Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!! Πηγα σημερα το αμαξι για βιολογικο καθαρισμο κ στην πορεια παρατηρησα καποιους μικρολεκεδες πισω απο το τζαμακι του κοντερ! Στην αρχη θεωρησα πως ειναι πιτσιλιες απο κανα καθαριστικο που δεν της σκουπισε στη συνεχεια το εκανα λιγο με το χερι μου να φυγουν αλλα τιποτα μετα φοβηθηκα μηπως κου εκανε χτυπηματακια στο πλαστικο του κοντερ αλλα τελικα καταληγω οτι πρεπει να ειναι απο μεσα .. Τι μπορω να κανω για να καθαρισει;;

Δημοσ.

Πηγα στο paintbull και του το πα οτι το αμαξη είναι σχετικά καινούργιο και οτι μονο εγω το πλενω και ξερω και την παραμικρή γρατζουνιά!και το κοντέρ μου παντα ήταν πεντακαθαρο και ακομη κ εγω το σκούπιζα με ενα στεγνο πανακι διοτι οτι αλλο του εβαζα θα μου το λερωνε περισσότερο.. και ισχυριστηκε οτι τα προιοντα του δεν κανουν τετοιες ζημιές..και οτι δεν πρεπει να ειναι εξωτερικό το προβλημα αλλα εσωτερικά και να το παω στην αντιπροσωπεία εν ολιγής παρτο αυγο και κούρευτω.. (το ειχα παει στο Περιστερι με αφορμή ενα κουπόνι για βιολογικο με 40 ευρω που κυκλοφορή ευρεως αυτη τη στιγμή!) καλα να μην αναφερθώ κ στα καθίσματα..που εχουν καποια στίγματα σαν ξεθωριασμα σε καποια σημεία...

η πλακα είναι οτι το εδειξα στον αδερφό μου και είχε μου πε οτι έχει και εκεινος παρόμοια σημάδια στο τζάμι του κοντέρ και περισσότερα (ωστόσο εκεινος το πλενεί σχεδόν παντα σε βενζινάδικα κτλπ..).

την προσωρινή λύση την βρήκα με την χρήση pepanthol όταν βάζω λίγο σε αυτα τα σημαδάκια αμεσως εξαφανίζονται και επειδη η κρέμα ειναι λιπαρή δεν στεγνώνη για να τα ξαναεμφανίση αλλα για ρίξτε μια ματια στο κοντέρ σας οσοι πλενεται τα αυτοκινητα εξω..και αφηστε κανα σχόλιο..να δουμε τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...