει μιας και τα μεταφορικά και την αντικαταβολή την πληρώνεις μια φορά οπότε ανά τεμ. μετά το πρώτο που όπως είπα είναι περίπου ίδια τιμή , διαφέρει κατά 4€. Θεωρώ λάθος αυτήν την πολιτική (αλλά είναι προσωπική άποψη καθαρά ) τίποτα άλλο και το κλείνω εδώ. 2
makfil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 @maxdore Με βάση τα δικά μου παραστατικά, η τιμολόγηση για παράδοση στο χώρο μου είναι (2*43,23+2,90=) 89,36 ευρώ Έχω ξαναπεί ότι επέλεξα αποστολή με GET που ήταν η φτηνότερη και από το κατάστημα μου είπαν ότι το δέμα θα έρθει με Γενική και με το ίδιο κόστος και, πραγματικά, έτσι έγινε.
skoulas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι παρελαβα χτες...1 τεμαχιο σε αρκετα μεγαλο κουτι και τυλιγμενο με 2 κομματια με φουσκες...ευχαριστω τον TS και ας ελπισουμε οτι και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα καταστηματα απο εδω και περα θα ανταποκρινονται με αυτον τον τροπο στα "λαθη" τους... Εχουμε αρχισει τα Offtopic αλλα μιας και δεν "κατηγορουμε" ο ενας τον αλλο (ή το καταστημα) και δεν βριζομαστε νομιζω οτι θα εχουμε την ανοχη των moderators... Εγω εχω να κανω δυο παρατηρησεις: 1η Το καταστημα ανταποκριθηκε σωστα, και μπραβο του που αποφασισε να κανει αυτο που πρεπει και να καλυψει ολες τις παραγγελιες (αν ηταν "λαθος" ή λαθος,αν ειχε κερδος ή ζημια,σαν καταναλωτη δε με ενδιαφερει -ισως ακουγεται ασχημα αλλα ετσι ειναι-) 2η Διαβαζω οτι υπηρχαν καποιοι που εκαναν παραγγελια 2 δισκους και τους παρελαβαν...Αναρωτιεμαι μηπως τελικα οι παραγγελιες δεν ηταν και τοσες πολλες;;;ή μηπως η ζημιά δεν ηταν και τοσο μεγαλη;Μπορουσαν να πουν ενας δισκος/ατομο και νομιζω οτι και αυτο θα ηταν μια χαρα αποδεκτο...(σε σχεση με τα γνωστα ¨συγγνωμη-λαθος και ακυρα που "τρωμε" τοσο συχνα τον τελευταιο καιρο...) Ελπιζω παντως στο επομενο "λαθος" να μην υπαρξουν οι γνωστοι-αγνωστοι που θα παραγγειλουν 5-10-15-20 (φτου και βγαινω) προιοντα προσφορας γιατι οσο καλη διαθεση και να εχει το καταστημα (που συνηθως δεν εχει) θα ειναι αδυνατον να καλυφθει... Τα παντα με μετρο για να ειμαστε οσο το δυνατον περισσοτεροι οι ευχαριστημενοι....
paylidis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 80 ήταν συνολο οι δισκοι που δώθηκαν απο οτι καταλαβα οταν με πηρε τηλεφωνο για μια διευκρίνηση... Δε το συζητάμε, προφανώς και ειμαστε ευχαριστημένοι όλοι πιστευω και επιπλέον ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη στάση του καταστήματος!
kondoras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Επειδή είμαι βέβαιος ότι, όλοι όσοι έχουν παραλάβει, με μεγάλη ικανοποίηση, το/ους δίσκο/ους τους, δεν έχουν ανοίξει, μετά την παραλαβή, το link του TS, στο πρώτο post, παρακαλώ να το κάνουν και θα νιώσουν την ίδια έκπληξη που ένιωσα και εγώ ... Καλά το άρχισες, καλά το συνέχισες... Η τιμή του δίσκου έχει ...διπλασιαστεί .... ...αλλά δεν τελείωσες όπως έπρεπε. Η πραγματική έκπληξη είναι ότι το πρώτο ποστ του Val007 έχει... τέσσερις (4) θετικές ψήφους! Όχι ότι κερδίζει κάτι με τα «μου αρέσει», αλλά για το μαμώτο, ως ηθική επιβράβευση που λένε, περίμενα κάτι περισσότερο. ΥΓ: Το EasyBuyWorld μπαίνει πλέον επάξια στους σελιδοδείκτες μου. Καλορίζικοι οι δίσκοι σε όσους παρέλαβαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις